Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz Gigant20 #21054 üzenetére
Azért én nagyon kíváncsi leszek egy ilyen játéknál hogy oldják meg a rank rendszert...
Egy CS:GO-nál meg Owerwatchnál meg LOL-nál oké. De egy ennyire szerencse alapú játéknál, ahol sokszor a vakszerencse dönt arról, hogy megnyersz-e egy kört vagy lelőnek elsőként...
De ugyanígy vannak neves streamerek is 10 meccsből 1et lehet megnyer, de többinél már az elején elhullik vagy el sem jut top 10ig.
Mostanában én pl. bootcamp mellé ugrálok, mindig jön 1-2 ember, ha nagyon a repülő útjába esik akkor 4-5 is, tegnapi napom arról szólt, hogy kb. 12-15 meccsen feküdtem, mert lelőttek, volt olyan, hogy 3X scope-al lőttem a kb. 80m-re láda mögül kinéző gyerek fejét, a golyó meg mögötte csapódott be, lőttem ilyenből 2-t minimum vagy 3-at de lelőtt, természetesen full HP-ja volt, játék szerint el sem találtam. Pedig NV replay fájlt visszanéztem (nem a demo replayt...) kikockáztam és telibe a fejét lőttem 2x...Szóval a meccs első 2-3 perce olyan mintha a szerencse kereket pörgetnéd és erre jön rank rendszer...
Mind1 kíváncsi leszek, hogy oldják meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs