- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Árat emel a Magyar Posta, drágulnak csomagküldések
Igazán emelkedhetne a szolgáltatás színvonala is...
Pont ma délelőtt vettem át egy MPL csomagot, amiről egyetlen e-mailt vagy sms-t nem kaptam. A feladó cég jelezte, hogy feladta, de a posta semmilyen értesítést nem küldött.. -
guftabi96
addikt
Most húsvétkor hogy szállítanak a nagyobb futárcégek? (mpl, dpd, gls, ami érdekel).
Van, amelyik esetleg szombaton is szállít? (Elfelejtettem, hogy munkaszüneti nap van pénteken). -
guftabi96
addikt
válasz
maj-viktor #6773 üzenetére
Ez is az a garantáltan 1 munkanapos szolgáltatás..
-
guftabi96
addikt
Annyira jó, hogy kifizetek 2 000Ft-ot egy postán maradó(!) csomag szállításáért, és nemhogy 1 nap alatt nem érkezik meg, de úgy látszik, hogy a 2 is kevés...
Árat emelni bezzeg tudnak... -
guftabi96
addikt
Hát azért a pofám leszakad, hogy a törékeny csomagok felárát is a duplájára emelték... (Mpl)
Eddig az alapár 50%-a volt, most kereken a duplája az alapárnak. 4 kilós törékeny csomag, postán adom fel, és postán maradó, 2k -
guftabi96
addikt
Ismételten csoda történt, tegnap feladtak nekem egy csomagot, ma már mehettem érte a postára
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Úgy látszik, hogy már az értesítések se jönnek.
A csomagkövetésben már 5 bejegyzés van, de én még mindig nem kaptam semmilyen információt arról, hogy egyáltalán nekem csomagot adtak fel.
A feladó fél adott csomagszámot, hogy tudjam én is nézni, hogy merre jár a cucc. -
guftabi96
addikt
szerk: rossz topikba írtam, törölhető.De ha már így alakult, azt azért megjegyzem, hogy 12 nappal a feladás után, az ajánlott levélként feladott csomagomat megkapta a címzett, öröm bódottá
-
guftabi96
addikt
Tegnap néztem pár kínából érkező csomagomat, hogy merre jár. Van több olyan is, ami már november vége óta itt van az országban valahol.
Amit elsején adtam fel procit (erről írtam már korábban) arról tegnap kapta meg a címzett az értesítést, hogy mehet érte.
Már félek, hogy, pár fontos cucc meg se jön karácsonyig. -
guftabi96
addikt
válasz
bencsikgab #6122 üzenetére
Ugyan ilyen rossz.
Amit én írtam feljebb csomagot, az levélként lett feladva 1-én, az még mindig nem érkezett meg a címzetthez. -
guftabi96
addikt
Ne is mondd.. Tököm tele van már.
Kezdve azzal, hogy a dec. 1-én feladott csomagot a címzett még mindig nem kapta meg, és folytatva azzal, hogy a több, mint egy hónapja aliról rendelt cuccoknak kb az ötöde érkezett meg.
Csomagkövetés szerint sok még mindig kínában van, de sok csomag elvileg itt az országban kallódik már másfél-két hete.. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket kérném egy csomag postaköltségének a kiszámolásához. Nekem nagyon katyvasz ez, amit a postám találtam "árlistát".
A csomag: 5kg
Kb 40x40x40 cm
Nem kellene házhoz vinni, hanem a postán vennék át.
A vételárat előre elutalnák nekem, szóval a vevőnek a postán semmit nem kellene fizetnie.
Törékeny
Nem tudom, hogy ezen kívül mi lt kell még írnom a csomagról. Választ előre is köszi. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
2015.12.22
17:44 Békés posta
Küldemény információ:
A küldemény kézbesítés alatt2015.12.22
17:51 Békés posta
Küldemény információ:
Kézbesítési kísérlet /Unsuccessful delivery attempt
Kiegészítő információ:
Kézbesítési kísérletEz most mi? Meggondolták magukat és ma mégse szállítják vagy mi?
i <3 Posta
Annyira szeretem, hogy ami fontos, azon mindig napokig ülnek, és soha nem érkezik meg a megadott időpontban.
(Békés = egy Békés megyei posta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest