- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ez engem is elszomorit picit, de szerintem meg igenis vannak olyan webfejleszto csapatok ahol az elittel dolgozhatsz, en is egy ilyet celoztam meg egyetem utanra / esetleg mar szakmai gyakra.
Ha nem a webfejlesztes erdekelne akkor nativ appokat irnek de kb-nativ appokat mar most is irhatok a kis reactommal, akkor meg miert is ne tolnam ezt ahelyett hogy belebuzulnek a kotlinba meg a swiftbe? Ne ertsetek felre, en tenyleg imadom a szobatarsam aki masrol sem aradozik csak a sajat lambda nyelverol meg a kotlinrol es mindig jo egy hackerrankon dobozrendezessel eltoltott delutan, de en sokkal jobban elvezem a webet. hamarabb fogjak a weblapom millioan (onszantukbol) nezni mint a javaban megirt nav nyomtatvanykitoltom
Nem is vagom, aki a leheto legnagyobb ivben elkeruli a webfejlesztest (es akkor valszeg a mobil app fejlesztest is) akkor mi marad amit meg a megszokott java c# tarsai nyelveken lehet irni? windows alkalmazasok? belso rendszerekhez valami cucc? mert gondolom ami halozat az mar nem java, ami low level / iot az mar nem java ( java helyett barmelyik masik altalanos nyelv)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest