- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Üdv!
Hobbiból fejlesztgetek egy Plex szerű appot saját célra a családi fotók böngészésére, vagyis egy hálózati galériát. Annak idején NativeScriptben kezdtem el, ami JS alapú, de az async callbackektől hamar eldobtam az agyam, kiderült, hogy amit szerettem volna, nem is lehetséges szépen. Így akkor hagytam a csudába az egészet, s megírtam natív appként Androidra Javaban az egészet. Ez szép és jó, de azóta az alma eszközök is beszivárogtak a mindennapokba, a JS is kapott await syntax-t, illetve tucat új framework jelent meg. Gondoltam adok még egy esélyt a cross-platform galériának. Elérhető a cél?
Melyik framework ajánlott hobbi jellegű projekthez? Eddig a NativeScriptet próbáltam, ami tökéletes, csak túlzottan nagy, s amit nem tud ahhoz kell platformspecifikus könyvtár.
A React Native és Ionic kecsegtető még, de ezeket még nem próbáltam.
Köszönöm és remélem nem off itt!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- A rend őrei
- Borderlands 4
- Medence topik
- Proxmox VE
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest