Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
MATEO6600 #12707 üzenetére
Ha a jel EKG szeru, akkor nekem viszonylag fajdalommentes megoldasnak tunik az adatok alapjan szamolni egy atlagos erteket felfele es lefele is, (ha sok az adat, valami mintavetelt hasznalni, vannak erre okossagok, talan meg ingyenes/open source lib-ek is) es ami a felett vagy alatt van x% tureshatarral megkuldve, az peak.
Es akkor barmilyen inputon mukodik a cucc, bar az init lassabb lesz, mint most. Igy valtoztathato parametered csak a tolerancia lesz, de az meg mar annyira nem tunik nehezen belohetonek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Milyen videókártyát?
- Doom: The Dark Ages teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest