- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Hobbiból fejlesztgetek egy Plex szerű appot saját célra a családi fotók böngészésére, vagyis egy hálózati galériát. Annak idején NativeScriptben kezdtem el, ami JS alapú, de az async callbackektől hamar eldobtam az agyam, kiderült, hogy amit szerettem volna, nem is lehetséges szépen. Így akkor hagytam a csudába az egészet, s megírtam natív appként Androidra Javaban az egészet. Ez szép és jó, de azóta az alma eszközök is beszivárogtak a mindennapokba, a JS is kapott await syntax-t, illetve tucat új framework jelent meg. Gondoltam adok még egy esélyt a cross-platform galériának. Elérhető a cél?
Melyik framework ajánlott hobbi jellegű projekthez? Eddig a NativeScriptet próbáltam, ami tökéletes, csak túlzottan nagy, s amit nem tud ahhoz kell platformspecifikus könyvtár.
A React Native és Ionic kecsegtető még, de ezeket még nem próbáltam.
Köszönöm és remélem nem off itt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sweet.tv - internetes TV
- Billentyűzet gondom van
- 3D nyomtatás
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Mobil flották
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest