Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz PumpkinSeed #11423 üzenetére

Szerintem ott valami nem koser. Lakotarsam konkretan szinten Go programozo, En c++, szinten London, egyikunknek sincs meg a Bsc sem, megis nagyon jo melohelyet talaltunk mindketten.
    Biztos, hogy a matek targyak hianya miatt vagy kiszorva? Neha akkora baromsagokon mulik a dolog, hogy hihetetlen.
    Pl. nekem majdnem egy evbe telt, mire leesett, hogy az std-t is be kell irni a CV-be, mert a hulye HR-esek szerint az egy "kulon nyelv", ugyhogy amig csak a C++ meg az egyebek voltak beirva, nem volt kiemelve a standard library, addig csak az ilyen alja fos melokkal hivtak fel.
    Beirtam a CV-be, hogy std-ben pont ugyanannyi tapasztalatom van, mint C++ban, es az lett a vege, hogy ket hettel kesobb volt harom brutalisan jo ajanlatom, mindegyik kb 50%-al jobb fizetessel, mint az akkori melom, es sorban mondtam le az interjukat. A legnagyobb gondom meg az volt, hogy vegul melyiket valasszam. :K

Szoval szerintem nezz utana, hatha van valami hasonlo elmebeteg faszsag, ami trivialitas, de a HR-esek nem tudnak rola.

Új hozzászólás Aktív témák