Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
Én igazából még a Green Fox és társaira lennék kíváncsi, hogy onnan milyen arcok jönnek ki. Nem vagyok pesti (ahol ezek vannak többségében), így nem dolgoztam még ilyen code academyből kikerült emberrel (a jelenlegi munkahelyemen tutibiztos nem is fogok, mert senior szint alatt senkit se veszünk fel, de ez más téma), de marha kíváncsi lennék, hogy milyen szintű a képzésük.
Persze tudom, ez is emberfüggő: lehet a képzésük nagyon jó, szarból akkor se lehet várat építeni, és lehet szar is a képzés, ha egy isteni tálentumot tanítanak, abból akkor is Bill Gates #2 lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest