- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Szevam #12841 üzenetére
Szerintem a gondolkodásmod sokkal fontosabb az adott nyelvnél. Javaslom, hogy találj ki magadnak egy projektet, amin tudsz dolgozni, ha már magad vagy. Fontos, hogy meg tudj tervezni egy folyamatot, szét tudd szetni elemeire és alapos munkát végezzél. Pl. csinálhatsz egy weboldalt, mobil alkalmazást vagy irodai alkalmazást, ha alacsony szintű dolgok érdekelnek, akkor mondjuk egy arduino projektet. Ha megvan a cél, akkor lehet hozzá eszközt (nyelvet) keresni, de szerintem fontosabb, hogy olyanon dolgozz, ami érdekel, mint az, hogy ki mit tart jónak egy kezdő számára.
Ha már megvannak ezek, akkor ráfordulhatsz az elméleti részre, hogy legyen egy stabill alapod is, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest