Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Dr. Venkman #208693 üzenetére
Megjelenés óta semmi érdemi content-et nem kapott és az első pár hétben iszonyat rossz állapotban volt. Ledobálta az embereket a szerverről, ps4-ek random befagytak, crash-ek tömkelege, bugos matchmaking, repetitív loot, egy fél maréknyi raid/dungeon volt össz-vissz, eventek teljes hiánya és egy teljesen értelmetlen rövid sztori. Én valami 3 nap alatt kipörgettem és utána már semmit nem tudtam csinálni, csak ugyan azokat a küldetés típusokat ismételgetni amit a story felvezetett. A végén járó jutalmak 90%-a pedig a szemét kategóriát enyhén szólva kimerítették.
Hónapok múltán is csak ígérgették a bejelentett tartalmakat, a loot rendszert többször átdolgozták, keresztbe kasul módosítgatták a játék balanszt stb. Napestig lehetne sorolni, hogy mi baj volt és van a játékkal.1-2 ezer forintot lehet megér, hogy elszórakozzon az ember vele, de miután kipörgetted annyi, nincs tovább és nem is lesz már.
-
sp8787
addikt
válasz
-
Ashiyo
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de PS4 Pro-hoz bármilyen bluetooth fülest/fejest lehet csatlakoztatni?
A konzol már úton van, de még nincs nálam, viszont fejest is most akarok venni (eredetileg telefonhoz, de a játékokhoz is hasznos lenne).
Ezt néztem ki. Szerintetek tudok majd bele életet lehelni?
-
ldave
félisten
válasz
Nincs semmi gond, szerintem azt senki nem állította, hogy az Anthem nem kötné le az átlag játékost 10-15 óra erejéig.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
sp8787 #208691 üzenetére
Ez egész biztos így van, de hát mit csináljak, nem vagyok looter, ennyi időm van, nem tudok egy játékba ezer órákat invesztálni, sajnálom. (Illetve valójában nem sajnálom) Ha meg valami ennyi időre szórakoztató, ha ennyi időre pozitív élmény, és szerintem jó dealben elérhető akkor miért baj, ha felhívom rá a figyelmet? Értem, hogy megvehetném a Resi2-t, ami kb. 10 óra single player szórakozás és kész, ha azt végigjátszom és dicsérem az egy releváns vélemény, ha meg az Anthem trialt akkor az nem releváns, mert nem tettem bele legalább 50-100 órát? Nem értem én ezt, de mindegy is.
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #208687 üzenetére
Egy looter shooter vagy siman looter jateknal nem 4-5-10 ora alatt fog kiderulni ,hogy nincs benne tartalom....etc. Az egesz mufaj nem errol szol.
-
Dr. Venkman
tag
Megvenni azért nem fogom... Esetleg ha még a fennmaradó idő is ennyire szórakoztató lesz, akkor ha bekerül a vaultba megint befizetek egy hónapra. De ha már 10 óra játékot kaptam tőle 1200 forintért akkor is jó deal volt. Nem tudom, hogy iróniából írtad-e ezt a jó szórakozást, csak fel akartam hívni a figyelmet, hogy másnak is bejöhet. Ha nem, akkor köszi.
-
Dvix
senior tag
válasz
Dr. Venkman #208687 üzenetére
Jó szórakozást kívánunk akkor a továbbiakban!
-
Dr. Venkman
tag
válasz
BoneDragon #208684 üzenetére
Ha már az Anthem szóba került, pont azzal játszok mióta befizettem egy havi EA Access-t, és szerintem méltatlanul kapott annyi rugdosást az a játék. Pedig nem szeretem a looter/shootereket, a Division, meg a Destiny sem érdekelt fél óránál tovább. Ebben is csak olyan 4-5 órám van, mert kevés időm van játszani, de így legalább még a trial 10 óráját sem merítettem ki, eddig nagyon bejön. Slimem van, de ezen is eszméletlen látványos, szuper a zenéje és maga a játékmenet, gunplay fergeteges. A köztes rész, a bázis nem túl érdekes, meg sokat tölt ennyit tudnék negatívumnak felhozni. De nem bugos, nem szaggat, sőt még a gépem sem pörög fel tőle, mondjuk ez a kis slim nagyon ritkán szokott. Szóval érdemes kipróbálni, bár lehet, hogy később ellaposodik, de az már a 10 órába úgy sem fog beleférni. Persze a kiadáskor lehet, hogy sokkal rosszabb állapotban volt, a mostani helyzet tökéletesen élvezhető.
A NFS Playbacket próbáltam még ki, azt a bevezető végéig bírtam, borzasztó ez az autó fizika (?) egy GTS után, a grafika is béna volt, töröltem.
-
RangerFox
veterán
válasz
BoneDragon #208681 üzenetére
Csak azt írta, hogy pont egy 5 éves játék fogja meg így a gépet.
-
törölt tag
-
Don77
tag
Szerintetek az miért vagy mitől lehet, hogy a Mass Effect Andromédánál átmegy a pro-m helikopterbe? Nagyon sok játékkal nyomom, újakkal is; pont egy 5 éves játék izzasztja meg ennyire? Már a töltő képnél meg menünél azthittem fel fog szállni
Semmi másnál nem pörög fel ennyire.
-
ProEvoFan
nagyúr
Burnout Paradise Remasterd online trófeákba tudna valaki segíteni? Megköszönném!
Pl a 8 emberes találkozó a baseball stadionba egyedül igen kivitelezhetetlen... -
GEIL
addikt
üdv !
hülye kérdés:
A PS4 "legújabb" controllere (DS4 v2) vajon használható lesz PS5-höz ?
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #208667 üzenetére
W.T.F. ???
-
hombre[EU]
veterán
Elea mi a szösz?
-
Imilenni
addikt
Remélem motion controll lesz benne, egyébként mintha az Infamous látnám...
Kell -
hhenry
őstag
válasz
Batistuta7 #208663 üzenetére
igen
-
Batistuta7
tag
ez tartalmazza az alap offline játékot is?
[Grand Theft Auto V Premium Online Edition] -
Xaels
félisten
Új Remnant: From The Ashes videó: Gaming With Gunfire | Yaesha. A gameplay 1:20-nál kezdődik. Van benne új terület és új ellenség is.
-
hhenry
őstag
válasz
cocobanana #208660 üzenetére
igen
-
cocobanana
tag
Helló!
Ha magyar storeba megveszem a Days Gone-t, az magyar feliratos lesz?
-
Mike
veterán
válasz
Carlos Padre #208653 üzenetére
És csak 9k!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Carlos Padre
veterán
Concrete Genie release date trailer.
Hangulatos még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest