- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
who_a_way
üzenetére
Helló who_a_way!
"Tudtok olyan timert, ami egyfolytában ad ki jelet és közben számol is?"
S_OFFDT, S_PULSE és S_PEXT is ilyen.
Visszatérve az előző problémádra:
Megnéztem IEC számlálóval mi van, az üzenetet azért küldi, mert kér fontos szabályt kell betartani a használatakor:The following rules apply to the use of IEC timers and IEC counters on the target system:
The Q output may only be interconnected with a coil.
The CU input may not be connected by a T-branch with another CU input.A kimenete után közvetlenül "tekercset" kell rakni, további feltételeket nem szabad.
A CU bemenetét pedig nem szabad elágaztatni.Nálad az első miatt volt az üzenet. Tehát a számláló Q kimenete után nem tehetsz összehaonlítást (sem).
(Engem is félrevezetett az üzenet, sorry)Az S_CU-t lehet resetelni, hiszen van egy reset bemenete. Ha az aktív, akkor a számláló tartalma nulla lesz.
A kimenete word, a típuseltérés miatt nem lehet összehasonlítást használni (a CMP intet akar).
De meg lehet kerülni a problémát, ha csinálsz egy integer lokális változót és egy move-al beleteszed a számláló word értékét.
Vagy kikapcsolod a típus ellenőrzést a TIA portálban (nem tudom hol kell, nem kerestem még, Step7-et használok inkább).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest