Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
PumpkinSeed #11536 üzenetére
"Mi az a szabad szoftver? Illetve mi az, hogy ataltak?"
Ha gyors valaszt akarsz, begépeled a szabadszoftver pont hu szöveget a böngészőbe és az alapinfokat megkapod.
A cikket is megtalálod valahol, de lehet, hogy már valamelyik érintett minisztériumi weboldalon lesz."Most nem varhatod el egy fintech cegtol, hogy megnyissa a kodbazisat."
Ezt nem tudom értelmezni.
"En csak cegekben tudok beszelni akikkel volt tapasztalatom, de olyan stabil rendszereket allitottak itt fel par helyen, hogy statisztikailag bizonyithato a hatalmas rendelkezesre allas ami valoszinuleg nem az angol hanyag munkanak tudhato be. De mint mondtam nekem csak nyugat europai cegekkel van tapasztalatom."
Ezek szerint egy komoly london cégnél ülsz és high-tech-et használsz.
Ha van egyszer kedved, beszélgess valakivel, aki Birmingham, Liverpool, Newcastle, stb. helyeken ismeri a helyzetet. Olyanokat fogsz hallani, hogy padlót fogsz.
Ha jól emlékszem, az általam említett sw tesztelő is többnyire a fenti városokban dolgozott, 10-50 fős cégeknél. (Skóciát, Wales-t, stb. ugye nem kell említenem, ahol az 5 főnél nagyobb cégeket kézzel meg lehet számolni, az IT pedig a maroktelefonjukat jelenti számukra.)
Ha pedig még ez se elég, menj el egy - akár londoni - önkormányzathoz, hogy mit jelent nekik az IT.
Nagyjából azt, mint amit a toronyházas tűzeset után sajtóban megjelent, hogy fogalmuk se volt, hogy a saját házukban kik a bérlők és hónapokig tartott, amíg sikerült felfüggesztetniük a lakbérfizetési letiltásokat az érintettek bankszámláiról.Szóval, jó dolog egy high-tech cégnél lenni, csak azért nem kell ebből az országra általánosítani.
Amúgy tudok neked mondani jó pár magyar céget, akik amerikai és német cégeknek, városoknak és nagyob szervezeteknek dolgoztak, majd elegük lett a nyugat-európai és amerikai hülyeségekből és egy csendes budai villából vagy szolidabb négy emeletes irodaház pár irodájából távmunkában végzik a fejlesztéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Pc hiba segítség kérés.
- VGA kibeszélő offtopik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest