- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Mr Dini #13071 üzenetére
React Native vs. Ionic: nekem Ionic-al van tapasztalatom, ugye az Angulart hozza át mobilra és hozzácsap a Cordova által egy csomó natív képességet (pl: device infók, Touch ID, stb.). TypeScriptben lehet programozni (ugye, Angular), a JS supersetje, nekem sokkal jobban fekszik, mint a JS, sokkal jobban köti a kezed, jobb lesz a végső kód. Van hozzá egy csomó előregyártott widget, UI elem + akár az Angular Material is behúzható, úgy meg már kb minden van, ami egy modern apphoz kell. Nyilván a crossplatform jelleg miatt eléggé erőforrás zabáló, de egy ilyen kaliberű appnál annyira nem lényeg ez szerintem.
Reactben annyira nem vagyok otthon, de ha jól tudom, ott a nagy talány, hogy az app logikát írod JS-ben, a UI elemek pedig natívan az adot platform UI elemei. Nekem a React annyira nem jött be, amikor nézegettem, maradtam az Angularnal, de ez igazából csak megszokás kérdése.
A különbség köztük leginkább az, hogy kicsit más a célközönség. Az Ionic a webdeveket célozza, hogy át tudják hozni a webes appjukat mobilra (vagy akár PC-re, lásd Windows és a PWA-k esete), a React Native-nél pedig inkább az a cél, hogy közössé kódbázis legyen a logika, a GUI pedig marad native (azt hiszem, a Xamarin is ilyen).
Ha i eszközökre is akarsz fejleszteni, készülj fel lelkileg: nekem most nemrég kellett, hát én még annyit nem szívtam semmivel, mint egy iOS deployal. Ja és persze ahhoz kell egy iPhone + egy MacBook is
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BE QUIET! Shadow Rock TF2 processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest