Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz
Vasy09 #66190 üzenetére
Igen le, csak mielőtt elkerül tőled a gép nem árt ha deaktiválod fiókod, amin a tartalom van.
(Ha a fentebbi leírás alapján jársz el, le tudod újra tölteni a tartalmakat.)
(#66196) szgergely
Nagy valószínűséggel egyik részt oda adjam majd a plus.
(Sokszor volt már akcióban, az ilyen címek előbb utóbb bekerülnek az ingyenes kínálatba is.) -
boost
veterán
Srácok,
Metro Redux, tehát a két rész eggyütt Remasterben 3357 forint.https://store.playstation.com/#!/en-hu/games/metro-redux/cid=EP4062-CUSA00593_00-MCOMPLREDUXDISC1
Ennyit megér, talán.
-
boost
veterán
Az az érzés, mikor bruttó két hét után legyőzöm a második boss-t shovel knightban, és némi kutatómunka után kiderül, hogy ennél még 6 nehezebb van... ez az érzés megfizethetetlen.
Vasy09: igen.
-
Vasy09
őstag
válasz
james001 #66184 üzenetére
A példaképem!
Fiúk, annyit még had kérdezzek, hogy ugye jól tudom, hogy azokat a játékokat is le tudom újból tölteni a másik gépre, ha mégis eladnám ezt, amiket úgy vettem online, hogy kódot ütöttem be (game deal daily), és nem közvetlenül kártyáról vagy wallet-ből vettem?
-
Árkád autóversenyzős játékok közül mit érdemes játszani? Várjak a Need For Speedre, vagy van annál sokkal jobb is már?
-
Flashenzer
csendes tag
válasz
neato3loco #66180 üzenetére
Engem érdekelne.
-
neato3loco
senior tag
Tervezem ennek a beszerzését. Esetleg valakit érdekel még?
Call of Duty-Black Ops III-hoz!
-
fityere
senior tag
Nem tudom volt e mar Fallout 4 ps4 verzióból képek [link] és infók.
-
Vasy09
őstag
Köszi Árpi!
Erre gondoltam.
bandi0000: nekem ehhez nincs sajnos plusz gari, akkor még nem volt, így ez nem korlátoz. Persze ha lenne, nem is törném ilyenen a fejem! Ha meg elmenne, akkor úgyis megvárnám a fekete pénteket, vagy a karácsonyt, amikor talán még olcsóbb lenne. Addig meg ugye ott az X1!
[ Módosította: Karma ]
-
A`rpi
addikt
válasz
Vasy09 #66156 üzenetére
Amit nem árthat ha végigcsinálsz,
ha vissza szeretnéd vinni a gépet garanciába, esetleg eladnád:(Sorrendre ügyelj)
1. Trófeák feltöltése (Ha nem gyűjtöd kihagyható.)
2. Játékmentéseid helyezd biztonságba.
3. Fiókodat deaktiváld.
4. Initialise PS4 (A PS4 inicializálása) -
oriic
HÁZIGAZDA
Na most no offense, de nem tudom mire számított haverod. Üzletről van szó, ők profitot akarnak termelni. Ha beveszik annyiért, amennyiét ér a piacon, abban nekik mi a biznisz? Ha kicsit olcsóbban,akkor meg lesz egy rakat játékuk, amit senki nem vesz meg, hiszen pont emiatt viszik be emberek nem játszanak vele. Ezért egy jelképes összegért beszámítják a játékot egy másik vásárlásba (kp-t tudtommal nem adnak emlékeim szerint)
Akinek ez nem tetszik, annak kis millió lehetősége van eladni a neten a játékot, de ettől még nem kell anyázni egy boltot, mert megtehetnék azt is, hogy nem vesznek be semmit. ( nem az itteni hszre értem anyázást, de más fórumokon sajnos ezt csinálják)
-
bandi0000
nagyúr
-
Vasy09
őstag
Srácok, ha el akarom adni a gépet, mit kell tenni a vinyóval? Formázzam? A mentéseim megmaradnak, vagy mentsem ki azokat is egy külső vinyóra? Mi ilyenkor a procedura?
-
Robi86
senior tag
válasz
losilee1337 #66153 üzenetére
Ó hát ezért nem találom. Köszi
Nemrég volt a storeban egy "Ps now" menüpont, ahol tesztelni lehetett a netet, vagy valami ilyesmi, de már az is eltűnt. Lehet tudni lesz-e egyáltalán magyarban, vagy kénytelen leszek csinálni egy másik accot is emiatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest