Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
martonx #11403 üzenetére
En nem vegeztem IT alapkepzest, csak ezt a FOSZ tipusu kepzest, ahol a diszkret matek 1-2 meg kalkulus 1-2 volt csak, DE most ujra akarok jelentkezni, mert hiaba programozok mar 2 eve aktivan Go-ban azt veszem eszre, hogy ez a jovoben nem lesz eleg. Szoval ameddig nincs minimum mesterkepzes szintu matek tudasom addig Londonban csak az ilyen alja API epitos munkakat kapok meg, holott szivesen dolgoznek pl. a Ravelin graf adatbazisan, vagy a Monzo fraud detection reszen, de nem fognak felvenni, mert a grafos meg kalkulusos targyak hianya miatt kiszornak. Szoval arra jutottam, hogy visszamegyek egyetemre, de nem a szaros papir miatt, hanem a matematika miatt, hogy ne toporogjak egyhelyben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Logitech G935 Wireless
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest