Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigant20
tag
Mikor jön az Update, mert most fel akarom rakni a game-et újra és akkor már megvárnám?!
uplay: jul3s4ty_HUN
-
BaLee
addikt
válasz Gigant20 #21054 üzenetére
Azért én nagyon kíváncsi leszek egy ilyen játéknál hogy oldják meg a rank rendszert...
Egy CS:GO-nál meg Owerwatchnál meg LOL-nál oké. De egy ennyire szerencse alapú játéknál, ahol sokszor a vakszerencse dönt arról, hogy megnyersz-e egy kört vagy lelőnek elsőként...
De ugyanígy vannak neves streamerek is 10 meccsből 1et lehet megnyer, de többinél már az elején elhullik vagy el sem jut top 10ig.
Mostanában én pl. bootcamp mellé ugrálok, mindig jön 1-2 ember, ha nagyon a repülő útjába esik akkor 4-5 is, tegnapi napom arról szólt, hogy kb. 12-15 meccsen feküdtem, mert lelőttek, volt olyan, hogy 3X scope-al lőttem a kb. 80m-re láda mögül kinéző gyerek fejét, a golyó meg mögötte csapódott be, lőttem ilyenből 2-t minimum vagy 3-at de lelőtt, természetesen full HP-ja volt, játék szerint el sem találtam. Pedig NV replay fájlt visszanéztem (nem a demo replayt...) kikockáztam és telibe a fejét lőttem 2x...Szóval a meccs első 2-3 perce olyan mintha a szerencse kereket pörgetnéd és erre jön rank rendszer...
Mind1 kíváncsi leszek, hogy oldják meg.
-
sagem
addikt
Szerintem valószínűleg első lépésként csak annyi lesz, amit a pubg.op.gg oldalon már jó ideje használnak. Most is van ratinged, csak nem jár mellé megnevezés, meg nem jelzi ki sehol, max a statisztikáidnál. Na, most majd kap egy elnevezést (bronz, silver, gold, stb) meg látod majd a lobbyban is, aztán ennyi kb. A matchmakingre kezdetben nem lesz befolyással szerintem. Később majd biztosan lesznek finomítások is.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
niof
addikt
Én nagyon remélem, hogy a matchmakingbe nem túlságosan piszkálnak bele! A csökkent játékosszám miatt így is sokszor van, hogy perceket kell várni egy-egy meccsre. Ha ez átmenne rankedbe, csak rosszabb lenne. Esetleg lehetne egy opció, hogy bár a személyes rank-ot számolná, de ettől függetlenül lehetne unranked meccset menni, aki meg a helyezésre gyúr, az meg azt választaná, vagy a Faceit-et.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
PeL
addikt
Nem tudom hol szoktatok játszani, de nálunk EU-n legyen az TPP/FPP squad/duo, sosem kell várni maximum 5-10 secnél többet hogy meccset találjon. Egyelőre semmit nem érezni a csökkent játékostáborból. Majd régiózár után lesz kérdéses mikor eltűnnek a más régiókból átjövők.
-
niof
addikt
EU-FPP, és mindhárom team típus. Bár a squad relatíve ritkán jön össze, inkább duo és solo. És mindegyiknél elő szokott fordulni, naponta többször is. Még hétvégén is, amikor elméletben többen játszanak. Szoktuk ilyenkor nyomogatni a restart lobby-t, van hogy bejön, van hogy nem, és várni kell. Volt már olyan is, hogy abban az órában abbahagytam a játékot, mert ilyen 16-20 perceket írt. És 5 percig türelmesen vártam is. Majd restart lobby, de ugyanaz. Jó, ilyen csak párszor volt, de az 1-2 perces várakozás minden nap előfordul. Legalábbis nálunk.
Grave444
Igen, ilyen is volt (utolsó mondatod). Meg volt olyan is, hogy elkezdtek fogyni az emberek, aztán egyszer csak mindenki kimerevedett (nem kifagyott), majd connection timeout-al mindenkit kivágott.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Nono76
tag
Ti is észrevettétek, hogy mennyire sebződnek a járművek? Pikk pakk szét lehet őket kapni, tegnap 2x is így nyírtak ki Duo-ban. UAZ volt mind a 2x ha jól emlékszem.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Ez nem csak egy FPS, ezért aki csak lődözni akar annak 10-ből 1 meccs jön össze, ami látszik is a pontjain-rankján.
Aki taktikusabban játszik, annak idővel szépen felfele tartanak a pontjai, szerencse ide vagy oda.Más téma: Hogy érzitek? Tényleg nehezedett a játék/ügyesebbek az ellenfelek vagy én lettem bénább/könnyelműbb?
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
PeL
addikt
válasz IgnisFatuus #21066 üzenetére
Az attól függ melyik módról beszélsz. Mi csak mostanság kezdtünk el jobban FPP-zni, de személyes tapasztalataim szerint sokkal keményebb a mezőny ott, érezhetően okosabban játszanak, jobban lőnek átlagban az emberek, sokkal jobban campel mindenki, nincs annyi könnyű frag mint TPP-ben, ezek miatt nyerni is nehezebb. Talán nem véletlen hogy a TPP a casualosabb, könnyedebb játékot kedvelőknek ajánlott, akinek tetszik a kihívás és / vagy jobban kedveli a belső nézetet és nem érdekli ha sokszor úgy hal meg hogy azt se tudja honnan lövik akkor FPP-zik.
(#21062) Grave444
Nálunk van hogy töltőképernyőn ragad a játék mindegyikőnknél, csak ALT+F4-el lehet kilépni, persze újraindításnál felajánlja a folytatás lehetőségét de ugyanúgy töltőképernyőre ragad.[ Szerkesztve ]
-
patakij
tag
válasz IgnisFatuus #21066 üzenetére
Hát ha szerencséd van, akkor oldalba/hátba tudod lőni a csalókat Áltlalánosságban véve nem lettek ügyesebbek a mezei játékosok. Viszont nem nagy túlzással alig van olyan nap, hogy ne nyomná az arcomba az értesítést hogy egy távolkeleti "barátomat" felfüggesztett/kibanolt. Sőt, újabban már annyira nem is leplezik, hogy 200 méterre lőnek Scar-al ADS nélkül szórással. Egy golyót se mellé
Ahogy tapasztaltuk, valamiért Sanhok-ra kevésbé járnak, ezért újabban inkább oda járunk. -
jozefgucci1
addikt
Srácok a lenti kesztyűt hol lehet szereintetek megszerezni ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
hati
addikt
válasz jozefgucci1 #21072 üzenetére
A balesetiben.
-
DiszNóÓl
senior tag
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz jozefgucci1 #21072 üzenetére
Price:
Not tradable
Not marketableSzerintem nem tudsz szerezni, ha nem kaptál az event alatt...
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
jozefgucci1
addikt
válasz IgnisFatuus #21075 üzenetére
Közben Kinguin találtam ilyen ládát 1600FT/db .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz jozefgucci1 #21076 üzenetére
Nah abból eshet esetleg.
-
ReFleXx
addikt
annyiert en is adtam volna neked
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Grave_444
nagyúr
Annyiért vettél egy fáslit a virtuális karakterednek?
Nekem valahonnan megvan és tuti nem költöttem rá.
-
BaLee
addikt
Ez qrva jó, bár régi szóval lehet másnak nem új.
-
Tanisz
senior tag
Mai napig meg tudnak lepni honfitársaink a remek nicknevekkel.
Most akadtam össze eme kellemes és cseppet sem szemérmetlen nevű játékostársammal
Nevét nem akarom beírni, mert sérti szerintem a szabályzatot, de a pubg.op.gg statjáért remélem nem lesz gond
[link]http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
360xbox360
tag
Sziasztok!
Tegnap feltelepitettem a PUBG-t (Steam), indulasnal viszont a logo utan kifagy folyamatosan. Valaki tud segiteni hogy mi lehet a baja?
-
Tanisz
senior tag
válasz 360xbox360 #21083 üzenetére
Csak tipp, lehet nem aktuális már ez a probléma a többiek jobban otthon vannak a témában.
OC-t alkalmazol a hardvereden? Az szokott ilyen gondokat okozni, ha jól tudom.
Elvileg a géped konfigja alapján simán mennie kellene a játknak.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Grave_444
nagyúr
válasz jozefgucci1 #21081 üzenetére
Szerintem nem lehet, amúgy odaadnám nekem nem kell.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Grave_444 #21085 üzenetére
Köszia szépen kedves tőled. Tegnap megnéztem és sem cserélni sem pedig eladni nem lehet , így végül megvettem a ládát a gyereknek és abban a komplett szett benne volt .
-
JanR
addikt
Én is azt tanácsolom, hogy az OC-t lődd ki kezdésnek. Nekem is vacakolt anno míg R1600-m volt. Vagy több fesz kell a CPU-nak, vagy ideiglenesen lődd ki a tuningot.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Kipróbáltam megint a játékot, kettőből kettőben csaló lőtt le. CS-ben is szivárognak vissza, de ennyire azért mégse rossz a helyzet.
(mindkétszer fal mögött megyek, fazon távcsővel már jó előre rááll ahol szerinte ki fogok bukkanni, amikor elfordulok, már vált is a másik helyre) -
Tressy
senior tag
Win 7 alatt inditod?Mert ha igen le kell frissitened a windowst nekem is ugyan ez a volt.Addig csak szálkapcsolgatással indult el.
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
Üdv mindenkinek
5hónap kihagyás után ismét el kezdtem játszani vele s meg kell hogy mondjam (bár lehet csak én érzem)de mintha optimalizálták volna ! Most már csak az a baj hogy nem találom, hogy hol kell ládát venni benne BP-ért ! Valaki tudna segíteni ebben ?Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Gigant20
tag
Nálam is ez van, de nekem csak a mappa betöltése után dob ki az asztalra. (szinte minden game alatt....
uplay: jul3s4ty_HUN
-
redingitell
senior tag
válasz jozefgucci1 #21086 üzenetére
"Megvettem a ládát a gyereknek"
Ez jó volt Jozef ...... -
Dendytv
senior tag
Jah jah ! Nekem 240-órám volt benne ! És ma több órát is játszottam (valami 3-mat) és tényleg jobb lett, nem csak én beszélem be magamnak
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
jety91
őstag
válasz Dendytv #21096 üzenetére
Jobbnak jobb, de még mindig van mit csiszolni. Igazán kijöhetne tesztszerverről a ping lock és végre nem 90%ban kínai nyomorékoktól halnék meg állandóan...
Hackerek száma valamelyest csökkent, de sztem még mindig sok. (Szinte minden egyes belépésnél kapok egy üzenetet, hogy xyz-t bannolták és köszönik a reportomat)
-
protegum
aktív tag
Nem túlzás. Most hétvégén minden indításnál dobott egy perm bant és név alapján kinaiakat. Tegnap két kör között dobott egy temp bant lobbyba lépéskor. Valószínű mennyiségi report szerint. De legalább látszólag tesznek valamit a csalók ellen. Egyébként tényleg megszaporodtak úgy egy-két hete és visszaszámláláskor nyomatják kinai spamet. Persze kikapcsolhatnám a voipot de párszor már életet mentett. Hozzáteszem naponta általában csak egyszer indítom el a játékot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest