Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
repvez #18695 üzenetére
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem speciel fogalmam sincs, mi lehet a konkrét probléma nálad. Ha nekem kellene rájönnöm, hogy miért van fordítási hiba, és nem lenne egyből nyilvánvaló a hibaüzenetekből, akkor valószínűleg én is a már javasolt "móricka módszerrel" próbálkoznék. De ehhez nyilválvalóan szükséges némi alapismeret, amúgy csak ész nélkül lesznek kikommentezve dolgok, ami csak újabb fals hibákat fog eredményezni. Tehát vagy magad csinálod, de akkor előtte nem árt megszerezni legalább az alapvető alapismereteket, vagy mással csináltatod, vagy ha szerencséd van, akkor valaki más már belefutott ebbe a problémába (de eddig nem úgy tűnik).
Egyetértek a többiekkel, ha meg akarsz tanulni programozni, akkor az alapokkal és a legegyszerűbb dolgokkal kell elkezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő