Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
A teszt oké, ez nálunk is megvan (kis cég), általában review is van egy más kódján, de nem mindig van rá idő/szabad kapacitás sajnos. Bár a mostani projektek jók, de a régebbiekben sok a szemét már.
"Mert Java-ban a 'final' keyword rendkivul 'gyenge' konstrukcio, es lenyegeben (lokalis valtozok eseten) csak zaj, haszna nincs. Az lehetne a haszna, hogy veletlenul ujradefinialod, pedig nem akartad (de ilyet kb. senki nem latott)."
Jogos, bár én inkább konstansként gondoltam rá mindig, illetve hogy ne legyen felülírva az értéke. Mondjuk javaban (bár hosszú évek óta nem foglalkoztam vele, akkor is java 6 vagy 7 androiddal, valószínűleg ez már nincs így), elég elhibázott dolognak tartottam, hogy a paraméter változó nem final alapból, utáltam kiírkálni (itt viszont volt, hogy elfelejtettem és felülírtam az értéket véletlen) .
Minimális haszna van, csak nem értettem, hogy miért "ördögtől való" nálatok, bár amiket leírtál élhető dolgok, csak csodálkoztam.
De akkor csak annyi a baj vele, hogy "zaj", azt hittem valami egyéb oka van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest