Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
szia Szirty !
" Szeretnék pár dolgot kiegészítésként hozzáfűzni..............."
egyről beszélünk.
azért mondtam, hogy egyről beszélünk, mert pont a FORCE -ra hívtam fel a figyelmet, hogy ez a szimulátor esetén ( és aktív program esetén is pl. egy működő gép, de ott lefut a program) statikus módon megváltoztatja pl. egy bit értékét, amit a CANCEL nem töröl ,csak a kényszerítés tényét, szimulátor esetén, nem lefutó programban.szimulátorban is lefuthat a program ha a feltételek adottak , de ha a szekvencia elakad egy olyan network elött ahol kényszerített bit van ( vagy csak egy network-öt tesztelünk, vagy memória írást, comparátort, MOVE utasítást, stb. ) és amelyre CANCEL-t nyomtak, akkor az úgy marad amilyen állapotba kényszerítették, de erről nem igazán lesz információ.
a probléma , ha ekkor másik SECTION-ba váltunk, mert ez a bit ott is a kényszerített állapotában lesz, különösebb jelzés nélkül.
szóval valami ilyesmire gondoltam, hogy ha semmi nem kezeli, akkor az úgy marad, legalább is amíg a szimuláció tart, vagy amíg konkrétan nem változtatnak rajta.
byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Fogyjunk le!
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest