Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipij
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Korábban kérdeztem itt a fórumon, hogy van-e valahol PLC-programozás gyakorlási lehetőség. Többnyire azt a választ kaptam, hogy szimulációval vagy otthon.
A kérdés, hogy van-e értelme, lenne-e igény rá hogy valós hardveren gyakoroljanak, teszteljenek a kezdő programozók?
Az elképzelés az, hogy az érdeklődőnek adok egy Teamviewer kódot, amivel rá tud csatlakozni a programozóra, ahonnan eléri a PLC-ket.
Továbbá megadom, hogy melyik ki-, bemenetre milyen eszköz van rákötve. Esetleg vizuális visszacsatolás kamerával megoldható lenne.
Természetesen térítésmentesen.
Várom a visszajelzéseket.Amilyen PLC most rendelkezésre áll: S7-300 313C, 3132DP, (régi Siemens PG, ami miatt lehet, hogy lassú, de majd meglátom.)
CompactLogix L32E.
Kezelőpult funkciót egy ethernetes Eathon XV102-el gondoltam megoldani, ugyan ezt még csak a Logix-szal használtam, de gondolom S7-tel is megoldható. A HMI szintén Ethernetes és távoli asztallal elérhető a programozóról.
A konkrét hardverkonfigot megadom, ha van rá érdeklődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest