Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#74988032 #15762 üzenetére
"Neked pl arra nincs időd, hogy segíts neki, de arra nem sajnálod az időt, hogy leírd, mennyire lenézed."
Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy nem tetszik a stílusa, tehát nem fogok a számomra abszolút nem érdekes szarjával foglalkozni. A lenézés a másik oldalon van, amikor is leírja, hogy aki nem ugrik neki azonnal és oldja meg helyette a problémáját (amit amúgy egyedül is meg tudott kis guglival oldani) az számára nem programozó. Pedig direkt bunkón kérte, hihetetlen, hogy senki nem ugrott azonnal segíteni!"Mi a fasz értelme van azon hisztizni pl., hogy a C# mire való?"
Ezen konkrétan a kérdező hisztizik folyamatosan, tanácsot, javaslatot, segítséget a nála tapasztaltabb fórumozóktól nem fogad el, csak nyomja tovább a saját hülyeségét, annak ellenére, hogy a nálam ezerszer türelmesebb kollegák már lassan új dimenziókat kell felfedezzenek, hogy még egy irányból megpróbálják neki nyugodtan és türelmesen elmagyarázni, miért beszél baromságot, ráadásul szokás szerint paraszt módon."Egyébként már nem egy embertől olvastam olyan véleményt, hogy főleg a magyar "szakmai" fórumokon előbb talál e-faszméricskélést, mint valódi segítséget. Ez különösen igaza erre a fórumra és a fentebb említett prog.hu-ra. (utóbbit rég nem néztem, itt még bele szoktam olvasni a társalgásba)"
Érdekes, én úgy látom, hogy akin azt látjuk, hogy normális, értelmes és őszinte a kérdés, nem az van, hogy elvárja, hogy a házi feladatot oldjuk meg helyette, nem olyat kérdez, amit 10p guglival amúgy Ő is meg tud oldani, illetve nem konkrétan lenéző módon követeli, hogy ugyan, csináljuk már meg a munkáját helyette, lehetőleg egy délután alatt, ingyen, "különben nem vagy programozó", azoknak mindig jön értékes és értelmes segítség relative rövid idő alatt, több embertől is.
prog.hu: ezt azért nem említettem, mert őszintén fingom nincs, legalább 10 éve nem jártam ott, kb azt is elfelejtettem, hogy létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest