Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora
tag
válasz
bambano
üzenetére
De, teljesen komolyan gondoltam. Mivel céges programról van szó, ezért írtam, hogy ha valaki komolyan tud segíteni, akkor megköszönöm, ha email-ben ír, nyilvánosan nem adhatom ki itt a programot. Gondolom te is tudod, hogy egy informatikus azért bizalmi állást jelent. Nagyon sok olyan megbízható és komoly IT-s van, aki tudna úgy is tanácsot adni és remélem lesz is.
Ezt az oldalt eddig is komolynak tartottam, még nem talkoztam szerencsére trollokkal, valószínű ezért itt kértem már tehetetlenségemben segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Trollok komolyan
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Legion 5 pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest