- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
RudY
addikt
-
Domaximus
tag
-
hhenry
őstag
-
penge111
addikt
4 újrakezdésre van szükség, hogy egészbe lásd a történetet, egyébkén 26 befejezése van a játéknak. De ebből rengeteg olyan van, hogy másik utat választasz, leesel valahonnan és akkor kapsz 2 sort és pár másodperc és lepörög a stáblista, ezek ugye a hibás döntések. Ezek tulajdonképpen egy game overrel érnek fel. Én nem nagyon farmolgattam xp-t, és simán boldogultam, normal fokozaton semmi gondom nem volt. Viszont itt a normál és hard fok között irgalmatlan szakadék van. Hard fokozaton kb. agyvérzést kap az ember, a souls játékok nincsenek ilyen nehezek. 2 találat és halott vagy. Én szenvedtem vele vagy 5-6 órát, de az első missziót se tudtam megcsinálni, így elengedtem. Szóval normálon semmi farmra nincs szükség a teljes végigjátszásokhoz!
-
RangerFox
veterán
-
Deck
titán
-
RangerFox
veterán
-
Deck
titán
-
bigrob
őstag
-
mályva
aktív tag
-
Carlos Padre
veterán
-
Batyops
aktív tag
Optikaival az erősítő van a tv-vel összekötve . A tv-be meg ugye Hdmi-n megy a jel a Ps4 ről akkor itt a Hdmi out kell nem? Mert mégis csak azon továbbítom a jelet a tv-nek a tv pedig már opitán küldi tovább. A ps4-ről nem megy optikán semmi. A tv küldi át optikán az erősítőnek a hangot a Tv-n igy is van beállítva a kangkimenet hogy optikai.
-
pulffy
őstag
-
Kendek
MODERÁTOR
-
Carlos Padre
veterán
-
Kendek
MODERÁTOR
-
RangerFox
veterán
-
Jim-X
őstag
-
Csabee86
senior tag
-
vg
veterán
-
hyperspace
őstag
-
hitchins
őstag
-
Djuree
félisten
-
RangerFox
veterán
-
toompa
őstag
-
Ry0K3N
senior tag
Én nemrég vettem használtan egy PS4-et havertól, storeból egyből be is rántottam bloodbornet. A UI túlkomplikált, sokkal ergonomikusabb kialakítást is lehetne csinálni. Irányítással nincs gond asztalin is sokat használom a controllert főleg fromsoft játékok esetén. De ami igazán kivágta nálam a biztosítékot az a PSN. Én ekkora egy sz@rt régen láttam. Rosszabb mint a steam summer sale-kor 2 éve. Mindig csak Please wait... Please wait... Please wait... Please wait... Please wait... Please wait... Please wait...Please wait... Please wait... Please wait... Please wait... akármit akarok csinálni Please wait... kritikán aluli. Az meg a plusz ráadás hogy fizessek is érte hogy tudjak játszani online egy akkora hulladékért.
-
ProEvoFan
nagyúr
Azt PS Store (digitális áruház) miatt írja ki.Ha nem szeretnél lemezekkel bajlódni, akkor PS storeon kell vásárolni.A friss ropogós játékok legtöbbször drágábbak, mint a boltban, de rengeteg akció van, mint Steamen.
A megszokás részben teljesen ok volt nálam.Amit nehezen szoktam meg, az az fps játékok irányítása gamepaddal...ehhez türelem kell, mert minden fps játéknak érzésre más az irányíthatósága.Érdekes, de tényleg más, nem úgy mint PCn. -
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parfüm topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet haverral játszani így meg sokkal jobb játszani.

Kendek