- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Arról van valakinek infója, hogy lg készüléket hogyan lehet újra indítani?
Arra gondolok, hogy bejön az indulás elején a WebOS logó, mint egy reset után, csak akkor mindent újra be kell állítani.
Ki van kapcsolva a gyors indítás a menüben, de kb.5 másodperc alatt van kép a kijelzőn.
A neten található tippeket próbáltam( hangerő le + bekapcsoló gomb együtt tartva 11-12 s-ig, kikapcsoláskor 3 s-ig nyomva tartva a kikapcsoló gomb, s következő bekapcsolásnál újra indul) de egyik sem hozott eredményt, maradt az 5 s-os bekapcsolás, 3 led villanás.
Ez másnál is így történik? Hiába van nálam a gyors indítás kikapcsolva.
Olyan ez a működés, mint pc-nél a hibernálás, ami nem egyenlő az újraindítással.
Volt már több eszközöm, most is van, s azoknál egy újraindítás hosszabb időbe telik, mint amikor egy Androidos készüléket is újra indítunk.
Nem találni a neten sok infót ezzel kapcsolatban, inkább a reset szerepel, ezért lennék kíváncsi rá, hogy ha lehet, akkor hogyan lehet újra indítani a készüléket.
Appokat nem használok, így azt sem tudom, hogy ott egy esetleges törlés után újra indul-e a készülék vagy sem, s csak az app törlődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest