- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
sztanozs #20988 üzenetére
Az tiszta sor, hogy nem fogja látni és éppen ez a lényeg.
A művelet vége az lenne, hogy ha minden adat bekerült (text & num input-ok), be van pipálva a megfelelő bepipálandó és ki van választva legördülőről a kívánt, akkor az összes beviteli eredmény szerinti kód fut le. Az a kód pedig egy (vagy több), a szerveren lévő fájlt szerkeszt. Többnyire JSON-t. Ezért is választottam a PHP-t, mint kódot.Szóval, hogy rövidre zárjuk a dolgokat: A kliens azt látja a második PHP lefutása után a Submit-et követően, hogy lefrissül az oldal. Azonban, a beküldött kódjaimat tekintve szerver oldalon végrehajtódik a művelet, igaz?
Ha igen, akkor nincs további kérdésem. Ha nem, akkor miért nem?(A végrehajtott művelet alatt értsd: Az echo helyett pl egy txt fájl szerkesztése van)
Ui.: Jelenleg nem tudom letesztelni, ezért kérdezem, hogy ha mégsem jó, akkor mire a tesztig eljutnék, legyen egy konkrétum. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest