Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
saelin #233471 üzenetére
Ugyan nem én lettem kérdezve, de én nagyon csíptem a kiegészítőt, az új kaszt is FUN! Ez is pont addig izgalmas, mint az alapjáték, ameddig a kampány tart. Onnantól ez is halál unalom, nulla endgame és semmi értelmét nem látod a farmolásnak. Nem véletlen, hogy ennyi idővel a megjelenés után sincs max szintű karakterem, mert vért izzadsz és nem halad az xp csík és értelmét sem látod annak, hogy folytasd. Mi kaptunk 30% engedményt, mert az alapjáték megvolt. Azt az árat teljesen megérte nekem a Prophecy.
-
Peace
nagyúr
válasz
Kendek #233455 üzenetére
Köszi, meglesem otthon!!! Érdekes, hogy ez most az első játék, aminél ilyet csinál. Ha kilépek menübe PS gombbal, akkor már a teljes képernyőn van a kép, ha vissza Pókiba, akkor ott a fekete keret.
Többieknek is köszi a választ! TV-ben foglalma sincs hol van ilyen opció, de majd azt is nézegetem....
-
Bad Pritt
félisten
Dragon Ball FighterZ mennyire noob friendly? Nekem főleg Netherrealm játékokkal van tapasztalatom, MK 9-10, Injustice 1-2, de most a MK 11 annyira nem tesz hozzá sokat az előzőekhez, úgyhogy valami más jellegű fighter játékot néznék és eddig ez tetszene legjobban, de elég nehéznek meg piszok gyorsnak tűnik első blikkre.
-
fausto
addikt
válasz
newmoonlight #233474 üzenetére
Én mindig itt veszek, megbízható oldal és mindig van akció (26% kedvezmény az évesre)
https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus
Láttam, hogy magyar forrást keresel, de szerintem ez a legjobb. Azonnal kapod a kódot -
-
MAGUS7
tag
Tölthetőek a Ps Plus játékok,amúgy kár hogy kiszedték a magyar feliratot az Infinite-ből,Dishonored Definitiv sem tartalmaz,pedig abban is volt régen,AC 3 új kiadása sem tartalmaz,furcsa annak fényében hogy a Sony meg minden ex címhez készít.
-
.LnB
titán
válasz
Csak 90 naposat találtam: [link]
Vagyis egyetlen helyen található 365 napos, de azt hagyjuk. Olyan a honlap, hogy be se linkelem. Se elérhetőség se semmi... -
newmoonlight
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
ldave
félisten
válasz
newmoonlight #233476 üzenetére
Olyat nem tudok, az Amazon működik, legutóbb onnan vettem magamnak amikor épp akciós volt.
-
törölt tag
válasz
Újságosnál vegyél Paysafecardot, azzal fel tudod tölteni a PSN egyenleged, aztán abból vásárolhatsz.
Annyi a hátránya, hogy nem fogod tudni egyszerre elkölteni az összes pénzt a Paysafecardról, de legközelebb a maradékot is fel tudod használni.
-
ldave
félisten
válasz
Angol Amazonon: [link]
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Angol account-hoz hol tudnék PS Plus éves kártyát ( vagy PS Store feltöltőkártyát) venni?
-
sp8787
addikt
válasz
saelin #233471 üzenetére
Vagy a masik vonal ,hogy normalis combat-ot csinalnak.De ugye ez meg a fetisizalt elodnel/ihletonel se jott ossze semennyire se.
Most igy lehet kifelejtem/nem emelkeszem vmelyik ow jatekot(ra) de ilyen szempontbol vszinu/remelem az Elden Ring lesz az elso normalis ow jatek.
-
penge111
addikt
Már bizsereg a tenyerem, végére értem ugye az YS VIII-nak, most picit pihenek. Jövő héttől pedig indul a Hollow Knight. Remélem nem lőttem mellé, mondjuk (kopp-kopp) rengeteg címet pörgettem ki mióta megvan a Ps4-em, de még egy játékban sem csalódtam idáig, amit a listámból kipipáltam
Számításaim szerint a maradék 7 címmel el leszek a ps5 megjelenéséig. Idáig nagyon-nagyon nehezen, de kibírtam,hogy ne vegyek meg semmit
-
saelin
veterán
válasz
#10186752 #233470 üzenetére
Jobban tennék ha a stealth vonalat erősítenék és fejlesztenék, mert nem sok újat mutattak fel az évek alatt.
Super más...
Xaels
Úgy tudom te otthon vagy a Warhammer 40k Inquisitor Martyr-ban. Most 13-án fog megjelenni Ps4-re a Prophecy dlc. Szerinted megéri megvenni? Egy új kaszt van benne, többet nem tudok róla. Videók alapján ugyan olyannak tűnik mint az alapjáték. -
törölt tag
válasz
saelin #233467 üzenetére
A cashgrab rendszerről szól az egész sajnos. Hogy vegyél XP-t meg fejlesztéseket, aminek semmi értelme, mert akármilyen csúcs páncélzat van rajtad, a négy szinttel nálad erősebb csirke (csiiirrr-ke bazdmeg) neked ugrik, és elterülsz mint a takony...
Ha valaki nem akar beletenni 100 órát, esélytelen, hogy végigjátssza rendesen a játékot, az maximum a vérszegény sztorin tud végigmenni, az is minimum 40 óra.
Ha ebbe a játékba tennének egy ütős sztorit (ilyen történelmi karakterek mellett simán adná magát), kipucolnák a játékból a fejlődési rendszert, a világ legjobb játékai között lehetne a helye.
-
saelin
veterán
válasz
#10186752 #233457 üzenetére
A fejlődési rendszer engem is idegesített. A legszomorúbb az egészben, hogy rambozva sokkal könnyebb a játék mintha lopakodnál. Sőt, ha lebuksz jöhet a Rambo vagy elszaladsz... Ez már nem a stealth gameplayről szól az origins óta, hanem csak a látványról és az rpg rendszerrel kitolt játékidőről.
-
.LnB
titán
válasz
#20411392 #233460 üzenetére
Ugyan ez van nálam is.
Mármint az "öregedés", de szigorúan idézőjelben.
Viszont én elvagyok egyedül. Tudom, hogy ez így nem az a játék mint csapatban, értelmes emberekkel. De elfogadom így. Tegnap volt olyan, hogy 1v5-be maradtam Bank-on.. Hát most mit csináljak? Idegeskedni ezen felesleges.
Aztán volt olyan is, hogy véletlenül TK-ztam a csapattársam. De mentségemre legyen mondva, hogy támadtunk Clubhouse-on. Ő meg beállt a Tachanka állványhoz. Fordultam be (lendületbő'..), aztán bumm fejbe lőttem (a kört azért lehoztam így is). Nyilván nem direkt volt, de utána lelőtt a kör elején. Ezekkel a f*szságokkal együtt kell tudni élni. Egyszerűen szeretem annyira a játékot, hogy még így is játszani akarok vele. Mindig apró célokat tűzök ki magam elé. Ezt meg azt elérni. Bár most nagy a lemaradásom is, három pályát alig ismerek a (számomra) újak közül. Azokat tanulgatom. Meccsenként 5 kill, ami után azt mondom, hogy oké. Az a minimum. Az alatt haragszom magamra. De még csak lvl51 vagyok. Talán 70-nél ránézek a rankedre is. Most csak unrankedet játszom. Csak ugye ranked-en meg az 5-ös stack-ek ellen még nagyobb cumi lesz sztem.
Ez van, akkor sincs ennél jobb multi játék jelenleg a piacon. -
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy ha a kontroller jobb stickjével jobbra forgok, az a játékban lassú mozgást eredményez mindig ugyanabban a pozícióban. Ha csak minimálisan, pár fokkal jobbrairányt tartva felfelé, vagy lefelé mozdítom a sticket, a forgás ismét gyors lesz.
A kontroller ugyan már nem új (2,5 éves), viszont mindig igyekeztem tisztán tartani és sosem volt kíméletlen bánásmódban része.Ha szétszedem a kontrollert és nem látok fizikai sérülést, akkor honnan tudom, hogy melyik alkatrészt kellene cserélnem?
Valaki járt már így?
-
törölt tag
A játékhoz minden meccs megnézése után van kedvem. (Bár inkább csak a magyarok meccseit nézem már.) Egyszerűen viszont ha nincs meg a full csapat, akkor fucked az egész.
Ha már egy ember valaki random, akkor simán időpazarlássá mehet át a játék.
Ilyenkor sajnálom, hogy '''''megöregedtem'''''.
Nem csak én nem tudok már ott lenni fix időpontokban a többiekkel, hanem ők sem.Ez hiányzik egyedül a tini-egyetemista korból. Ott egyszerű volt még a barátnőt belerakni a számításba, de manapság már lehetetlen...
-
.LnB
titán
Hétvégén "buli" lesz: [link]
Nézzetek bele, hátha kedvet kaptok a játékhoz. -
törölt tag
100 óra 50 perc játék után tegnap este kiugrott az AC Odyssey-platina.
Elképesztő, hogy ez a játék mennyire féllábas. Egyrészt bizonyos értelemben a legjobbak között a helye - fantasztikus minőségű art van a játékban, a bevilágítás szuper, azt atmoszféra kiemelkedő, a hangok csúcsfaszák, konzisztensen szép látványvilág, szóval le a kalappal! A karakterek kevés kivételtől eltekintve érdekesek, viccesek.
Másrészt meg az egész core játékmechanika egy elbaszott koncepció a fejlődési rendszerrel együtt. Az egész fejlődési rendszert ki kéne kapni a frencsájzból, az ég világon semmi értelme nincs. Mi a francnak ölsz meg 22 kultistát a játék során azért, hogy a legvégére legyen level 6 a spear, akkor, amikor már végeztél a játékkal?? Borzalom az egész.
A történet egy inkoherens hulladék, aminél a hatodik osztályos drámaszakkör is különbre képes.
Olyan, mintha az Ubinál két csapat lenne: az art team, akiknek aranyba kéne önteni a kezét, a csapat, akik a környezetet megalkotják minden apró részlettel, a hangmérnők, a lighting engineer, ők a legjobbak.
A másik meg az elbaszott idióták csapata, akiket örökre el kéne tiltani a játékfejlesztéstől. Ők azok, akik a harcrendszert, a küldetésrendszert meg a fejlődésrendszert készítik.
-
Bencus88
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van ps-re Doom 3. Anno pcn emlékszem nem ment a gépemen aztán várnom kellett rá sokan míg ki tudtam próbálni. Látom július vegén jelent meg. Ez ilyen remaster?3000ft ennyit gondolom simán megér
-
Peace
nagyúr
Gyors Pókember kérdés! Csinált Nálatok is olyat, hogy nem teszi ki a játékot teljes képernyőbe, hanem hagy 1-1,5 centi fekete keretet? UHD és HDR az megy szépen, de ott a keret. Kerestem esetleg menübeállításban, hogy lehet-e igazítani, de nem. Semmi más játéknál nem láttam eddig ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest