- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
repvez #18695 üzenetére
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem speciel fogalmam sincs, mi lehet a konkrét probléma nálad. Ha nekem kellene rájönnöm, hogy miért van fordítási hiba, és nem lenne egyből nyilvánvaló a hibaüzenetekből, akkor valószínűleg én is a már javasolt "móricka módszerrel" próbálkoznék. De ehhez nyilválvalóan szükséges némi alapismeret, amúgy csak ész nélkül lesznek kikommentezve dolgok, ami csak újabb fals hibákat fog eredményezni. Tehát vagy magad csinálod, de akkor előtte nem árt megszerezni legalább az alapvető alapismereteket, vagy mással csináltatod, vagy ha szerencséd van, akkor valaki más már belefutott ebbe a problémába (de eddig nem úgy tűnik).
Egyetértek a többiekkel, ha meg akarsz tanulni programozni, akkor az alapokkal és a legegyszerűbb dolgokkal kell elkezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest