Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterUr
csendes tag
Lehet de sokszor számolgattam hogy egy okos otthon központ plusz a hozzá való nyomok meg vezérlők meg még a ...... micsodákkal lehet azt megcsinálni ami már érdemes neki állni, viszont a legnagyobb gond az a szoftver oldal és a kommunikáció néhány esetben. Plusz már halt le központ és igen érdekes dolgokat művelt. Így egy PLC és arra írt szoftver meg HMI ha nagyon akar LCD-t basztatni nekem valahogy szimpatikus amiatt hogy ha lehall valamiért nem működik és kész meg az is hogy ha utólagos beépítés nem jár arányaiban nagy agyalással és átalakítással ha már eleve felkészül az ember erre a lehetőségre relés megoldással. De ez az én meglátásom. Ami még anno megfogott az a riasztóközpontok egyes típusok egyes gyártóknak pld SATEL csinálnak relés kimenetek meg EIB illesztőket és ezeket nagyon jól támogatják, így egy jól elhelyezett és megfelelő érzékelő esetén felhasználható aktív elemként egy automatizálási feladatra, ha aktiválja a riasztási funkciót akkor persze annak megfelelően működik. Szóval ezért kezd el érdekelni a PLC. Plusz egyre több olyan igéyn merül fel hogy szeretnék a fűtést vezérelni meg hasonlók. Egy komolyabb fűtésvezérlésnél már megéri a PLC használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest