Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Elims
veterán
válasz n000rbi #58412 üzenetére
Inksàbb màs zavarhatja be.Màsik bluetooth vagy mobiltelefon vagy tv mögé van rakva a gép,stb.
Koho: "...csak ezután jönnek a nagy durranások..."
Igen,szerintem is ez a valòszínű.
"...az UC4 nem a múlt játékainak a gálája, hanem a jövő iránymutatója."
Igen,szerintem is ez a valòszínű. :-)
Árpi: Szerintem a gta5 simàn jòl jàtszhatò coop-ban.Tény,hogy vannak hibài,de azok ellenére jàtszhatò online.
-
Angry Rabbit
tag
-
-
vaguny
tag
válasz n000rbi #62900 üzenetére
Szia
Nekem most 1216a MGS V bundle van, nem a limitált. Ennek igazán halk a működése, idle állapotban közel hajolva éppen csak a venti surrogását hallani. Egyéb, táppal összefüggő, zúgó-búgó hangot nem hallok, szép csendesen teszi a dolgát. (Mondom ezt úgy, hogy engem különösen zavarni szoktak az ilyen jellegű zajok).
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz n000rbi #63857 üzenetére
A játékokhoz készített hangprofilok sokkal jobbak, azt kötelező használni kb! Sokkal szebben szólnak vele! Sőt, ott még a 7.1es vss is hibátlanul működik! Default profillal ugyanakkor a vss messziről kerülendő, fátyolos fals hangképet ad. De egy Infamoust teszem azt, csakis a hozzá való profillal érdemes meghallgatni, vss-t is ajánlom már ott!
Azt ugye tudod hogy az 1es mód mindig a default, a 2-es pedig amit rátöltesz profilt? tehát mi értelme a 2-est is ugyanúgy defaulton hagyni?
(#63856) Tuomas Azért 2.0, mert europában más a névkiosztás, a ps5höz - ha egyáltalán lesz még - készül majd a 3.0, arra ne várj A sima az a ps3-al jött ki amiből volt a pulse verzió is (egyébként azok is jók a ps4hez, de a gold az ajánlott)
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #63857 üzenetére
Ááá őőő
Azt tudom, hogy virtual 7.1, de direkt arra a célra vennék, hogy térhangzást adjon, ha csak sztereóként működne igazán jól, akkor nincs rá szükségemJaa, hogy azt jelöli a 2.0, akkor ezt benéztem
(#63859) Madwe
KösziÉs egyébként minden játékhoz van minta?Már ezt is megválaszoltad
[ Szerkesztve ]
We were here
-
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #64045 üzenetére
És a 3 m messze levő tévénél nem túl praktikus a kábeles megoldás
A "csatlakozott hibátlanul" alatt mit értesz? Felismerte a TV, hogy van hozzá egy füles? Vagy csak annyit, hogy egy eszköz csatlakozott az USB csatlakozón keresztül?(#64047) Vasy09
Azért ha nem nagy erőfeszítés, kipróbálhatnád, hátha ahány tv annyi szokás
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #64052 üzenetére
Hát köszi
Jó lenne, igen, gondoltam hátha a sony házon belül meg tudta oldani tv-vel, végülis nem lenne olyan nagy kihívás szerintem, de hát ez van, ezt kell szeretnünk Ettől függetlenül meg fogom venni a fülest, csak jó lett volna ha úgy is tudtam volna használniMost már tudom, hogy mit jelentenek a peccseknél a "teljesítménybeli" meg az "egyéb, számtalan hibajavítás"
Ja meg hogy az EA hogy adja el évről évre a fifát
[ Szerkesztve ]
We were here
-
A`rpi
addikt
válasz n000rbi #69728 üzenetére
Előrendelésben sima PS4 Uncharted Collection, USA-ban kód formájában érkezett.
1TB mega csomag szerintem is lemezes, már csak azért, mert a dobozon rajta van a képe három lemeznek, továbbá a doboz elején megemlíti három UC egy lemezen van.
-
Wlac
Ármester
válasz n000rbi #69769 üzenetére
Mondjuk jobb tisztázni a dolgot. Az, hogy Sony nem ad kódot nem igaz, a Vitához is valóban azt adott. Ez azért fontos, mert ha valaki bundle-t akar venni, de nem érdekli a játék, hanem el akarja passzolni, akkor nagyon nem mindegy, hogy mi van a dobozban. Én így jártam a NDC-s PS4-gyel. Új szériásat akartam venni, és mivel aznap jelent meg az Unchartedes kiadás, arra csaptam le, mivel tudtam, hogy egyből gazdát talál a játék. A boltban azonban hiába kérdeztem, nem tudták kapásból megmondani, hanem kinyitották előttem a dobozt, és úgy derült ki, hogy lemezen van a játék.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz n000rbi #69771 üzenetére
Ő megkérdezte, hogy a bundle-ben kód vagy lemez van, mire te azt írtad, hogy a Sony nem osztogat kódot, csak lemezt. Ez így ebben a formában nem igaz, mivel más platformon ad kódot. Ha valakinek nincs még tapasztalata a PS4-gyel, ellenben Vitával igen, ami simán lehetséges párosítás, akkor az illető jogosan hiheti azt, hogy a Sony csak kódot ad. Mint írtam, lehet, hogy számodra természetes dolog, hogy a PS4-hez lemez jár, de sem nekem, sem a boltban dolgozók (576) számára nem volt olyan egyértelmű, ezért meg kellett bizonyosodni róla. Ezért írtam, hogy jó, hogy tisztázva lett, mivel ha valakinek kell egy gép, és jó áron tud bundle-t venni, de nem tudja, hogy kód van-e benne, vagy lemez, és láthatólag nem minden bolt tud segíteni, lehet hogy eláll a vásárlástól. Nem kell ezt túlragozni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Elims
veterán
válasz n000rbi #69903 üzenetére
"...nevet nem írok...nem akarok üzletrontó lenni..."
Legyél légyszives üzletrontò.Konzolvilàg?
Firstking: Esetleg akinek elsődleges a magyar ő nem tudnà kipròbàlni?
Deego: "Az US store-on vett Witcher 3 nem rendelkezik magyar felirattal. Még a patch-ek után sem."
De ha a gépen magyar account-tal (persze az usa àltal letöltött) letöltöd hozzà a patch-eket akkor sem?
Árpi 69942: Ezt én is köszönöm!!
Hdd csere
Tròfea rejtés. Én a tròfeàkat nem,de a nevem melletti szàmot eltüntetném ha lehetne.Azt lehet vhogy? Nagyon szeretném. -
danih
veterán
válasz n000rbi #69983 üzenetére
Jeez, rövid Konzolvilág vélemény / ígyjárási történet:
Hétvégén rendelést lead (1Tb SW bundle), facebook-on csekkol mert nem jött mail: minden ok, kedden, legkésőbb szerdán megérkezik.
Vasárnap sms érkezik: rendelésed következő munkanap (ami szerintem hétfő de kiderült nem) kiszállítjuk 8-18 között (munkahelyemre kértem).
OK, hétfőt végigdekkoltam 18-ig, semmi. Keddet szintén, semmi. Szerda kora délután: semmi - felhívom őket hogy akkor ma kijön-e, mert csütörtökön/pénteken nem leszek bent. "Oh bocsi, nem adtuk fel, ma feladjuk, holnap kimegy". Mondom ok, akkor ha a boltban van ne szállítsák ki, beugrom érte, útba esik. "Igen, itt van, gyere ma bármikor". Nos, bementem: nincs ott, majd pénteken jön. De van Limited Ed. most ha ráfizetek +10k-t adják is. Mondom akkor hagyjuk, komolytalan, lemondom. "Semmi gond" (elnézést egy szál sem) "lemondva".
Kocsiba bepattan, 10 perc múlva jön egy hívás: futárnál van, adna három számot, nyomozzam már ki hol van és adjak meg másik címet.
Kösz nem, ennyi elég, az imént mondtam le...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)