Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Gondolokozom egy PS4 vásárlásán, első körben a Detroit-ot néztem ki. Tudnátok mellé még egy játékot ajánlani ami így elfér mellette? Valami kevésbé story-heavy játékot.
-
pethYeti
addikt
Summer sale meddig tart?
-
pethYeti
addikt
válasz pauliboy23 #161702 üzenetére
Köszi.
Találtam egy IGN-es cikket, aszerint is.
2 órája van PS-em. Mit ajánlanátok így a Detroit mellé, most még amíg tart az akció.
Horizon Zero Dawn, Nathan Drake collection? Amíg ki nem jön a Pókember
-
pethYeti
addikt
GT Sportban, mennyi idő a tutorial (ha egyáltalán van ilyen kötelező jelleggel) míg mehetek rendes online versenyt?
-
pethYeti
addikt
Én pl azért vettem slimet mert kisebb és ha vidékre utazom könnyebb cipelni mint a prot.
-
pethYeti
addikt
Aktiváltam a 14 napos trial PS Plust, de itt van a polcon egy 90 napos kártya is. Ezt ha beaktiválom akkor kiegészítő azt vagy felülcsapja?
-
pethYeti
addikt
Egy slim két hetente hátitáskában való cipelésének lehet bármi baja? Elég masszívnak tűnik a kis gép, de csak zötykölődne kicsit kocsiban/vonaton.
-
pethYeti
addikt
Valaki megvette az NBA2k19-et? Valami vélemény?
-
pethYeti
addikt
válasz pulyka jocó #164738 üzenetére
Én egyet elfogadok.
-
pethYeti
addikt
Megvettem a The Last of Us-t, gondoltam így hétvégén végigtolom, de egyszerűen annyira idegesítő a harc, a lövés(leginkább, minek ide auto-aim...), az AI, hogy ez nagyon lassan fog lecsordogálni. God of War után ég és föld a különbség, pedig a story a világ érdekelne, de rohadtul frusztrál a játékmenet.
-
pethYeti
addikt
Valaki aki már rendelt valamit házhoz szállítással a konzolokszervizétől az kapott róla sms-t, e-mail-t, hogy xy ... napon szállítjuk a csomagját? Valami Fáma futárszolgálattal szállítanak, tegnap írtam a ksz-nek, este 6-kor válaszoltak, hogy igen megfogom ma kapni a RDR2-t.
De ez akkor is furcsa, hogy egy e-mail nem jött a futárszolgálattól...
-
pethYeti
addikt
Végeztem az Uncharted 1-el és egyáltalán nem volt vészes, talán kettő idegesítőbb kis rész volt, de ezen kívül pozitív volt az egész játék. Hamarosan neki ugrok a 2-nek.
-
pethYeti
addikt
Division 2-ről kis beszámoló valakitől? Nagyon szemezek vele.
-
pethYeti
addikt
PS Plus játékok magyar idő szerint mikor szoktak elérhetővé válni? MLB-t beraknám letöltésre.
-
pethYeti
addikt
Sziasztok,
PS-4emet oda akarom adni tesómnak. A fiókomban van vásárolva néhány játék. Ebből amit tudtam feltelepítettem neki az ő profilja alá amíg a hely engedte. Az lenne a kérdésem, hogy az ő profiljával belépve sehogy se láthatom az én profilom alatt megvásárolt játékokat amik jelenleg nincsenek telepítve? Vagy ehhez minden esetben be kell lépnie az én profilomba és onnan telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest