- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
skoda12 #17935 üzenetére
Nagyrészt igaz, amit írtál az első és harmadik mondatodban. Ha beleolvasol a webhelyemen lévő releváns oldalra, akkor nagyon nagy valószínűséggel rájössz, hogy mi(k) hozz(a/ák) ki belőlem ezt az általad eltúlzott, de azért közepes igazságtartalommal rendelkező viselkedést. Ide nem linkelhetem be a releváns oldalt, mert már 1-2 - szer kitiltottak miatta. De öncenzúrát gyakorolva megpróbálom a lényeget leírni.
A nagyon rövid válasz, hogy én a prog.hu-n "nevelkedtem". Sztem. ezzel mindent megmondtam(legalábbis azok számára, akik ismerik azt az oldalt. Én ott tartottam magam ahhoz, hogy minél jobban megoldjak/elmagyarázzak dolgokat(ha erőmből futotta, akkor rövid példakódokkal tarkítva*). Utáltak is ezért rendesen. Én hülye azt hittem, hogy példával legalább 1-2 nick talán követi a hozzáállásom. Tévedtem. Mindent megtettek azért, hogy ne az én megoldásom fogadja el a (néha beépített) kérdező. Vagy a "rizsa" kapja a megoldást.
Többek között én is hangot adtam ezen véleményemnek. Na meg annak a véleményemnek, hogy a pontozás csak dísz. Ezt a témát több aspektusból közelítettem meg. Pl. az egyik "válasz" az volt arra, hogy miért a "rizsát" részesítik előnyben a példakóddal szemben, hogy a megoldásra való "rávezetés" előnyt élvez. Igen ám! De akkor hogy egyeztethető össze a pontozási rendszerrel? Meg még volt 1-2 dolog, amit most itt nem részletezek, hogy ne legyen túl terjedelmes a hsz-em.
Aztán azon "húztam fel" magam 2-3 éve, hogy törölve lett az "1D vágás optimalizálás Delphiben" című topic is. Amiben "viszonylag objektív dolgok" is voltak a talán "lehetséges megoldásra". De arra mindenképpen, hogy objektíven el lehessen dönteni, hogy 2 vágásminta közül hogy lehet eldönteni, hogy melyik a jobb megoldás(vagy egyenlők-e). Ennek a topic-nak a törlésén húztam fel magam nagyon. Többek között ezért tettem közzé az oldalamon a "Cutter" néven szereplő programocskám. A prog.hu-nak, mint "Magyarország legnagyobb fejlesztői portáljának" tudomásom szerint a mai napig nincs "iránymutatása/elképzelése" az amúgy emberi futásidő alatt megoldhatatlan problémára. Viszont az egész topic-ot törölték. Csak azért, mert én írtam le az egyik járható út lényegét.De nem csak a prog.hu-n, hanem itt is a rizsázás van előtérben, a megoldásokkal szemben.
1-2 esetet ezen fórumon is leírtam, hogy szerintem mi lenne a "helyes út". Ezért ezt nem ismétlem meg. "Ha vissz lapozol pár hetet/hónapot, vagy elolvasod az oldalam ezzel kapcsolatban releváns részét, akkor megismerheted az álláspontom.
És nekem elsősorban a noname fórumozó programozóval van a (legnagyobb) gondom(nem az 1szerű/sima programozóval). Bár azért vannak kirívó esetek, amikor a "sima" programozókkal is van problémám. De velük szemben (amennyire csak lehet) megpróbálok "engedékenyebb" lenni. Mert azért ők legalább valamit készre csináltak. Ezt azért erőteljesen figyelembe veszem a kritikáimban.Talán sikerült leírnom a lényeget, hogy mi motivál, amikor (a te kifejezéseddel élve) beleállok a fejlesztőkbe.
#17938 (martonx): Látod ezért is akadok ki néha. Hogy vki. azért ír ide(magyar fórumra), mert szórakoztató(lehet vérpistikézni pl.). Bár mint láthatod, vannak akiknek nem. Mindannyian mások vagyunk.
* Ha jól emlé'xem, akkor 2 eset volt, amit később megbántam, hogy a kérdezőnek válaszként írtam. Az egyik az volt, hogy el sem tudta képzelni, hogy miért nem csinál semmit a VBA-ban lévő kód. A végén kiderült, hogy azért, mert comment-ben volt a kód 1 része. Erre tettem poénnak szánt megjegyzést. A kérdező meg felhúzta magát rajt. Úgyhogy később ezt megbántam. A másik esetet már pontosan nem tudom leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest