- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
dabadab
üzenetére
>nem megy
Lehet, hogy igazad van. Te, mint rizsázó, lehet, hogy jobban tudod...
Hasonlítsd össze ezt a hozzászólásod, és az itt lévő elfogadott megoldást! Te csak rizsázol/dumálsz/szövegelsz a dijkstra algoritmusról, míg a másik nick egy példán mutatja be a gyakorlati alkalmazását. Melyikőtöknek milyen a hozzáállása? Ki is rizsázik? Bővebben a webhelyemen írtam erről. Nem linkelem be, azt az írásom, mert úgyis törölnék. De meg tudja akárki nézni(te is, ha egy kicsit is kíváncsi vagy rá), hogy miről beszélek(illetve írok). Te a nyomába sem érhetsz annak a nick-nek!A másik meg az, hogy 5 percen belül válaszoltál. Nem tudom, ti folyamatosan a gép előtt ültök állandóan frissítgetve? Munkaidőben! Mikor én(vagy valaki más) kérdez, akkor meg órákig, napokig nincs válaszotok. És azután is csak esetleg rizsa.
sztanozs: Csak a kérdezőnek válaszoltam. Nem kérdeztem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest