- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PumpkinSeed #11423 üzenetére
Szerintem ott valami nem koser. Lakotarsam konkretan szinten Go programozo, En c++, szinten London, egyikunknek sincs meg a Bsc sem, megis nagyon jo melohelyet talaltunk mindketten.
Biztos, hogy a matek targyak hianya miatt vagy kiszorva? Neha akkora baromsagokon mulik a dolog, hogy hihetetlen.
Pl. nekem majdnem egy evbe telt, mire leesett, hogy az std-t is be kell irni a CV-be, mert a hulye HR-esek szerint az egy "kulon nyelv", ugyhogy amig csak a C++ meg az egyebek voltak beirva, nem volt kiemelve a standard library, addig csak az ilyen alja fos melokkal hivtak fel.
Beirtam a CV-be, hogy std-ben pont ugyanannyi tapasztalatom van, mint C++ban, es az lett a vege, hogy ket hettel kesobb volt harom brutalisan jo ajanlatom, mindegyik kb 50%-al jobb fizetessel, mint az akkori melom, es sorban mondtam le az interjukat. A legnagyobb gondom meg az volt, hogy vegul melyiket valasszam.Szoval szerintem nezz utana, hatha van valami hasonlo elmebeteg faszsag, ami trivialitas, de a HR-esek nem tudnak rola.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest