Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Con Troll #12585 üzenetére
Szerintem aszerint is rangsorolj, hogy mit mennyi ido/erofeszites megtanulni. A listadbol pl az OpenCV ilyen teren kimagaslik, csak a C++ reszet kozepes/normalis szinten megtanulni tobb ido, mint a lista maradek harom elemet egyutt.
Cserebe (es ez nagyon szubjektiv, nagyon szemelyes velemeny) dolgozni is legalabb annyira elvezetesebb benne, ha talalsz egy olyan melohelyet, ahol eleg... ohm, melyre kell menni. Mondjuk ez is preferencia, lakotarsam szerint pl konkretan elmebeteg vagyok, hogy a bitek tologatasat meg a matekolast meg a memoria "hextablajanak" a nezegeteset elvezem, es ezt a nezopontot is meg tudom erteni.A .NET se eppen egy egyszeru dolog, szerintem erre lenne a masodik legnehezebb valtani.
Amugy igeny mindre van, szerintem a valos listat, rendesen sulyozva csak Te tudod felallitani. A fizetes meg megint egy olyan dolog, hogy melyiket mire, milyen szinten, mindegyikkel hatar a csillagos eg, ha eleg jo vagy benne, de az rengeteg ido, erofeszites es elszantsag. Plusz a javascript tapasztalatot C++ es .NET vonalon nem igazan fogjak teljes erteku munkatapasztalatnak felfogni (hogy ez mennyire jogos, az mar egy mas kerdes, illetve egy jo hosszu beszelgetes, de igy szokott lenni), szoval kezdesnel egy eleg komoly fizetes-csokkenesre lehet szamitani. Par ev alatt ez persze elolvad, es utana mar lehet sokkal tobbet keresni, mint elotte js-el, de addig junior vagy, annak megfelelo fizuval.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest