Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TanisG
csendes tag
Üdv Szirty!
Köszönöm a választ!
Win7 van a gépemen, de persze virtuális gépet is kénytelen vagyok használni XP-vel. A Step7 jelenleg a virtuális gépen van telepítve,de ebből a környezetből (még új a gép) még nem használtam a Step7-et. Szóval kérdés, hogy mi lesz. A régi PCMCI-os MPI adapteremtől meg kellett válnom, ezért kell új eszköz után néznem.Volt most nálunk egy román cég(székely szakemberekkel) és náluk láttam, hogy PROFIBUS-on keresztül csatlakoznak a PLC-hez és Helmholz 700-884-MPI21 programozó csatlakozót használnak.
Felkeltette az érdeklődésemet.... egy árajánlat kérést megér.Amit irtál(Szirty)a külső 24V-os táplálás kapcsán, az magyarázat lehet esetleg arra a jelenségre, hogy a fent említett csatlakozóval nem tudtak SIEMENS biztonsági relét programozni. Ők azt a magyarázatot vélték, hogy a speciális alkalmazások (mint például a biztonsági modulok) érzékenyek a SIEMENS-től eltérő gyártókra, ezért csak PG-n keresztül tudnak ilyen modulokat programozni.... bár ezen a tipuson van külső 24V-os csatlakozási pont, csak azt nem tudom, hogy be volt-e kötve amikor ezt probálták.
Amikor legközelebb jönnek azt hiszem kisérletezünk egyet, ha tényleg nem volt külső 24V bekötve.Köszönöm mégegyszer a gyors választ!

Tisztelettel:
TanisG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- eBay
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- További aktív témák...
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest