- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Inkább nem akarnak jobbat csinálni csak nagyobb gépigényt ahogy látjuk is.
(#36086) Madwe
Erre csak ezt tudom írni, hogy az Xbox egy multimédiás cucc amin játszani is lehet, meg ugyebár buzi Kinect.
Ilyenek miatt beáldozni a hw-t nagy nagy gyökérség, remélem azóta kirakták a fejlesztői csapat vezetőjét aki ezt az irányt erőltette.
(#36089) bandi0000
Exkluzív címek, azt vedd amelyik bejön.
Én így tettem, azért lett boxom, és nem Ps, pedig 2 hónapa is még magabiztos Ps4 vásárló voltam. -
Madwe
nagyúr
Nade eddig alig ismerik még az új fejlesztői környezetet, valamint eddig a magasabb layeren elhelyezkedő nyelven programoztak... Nézd meg a fent linkelt FC4 ps4 vs pc videót, az már alacsonyabb nyelven íródott, nem is nagy a különbség...
-
cyberkind
félisten
40" kicsi, nekem is az van, de ha veszek tv-t 50 alá nem adom, de inkább minél nagyobb, így meg már rohadt sok, meg 40"-on nem élvezet annyira a 4K szerintem.
Az AA-t én se vetném meg, de boxon még lehetőség sincs, ott van a stabil 30fps, ami tényleg az, se le se föl, azt ennyivel elvan érve az 1080p vagy ahhoz hasonló felbontás.Gta-hoz meg egyértelmű hogy jönni fog patch, nem jók ezek a droppolások.
-
gyuribácsi88
addikt
-
SzlobiG
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
mrhitoshi
veterán
-
SzlobiG
félisten
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
front3r
őstag
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
-
Remi1234
aktív tag
Nekem múlt héten kezdte el.. Test coonnectionnél is <1Mbitet mért és sokszor nem csatlakozott. Mivel a laptopon normál értéket mértem gyanítom, hogy nem a router a gond. Azóta mondjuk átkötöttem kábelre, és nincs ilyen gond (bár a PS-en a speedtest nem érte el a 20Mbitet sem)... Érdekes dolog ez
-
HaZsolt
őstag
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
Nem is olyan rövid ideig... USA karbantartás illetve EU karbantartás, de az elvileg késöbb indul... Akkor gondolom te usa psn-be lépnél be?
Azt igérik növelik a szerverek kapacitását, remélem jobb gyorsabb lesz minden és esetleg egy 2.0-ás frissítés is beficcan, bár nekem eddig se volt vele problémám, de én ritkán vagyok a gép elött
Mondjuk most DC berántott rendesen
Hétvégén sikerült a driftelős missionöket 3 csillagra letolni végre... -
Madwe
nagyúr
-
Garada
őstag
-
Madwe
nagyúr
-
Gijon
senior tag
-
MrPG8
aktív tag
-
MrPG8
aktív tag
-
kovsol
titán
-
krx21
nagyúr
-
Hogen
tag
-
tarti19
senior tag
-
Peat;)
veterán
Elnézést de ez úgy hülyeség ahogy van. Nem vitatom, plusz költséggel jár, de egy pc-t, akár "gamer" (amin belül még van 20 kategória) elég könnyű hangtalanná tenni és még csak víz sem kell hozzá. Bemész egy boltba és a raktáron lévő cuccokból is meg tudod csinálni magadnak a kívánt hatást. Leírtam hogy szubjektív és elfogadom hogy másokat nem zavar, de amit írsz attól még nagy butaság. A házamba két venti van, mindkettő hangtalan, a vga-n lévő hűtés megint hangtalan, játék alatt is. A cpu hűtőmnek van minimális hangja játék alatt, ha lecserélném a ventit akkor az is teljesen hangtalan lenne. Igaz nincs is egy erőgépem, de mindez htpc házban van és tudnék úgy előrelépni hogy a fogyasztás ne változzon. (új nvidia vga kártyák pl) Eddig nem is kényszerítettek rá hogy váltsak, pont ezért drukkolok hogy legyen egy átdolgozott ps4, mert konzol párti vagyok. De igenis szűk a hely benne, zsúfolt, melegszik és nekem hangos. Ráadásul minőségben is van szórás, tény hogy van ami halkabb van ami hangosabb, nem is értem. Sokan írták a tulajok közül is ahogy lejár a garancia szedik szét és megnézik mit lehet kezdeni a hűtéssel, nekik van igazuk szerintem.
-
mlinus
őstag
hát, nekem egy i7 van 4.8ghz-re húzva, gtx 780-al, 3 ssd-vel (nincs hdd) fractal design házban, noctua hűtőkkel. kb 0 hangja van, terhelés közben is, xbone és ps4 jóval hangosabb

azért hangosnak nem mondanám a ps4-et, közel sincs az első szériás xbox360hoz, sőt. Killzone kivételével kb olyan hangja van mint a slim ps3-nak. -
turika86
aktív tag
-
kkris
csendes tag
-
shunter
aktív tag
-
sting2
addikt
-
stilo18
addikt
-
haddent
addikt
-
Remi1234
aktív tag
Hát szerintem recés a kép.. És nem tudom, hogy a TV-m a ludas (LM660), vagy a játék. Konkrétan minden játéknál eddig látszott, hogy az élsimítás rossz. De szvsz pont egy kompetitív FPS-nél nem azt fogom nézegetni, hogy van-e rece valami körül vagy sem

A wifi témára: sajnos nekem sincs lehetőségem kábelt bekötni. Viszont azzal számolj, hogy FPSnél simán hátrányban lehetsz. (Nekem előfordul, hogy 0.5-1 mp-el le vagyok maradva a tényleges játékmenettől. Mondanom sem kell, hogy ilyenkor esélytelen..) Tickrate növelés ide vagy oda, sokszor észrevehető.
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
En is egy gtx 780-at aldoztam be a PS4-ért Azzal szomolj,ha nagyobb robbanások vannak beesik az fps 40 alá olyan,mintha akadna azért pc-n nem volt ilyen
Viszont ez annyira nem zavaró a PS4 eseteben,de legalább nem akadok fel egy kavicsban vagy láthatatlan falba nem ütközok engem ezek idegesitettek a pcs bf4-ben 
-
spawn21
veterán
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
Én is féltem mivel pc-n több mint 400 órám van benne tele volt buggal ezért is akartam PS4-et és megérte megvenni kevesebb a bug elvezetesebb a játék eddig 25 óránál járok és nem igazán tudok belekötni....grafika pedig ugyan olyan mint Pc-n egyáltalán nem csúnya és kevesebb textura vibral mint a pc verzióban
Szerk. Ha megveszed fps freek nagyon ajánlott hozzá jelentősen növeli a jó célzást !
-
N@idia
őstag
-
kovsol
titán
-
HeZzZ
senior tag
-
HeZzZ
senior tag
-
Damage
senior tag
-
N@idia
őstag
-
Madwe
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nkAAA
aktív tag
-
spawn21
veterán
-
kiki22
senior tag
-
kovsol
titán
-
Tibcsó
aktív tag
-
Doma88
tag
-
Remi1234
aktív tag
Szerintem erről kérdezd meg a kuszaszemet, meg a királyunkat.. Hogy miért 27%-os az ÁFA és miért gyengül folyamatosan a forintunk.. Vagy akár reklamálni is lehet a Sonynak, hogy ,,Tiszteletet a magyar PS nemzedéknek"

BabMester: igen majd jó lenne. Arra is gondoltam, hogy az elején, amikor még le van kötve, akkor 3-an egyszerre rakétavetőzni a hasán azt a motyót, ami a critet adja. Ezzel talán jelentősen le lehet szedni a HPját. De ehhez meg ugye kellene chat

Nem tudom itt ez a Destiny őrület mennyire zavaró, de van erre külön [topic]
-
Madwe
nagyúr
-
tepenzed
őstag
-
boost
veterán
Azért egy 120ezres játékgépről beszélünk, és 20ezres játékokról. Ami lényegébe egy luxuscucc. Az "az utcsó bőrt is lehúznák a magyarokról" kifejezést túlzásnak érzem.
Benneteket is fenyegettek, hogy PS4et kell venni? 
Mellesleg 3-4 hete még 15ezer volt a Destiny alap kiadása a magyar storeban. Megjelenéskor felugrik, majd visszaereszkedik. Kereslet-kínálat.
-
tepenzed
őstag
az UK store-ról meg ne is beszéljünk,ott 20k alatt nem kapsz normális játékot,több ezer forinttal drágább mintha lemezeset vennél.
Bánom,hogy annó nem rögtön USA accot csináltam,így most azt csak letöltésre használom mert a maximum $60 dolláros ár még így is csábító,hogy jelenleg 245 Ft 1 USD
OOO -
tepenzed
őstag
-
Tegla80
addikt
Nemnemnemnemnem fogadja el.
Neked usa accod van......amazonos verzio megy nalad .....haddent irt rola "szamarvezetot".UK accnal megy ,amit BabMester irt a dombornyomot kartyakkal,de csak akkor ha a valos cimed adod meg az accnal is.(a kartyaval eggyezot)
kápiiisí már??!!

Damage
Nah erre kivancsi leszek.....(dobj mar egy linket majd a bolthoz,......meglesem....
) -
BabMester
senior tag
-
H0sT|s
csendes tag
-
BabMester
senior tag
-
N@idia
őstag
Hát én a saját címem adtam meg,de nekem magyar store van az USA-store-nál gondolom amerikai címet kér próbálj vmi kamu címet megadni(vagy várj meg egy olyan tagot aki USA store-al rendelkezik),de baj nem lehet belőle úgy is elektronikusan küldi a mail címedre a számlát...
Szerk.: Én már nem egyszer vásároltam a store-ban és eddig semmilyen számla nem jött a lakcímemre a telefonomon kaptam sms-t h ezt vettem meg ennyit vontak le és ennyi
Szal nem hiszem h befolyásol vmit a lakcím ... -
N@idia
őstag
Ha regeled a kártyát kapsz 2 hét ingyen PS+ előfizetést(pénzt pedig ezért nem vesz le csak akkor ha vmit megveszel a store-ban),ha eddig nem tetted meg így ki tudod próbálni a multit stb azt hogy lehet-e törölni az adatokat gondolom igen,bár ebben nem vok biztos vki majd többet mond erről

PS+ előfizetést automatikusan nem add meg kell venni rá mész a store-ban,hogy Playstation plus-ra ott lesz hogy 14 dayfree trial PS+ megveszed és ennyi akkor lesz PS+ od 2 hétig és ez persze ingyen van nem von le semmilyen összeget !
-
Gigabyga
aktív tag
-
shunter
aktív tag
-
Dawide@axele
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
turika86
aktív tag
-
gyuribácsi88
addikt
-
ImpersonatoR
addikt
-
Omli85
őstag
-
Omli85
őstag
-
Meghivott
addikt
-
Meghivott
addikt
-
Nayrobi
őstag
-
gyuribácsi88
addikt
-
törölt tag
-
k4rL^
senior tag
-
nismoka
addikt
-
törölt tag
-
n000rbi
senior tag
-
törölt tag
-
MasterMark
titán
-
nismoka
addikt
-
N@idia
őstag
Nálam nincs olyan mint ami neked a videóban bár nekem nincs meg az nfs,de amikor a killzone-ról csináltál videót az nálam nem volt olyan így tuti más gond lehet nálad vmi be van kapcsolva a képi beállításoknál vagy a speciális képi beállításoknál vmi szűrő és az okozza neked a gondot
Ha más nem segít dug rá egy monitorra IPS kijelzőn még szebb a kép nekem Dell u2412M monitorom van már kipróbáltam azon még jobban néz ki csak ugye az nem ad ki hangot így digitális hangrendszert kell vennem 5.1-et mivel a ps4 nek van digitális kimenete így ha az meg lesz majd tuti nem tv-n fogom használni a Ps4-et mert IPS monitoron bámulatosan néz ki maga a színek csodálatosak.
-
MasterMark
titán
-
N@idia
őstag
-
MasterMark
titán
-
haddent
addikt
Csak egy megjegyzés: a hdmi teljes mértékben digitális. Ha megnyugtatja a lelked akkor költs a kábelre, de a működési elve is digitális/bináris: vagy megy vagy nem. Ez nem analóg kábel ,nincs olyan, hogy jobban, vagy rosszabbul. Ha megy és nem kontakthibás (nem kapcsol le néha) akkor tökéletes, pont olyan mint a 100 ezres gyémántos kábel. Ha a handshake-en túljut akkor fasza.
szerk. nekem ebből a mobilos vidiből nagyon nem jön át a hiba, belinkeled esetleg ahol leírtad részletesen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk most DC berántott rendesen

OOO

Kendek