Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp

őstag

Ez engem is elszomorit picit, de szerintem meg igenis vannak olyan webfejleszto csapatok ahol az elittel dolgozhatsz, en is egy ilyet celoztam meg egyetem utanra / esetleg mar szakmai gyakra.

Ha nem a webfejlesztes erdekelne akkor nativ appokat irnek de kb-nativ appokat mar most is irhatok a kis reactommal, akkor meg miert is ne tolnam ezt ahelyett hogy belebuzulnek a kotlinba meg a swiftbe? Ne ertsetek felre, en tenyleg imadom a szobatarsam aki masrol sem aradozik csak a sajat lambda nyelverol meg a kotlinrol es mindig jo egy hackerrankon dobozrendezessel eltoltott delutan, de en sokkal jobban elvezem a webet. hamarabb fogjak a weblapom millioan (onszantukbol) nezni mint a javaban megirt nav nyomtatvanykitoltom

Nem is vagom, aki a leheto legnagyobb ivben elkeruli a webfejlesztest (es akkor valszeg a mobil app fejlesztest is) akkor mi marad amit meg a megszokott java c# tarsai nyelveken lehet irni? windows alkalmazasok? belso rendszerekhez valami cucc? mert gondolom ami halozat az mar nem java, ami low level / iot az mar nem java ( java helyett barmelyik masik altalanos nyelv)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés