Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Con Troll
üzenetére
Szerintem aszerint is rangsorolj, hogy mit mennyi ido/erofeszites megtanulni. A listadbol pl az OpenCV ilyen teren kimagaslik, csak a C++ reszet kozepes/normalis szinten megtanulni tobb ido, mint a lista maradek harom elemet egyutt.
Cserebe (es ez nagyon szubjektiv, nagyon szemelyes velemeny) dolgozni is legalabb annyira elvezetesebb benne, ha talalsz egy olyan melohelyet, ahol eleg... ohm, melyre kell menni. Mondjuk ez is preferencia, lakotarsam szerint pl konkretan elmebeteg vagyok, hogy a bitek tologatasat meg a matekolast meg a memoria "hextablajanak" a nezegeteset elvezem, es ezt a nezopontot is meg tudom erteni.A .NET se eppen egy egyszeru dolog, szerintem erre lenne a masodik legnehezebb valtani.
Amugy igeny mindre van, szerintem a valos listat, rendesen sulyozva csak Te tudod felallitani. A fizetes meg megint egy olyan dolog, hogy melyiket mire, milyen szinten, mindegyikkel hatar a csillagos eg, ha eleg jo vagy benne, de az rengeteg ido, erofeszites es elszantsag. Plusz a javascript tapasztalatot C++ es .NET vonalon nem igazan fogjak teljes erteku munkatapasztalatnak felfogni (hogy ez mennyire jogos, az mar egy mas kerdes, illetve egy jo hosszu beszelgetes, de igy szokott lenni), szoval kezdesnel egy eleg komoly fizetes-csokkenesre lehet szamitani. Par ev alatt ez persze elolvad, es utana mar lehet sokkal tobbet keresni, mint elotte js-el, de addig junior vagy, annak megfelelo fizuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BMW topik
- PayPal
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest