- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen a választ.
Olvastam mind, meg is köszöntem.
Majd válaszoltam
"Amiket írtál az mind megvan."
- ez azt jelenti, hogy ezeket tudom is"sql-ben /nem php sql-ben/ meg van a :
create, select, insert, update, like, count, limit, between, join és biztos hagytam is ki"
- ez is azt jelenti ezeket tudom is, de nem php-ben + ezt kiemeltem"nem egységesek.
Itt ez van, ott az." - ez azt jelenti, hogy nem tudok eligazodni melyik a valós
3 leírás 3 féle képpen mutatja. Írtam példákat is.A linkeket #21690 -ben kaptam. Mind másként írja ugyanazt. Pl van idézőjel, nincs idézőjel. Na most kell? Nem kell?
Emiatt "Nem tudok konkrétumot kérdezni, mert túl sok a kérdés."Ti írtátok fentebb. mikor véletlen kitöröltem a táblázat részeit, és nem vettem észre, hogy az úgy nem jó, de a böngésző nem mutatta, mert javította.
Ezért nem akarok rosszat megtanulni. Idézőjellel írom, a böngésző javítja, de helytelen.De az idézőjel csak példa, rengeteg ilyen van.
Így kellene [link] itt érthetően le van írva minden. Mit, hogy, mik a paraméterek...stb
De ott alig van valami amit használni tudok. Pl insert sincs, se semmiNem hiszitek el, de rengeteget járok utána, de sehol semmi.
-
lanszelot
addikt
Huhh, nagyon szépen köszönöm mindenkinek
Ez a kis beszélgetés alatt nagyon jó ötleteket adtatok.
Sql-ba beviszem az id-t és recept nevét.
Azzal működik majd a kereső és a lista.
Magát a recepteket külön külön json-ba tárolom.
Js vagy php az olvasás oldal.
Php a login és bevitel oldal.
Ez nagyon jó kis tanuló oldal.Amit már nem tudok, hogyan mentsem külön file-okba.
File neve egyértelműen az id szám 001, 002...stb -
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Excel 3 dolog miatt nem jó:
- nem tudja bárkivel megosztani /biztonsági okból/
- meg kellene tanulnom hozzá a VBA-t /most épp php -vel szórakozom/
- php tudásom nem nő tőlepch: sqlite-hoz alig találok valamit. Mindenhol mysql van, pedig sqlite-t több minden támogatja. De terminal-ban kell pötyörészni, hogy installáljam, és onnan kezelni...nagyon bonyolult.
urandom0: json-t már csináltam. SQL-t még nem , ezért az érdekelne. De a php sql video tutorialok hiányoznak. Nem video tutorial-al az a bajom, hogy elveszek benne, nem értem. Pl a gépemre felrakni mysql-t vagy sqlite -ot nem találtam olyat amit megértenék. Xamp stb kizárt. Talán fent is van az xamp fent van talán még /fogalmam sincs hol kell keresni ha fent is van/, de 1 szer elindítottam, és felraktam inkább a php + apache-t.
Mysql-t installáltam, de véletlen csak a workbench-et raktam véletlen, és nem tudom most hogy kapcsolam össze a php+apache-val, mert arról semmit se találok.
Szerver oldalon tanulni, meg nem tudom jó ötlet-e, mivel free szerver, és nem akarom, hogy tiltsanak, ha valami marhaságot csinálok, vagy túl sokáig vagyok fent... -
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
A html file 1 sorába tettem a php include-t.
De átraktam body első sorába is, és ugyanúgy "echo" külön üres sort tör magának
Csak ennyi van benne, semmi több.
Üres html file, php include -val.
Php file:ban pedig csak 1db echo és a html tag-ek benne.
Semmi más. Raktam hozzá css filet, hátha, de max minuszba tolhatom a nav bar-t.
tag-ek jól vannak lezárva, most átnéztem.
Egy div-ben, egy nav, egy ul és pár li , ennyi van benne.
Mindnek van lezáró tag. -
-
Gardaai
senior tag
Nem érzékeny erre a részletre?:
https://example.hu/kereses/?search_now=Keres%C3%A9s&status%5B%5D=underWork&status%5B%5D=done
Tehát /kereses/?search_now=, nem pedig /kereses?search_now= van egy plusz per jel a paraméter előtt.
Találkoztam már olyannal, hogy ez probléma volt. Ha nem is ilyen formában.Form jó helyre mutat submitnál?
-
pelyib
tag
https://www.php.net/manual/en/function.mysqli-connect.php
If mysqli exception mode is not enabled and a connection fails, then mysqli_connect() returns false instead of an object. The mysqli_connect_error() function can be used to fetch the connection error.
https://wiki.php.net/rfc/mysqli_default_errmode
Nem teszteltem, de szerintem ebbe futottal bele, 8.1tol
-
Gardaai
senior tag
Nem hinném, hogy a kódban van hiba. Ugyanis végig fut hibátlanul, szimplán skippel részeket mivel nem teljesül (üres) a $nodes változó.
Nincs logban, se sehol hiba egyszerűen a query nem találja az elemeket, hiányzik a dom-ból az összes.PHP verziók:
- local 7.4.19
- szerver 7.4.33
.ini ugyan az.Nem hinném, hogy ajax adja hozzá oldal betöltésnél, de még az is lehet. Gondoltam rá, de végülis nem mentem utána.
Mint írtam, postmaster és local is hibátlanul megtalálja az elemeket. Egyedül a szerveren nem jó valami. De kifogytam az ötletekből. Minden leszűkítettem, ez maradt. HTML ami visszaad local, szerver ugyan az, kivéve, hogy a szerveren a nofollow attr elemek hiányoznak.
-
pelyib
tag
PHP-ban "ketfajta tomb" letezik: az autoindexed es az associative. Elobbinel nem adod meg a kulcsot, csak az erteket es az enginre bizod, h milyen kulcsot rendel hozza. Utobbinal pedig te mondod meg, h milyen kulcshoz milyen ertek tartozik.
JSONben elobbibol lesz a tomb (array, []), utobbibol pedig egy object ({"foo":"bar"}).
Tehat amit te szeretnel az egy indexelt tomb amiben associative tombok vannak
Peldaui: valojaban csak 1 fele tomb van, es lehet mixelni a kettot minden gond nelkul
-
polymorphin
csendes tag
"Amikor egy framework-öt használsz, egyfelől nem feltétlen bogarászod át annak kódját"
Elolvasom a dokumentaciot" használni szeretnél egy olyan nevű változót, amit használ a framework is"
OOP-ben nem valoszinu hogy elofordul" a framework és a kódod önrésze esetleg eltérő verzió szám alatt készült"
Elolvasom a dokumentaciot -
-
-
sztanozs
veterán
ÁÁÁ, a forráskódot senki nem fogja látni, az a szerver oldalon "átalakul" HTML-lé és a kliens csak azt látja, amit a PHP létrehoz. Szerintem tényleg olvass utána a kliens-szerver architektúrának és session kezelésnek.
Ezek a dologok egyáltalán nem úgy történnek, ahogy te azt elképzeled (a válaszod alapján).Egyszerűen a folyamat:
1) Kliens lekéri az oldalt (URL, COOKIE-k, GET paraméterek, POST tartalom)
2) szerverhez megérkezik a kérés, az URL alapján meghívja a megfelelő oldalt (PHP kód a te esetedben)
3) a COOKIE, GET és POST tartalom vezérli a PHP kódot a teljes lefutásig, miközben legyártja a kliensnek visszaadandó tartalmat (HTTP HEADER + HTML + beágyazott JS + beágyazott CSS - vagy egyéb tartalom, pl bináris fájl)
4) kliens feldolgozza a választ, megjeleníti a tartalmat és futtatja a JS kódokat
5) felhasználói tevékenységre vagy JS akciókra újabb oldallekérések -> 1) pont -
disy68
aktív tag
Nyilván, mert nincs közük hozzá.Szinte biztos vagyok benne, hogy a form submitnél a js nem akadályozza meg a default működést, ami az, hogy küld a böngésző egy post/get/akármi requestet a form alapján.
Azt meg felejtsd el, hogy "bezárja a futó php-t". Amikor a böngészőben javascript garázdálkodik, akkor nem fut semmilyen php. A php szerver oldal, a javscript meg kliens oldal.
-
Taci
addikt
Ha inkognitó módban (vagy Edge-ben) próbálod, akkor is előjön ez a hiba (és a 2 fájl)?
Mert fura ez az extension-ös rész, ha feltelepíted, ugye engedélyt is adsz neki (arra amire kér). Szóval nézd meg egy másik böngészőben (vagy tiltsd le a Chrome-beépülőt), hátha úgy már rendben lesz. -
nevemfel
senior tag
Ha egy változót simán csak szögletes zárójelbe teszel
$likes = [$_POST['likesinput']]
, akkor a PHP egy egyelemű tömböt csinál a stringből.
Ha a string tartalmát fel akarod dolgozni, pl. hogy a megadott stringet bontsa szét tömbelemekre a vesszők mentén, akkor az explode-ot kell használni.$likesArray = explode(",", $_POST['likesinput']);
-
nevemfel
senior tag
Illetve a konkrét példában a negyedik sort is át kell írni, mert az eredeti kódban, a negyedik sorban a
'likes'=>[$likes]
egy tömböt kreál a $likes stringből, és így végülis tömb lesz belőle, de csak egyetlen elemű. PHP 5.4-től az array() helyett használhatsz []-t, mindkettő tömb létrehozására való.$name = 'Philip';
$age = 18;
$likes = ["Sport cars", "Football", "Tennis", "Women"];
$jsonfile[] = [
'name'=>$name,
'age'=>$age,
'likes'=>$likes
];
-
Belebotlottam még egy problémába.
Az egyik json fájlom így néz ki:
[
{
"name": "Philip",
"age": 18,
"likes": ["sport cars", "football", "tennis", "women"]
}
]A gond ott van, hogy mikor ezt írom és adom hozzá az adatokat PHP-ben, akkor a következő lesz a végeredmény:
[
{
"name": "Philip",
"age": 18,
"likes": ["\"sport cars\", \"football\", \"tennis\", \"women\""]
}
]Érdekes, hogy nem jelzi hibásnak a kapott eredmény a fejlesztői környezet, azonban hibás. Ugyanis az első esetében működik az alábbi lekérdezés:
data[0].likes[2]
= tennis, de a másodiknál már nem.Meg lehet oldani, hogy az első példában szereplő eredményt dobja vissza?
-
sztanozs
veterán
Minden egyes kattintás külön lekérés az oldalra külön adatokkal. A HTTP alapból állapotmentes, tehát a szerver nem tudja, hogy ez hányadik lekérés, és hogy az oldalnak (vagy a szervernek) mi volt az előző állapota. Alapból még azt sem tuja, hogy te ugyanaz a kliens volt, mint akit az előző kéréssel kiszolgált. Ezeket neked minden alkalommal a szerver tudtára kell adni, pl:
- a korábbi állapotot hidden mezőbe belerakva, amit mindenden lekérésnél ellenőrzöl
- session azonosítót átadva (cookie vagy hidden field), és a szerver kliensenként tárolja az előző álapotot és az alapján szolgálja ki a következőt -
disy68
aktív tag
a form submit tölti újra az oldalt
1. van egy login formod, aminél a submit indít egy post http request-et a szerver felé, amire az válaszol => page reload
2. betölt egy újabb form, aminél a submit megintcsak indít egy post http request-et a szerver felé, amit az feldolgoz és megint válaszol => page reload
3. betölt a válasz -
Hogy példával éljek:
Alap HTML kód:
<form method ='post'>
<input placeholder='Felhasználónév' name='user'>
<input placeholder='Jelszó' name='password' type='password'>
<input type='submit' name='signin' value='Bejelentkezés'>
</form>Első PHP:
<?php
if(isset($_POST['signin']))
{
$user = $_POST['user'];
$password = $_POST['password'];
$trueuser = "user";
$truepassword = "password";
if ($user == $trueuser && $password == $truepassword)
{
include 'code.php';
}
}
?>Code.php:
<form method="post" class="phaseone">
<select name="category" class="categoryselect">
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 0 ?> value="0">0</option>
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 1 ?> value="1">1</option>
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 2 ?> value="2">2</option>
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 3 ?> value="3">3</option>
</select>
<input type="checkbox" id="phase113" name="phase113" disabled <?php isset($_POST['phase113']) && $_POST['phase113'] ?>>
<button id="phase114" name="phase114" disabled>Közzététel</button>
</form>Második PHP:
<?php
if(isset($_POST['phase113']) && isset($_POST['phase114'])){
switch($_POST['category'])
{
case '3':
echo '3';
break;
case '2':
echo '2';
break;
case '1':
echo '1';
break;
case '0':
echo '0';
}
}
?> -
sztanozs
veterán
Gondolom az eredeti fájlt töltöd vissza és nem állítos be azokat az opciókat, ami alapján az első php a másodikat beinclude-olná, a harmadik meghívásra.
Szvsz egyébként ez nem egy szép módszer, inkább XHR-rel kellene csinálni és az oldal részét dinamikusan változtatni (pl egy DIV tartalmát). -
Voy15
tag
Ha az inputokat a form elemen kívülre teszed akkor az olyan mintha be sem küldenéd.
Ezenkívül a disabled attribútumok szintén megakadályozzák a feldolgozást.
Neked szerintem valami ilyesmi kell:HTML:
<form id="phase119" method="post">
<input type="checkbox" id="phase113" name="phase113" <?php isset($_POST['phase113']) && $_POST['phase113'] ? print 'checked' : '' ?>>
<select name="category" class="categoryselect">
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 0 ? print 'selected' : '' ?> value="0">Nulla</option>
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 1 ? print 'selected' : '' ?> value="1">Egy</option>
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 2 ? print 'selected' : '' ?> value="2">Kettő</option>
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 3 ? print 'selected' : '' ?> value="3">Három</option>
<option <?php isset($_POST['category']) && $_POST['category'] == 4 ? print 'selected' : '' ?> value="4">Négy</option>
</select>
<button id="phase114" name="phase114">Gomb</button>
</form>PHP:
<?php
if(isset($_POST['phase113']) && isset($_POST['phase114'])){
switch($_POST['category']){
case '3':
echo '3';
break;
case '2':
echo '2';
break;
case '1':
echo '1';
break;
case '0':
echo '0';
}
}
?> -
Taci
addikt
A PHP szerver oldalon fut, nem tud kliens oldalon csinálni semmit. A kliens oldalról kell adatot "várni" a szerver oldal felől. Tehát a PHP kód, amit a Submit aktivál, annak a visszatérési értékét kell, hogy kiértékelje a kliens a JS segítségével, és annak függvényében tudod a HTML tartalmát változtatni.
A Submit-tel triggerel valamit az oldalad a szerver (PHP) irányába. A PHP kód lefut, és visszaad egy általad megadott értéket, amivel kliens oldalon a JS-tel dolgozni tudsz tovább.
Én erre az Axios-t használom:axios.get("sajat_kodod.php?v=" + js_oldalrol_atadott_valtozo)
.then(function (response) {
// handle success
console.log(response);
})
.catch(function (error) {
// handle error
console.log(error);
})
.then(function () {
// always executed
});
})
És itt a response-ban lesz a PHP kód által visszaadott érték.
-
Taci
addikt
Köszönöm a választ mindenkinek, átnézek mindent! Még biztos lesz kérdésem ezzel kapcsolatban, de most nekiülök alaposan átnézni a témakört, mert elsőre nem gondoltam, hogy ennyit kell majd ezzel (is) foglalkozni. De ahogy látom, ez a .htaccess-es dolog azért csúnyán félre is tud menni - viszont nagyon hasznos is tud lenni, szóval jobb, ha ebbe is belerázódom.
@Mr. Y:
Meg tudnád mutatni a .htaccess-ed tartalmát (akár csak az ide vonatkozó részt)? Persze csak a publikus részeket, szenzitív infók nélkül.
mobal adott már egy jó példát erre (köszönöm), szeretnék még esetleg egy másikat is látni, összehasonlítani. -
pmonitor
aktív tag
Ez érdekes kérdés. Erről jutott eszembe, hogy valaki meg tudná mondani, hogy mit tartalmaz ez a .txt file? És tudná módosítani a tartalmát? Ez az én webhelyemen van, és engedélyt adok a próbálkozásra.
-
Taci
addikt
Egy példán keresztül könnyebben átlátható:
$_ = array("Notes"=>"35", "Dont"=>"37", "Lie"=>"43");
echo $_['Notes'];
Az output pedig az lesz, hogy:
35
pelyib pedig leírta, hogy mi-miért:
_
--> valid változónév,['Notes']
--> asszociatív tömb Notes nevű eleme,$_['Notes']
--> Az "aláhúzás nevű" asszociatív tömb Notes nevű elemének értéke. -
pelyib
tag
Marmint mi nem lattal meg?
Associative array-t vagy az underscoret?variable name
A valid variable name starts with a letter or underscore, followed by any number of letters, numbers, or underscores.associative array
Syntax "index => values", separated by commas, define index and values. index may be of type string or integer.Az egyik egy string ($example), a masik egy array ($_).
-
-
disy68
aktív tag
Ahogy írtam is. Dropdown alapján kicserélném az iframe src attributumát.
-
Mike
veterán
a php server oldali nyelv, ergo a szervernek adatokat kell küldeni
pl a kiválasztást elküldöd postban és azt írod ki aamit a szerver válaszol
vagy a form szerkezetét le tudod vele generálni, amire aztán írsz felszini kódot, ami valaidálja, kiírja az üzeneteket, stb, persze ezeket is lehet szedni adatbázisból:
itt pl. a php generálja a felszini js kódot is, így nem kell átadogatni a kírandó szöveget
persze ez arra nem alkalmas, hogy online nyelvet vltson a formon valaki kitöltés közben
szóval érdekelne mit is szeretnélrequest.onreadystatechange = function() {
if (request.status >= 200 && request.status < 400) {
// Success!
if(request.readyState == 4) {
alert("'.$szotar['mentes_sikeres'].'")
-
pelyib
tag
A konkret protokol ismereteben relevansabb talalat is lehet.
-
pelyib
tag
"mert különböző helyeken külön gépekről dolgozok."
Erre lenne jo a verziokezelo (pl: Github, Bitbucket) amit disy68 is emlitett.
Ezt lehet egy HTML/JS topicban kene kerdezned. PHPStorm PHP, json, SQL-re tokeletes. HTML, JS is megy vele de hogy amit te keresel azt tamogatja azt en nem tudom.
Esetleg a VS Code -
disy68
aktív tag
miért akarsz egy random böngészőt az IDE-be egy rendes böngésző helyett, amire a fejlesztett termék készül?
"Szeretném, ha össze lehetne kapcsolni a Webtárhelyemmel (ha ez lényeges, akkor a MediaCenter-nél vagyok) és az ottani fájlokat látja, nyitja meg és módosítja."
se verziókezelés, se tesztelés, se semmi?
-
pelyib
tag
Phpstorm.
-Android, arra nincs.Pontosan mit értesz az alatt hogy "sajat szervert csinál"?
Tud webszervert inditani, amit aztán a szabadon választott böngészőben eléred, de ezt inkább a dockerre bíznám.Pluginozhato, valszeg mindenre van már amit keresel.
(IDE, integrated development environment a keresett szó
)
-
Taci
addikt
Elvileg az str_split erre tökéletesen használható:
https://www.php.net/manual/en/function.str-split.php$str = "Hello Friend";
$arr1 = str_split($str);
print_r($arr1);
Array
(
[0] => H
[1] => e
[2] => l
[3] => l
[4] => o
[5] =>
[6] => F
[7] => r
[8] => i
[9] => e
[10] => n
[11] => d
)
-
disy68
aktív tag
A programkód meg a megjelenített adat az más dolog. A programkódnak van egy fix szintaxisa. Php alatt a single és double quoute nem ugyanazt jelenti (ahogy sok más programnyelvnél sem).
A single quote között lévő szöveget a php értelmező 'as is' kezeli, míg a double quote közötti szöveget interpolálja, azaz, ha tartalmaz változót escape-elt karaktert, akkor azt előbb feloldja és annak az eredménye lesz a tényleges szöveg.
pl.$something = 'kiskutya';
$text = 'this is {$something}';
echo $text --> this is {$something}
vs.
$something = 'kiskutya';
$text = "this is {$something}";
echo $text --> this is kiskutya
Szövegben pedig bármi lehet, amit az adott karakterkódolás megenged. Itt van néhány unicode idézőjel lehetőség.
-
coco2
őstag
Amikor a kimeneti stinget adod, akár bináris karakter sorozatot kiküldhetsz. Utf-8 stringből azt küldesz ki, amit csak akarsz. Írhatsz alulra kerülő idézőjelet, ha az a kedvenced. Workaround gyanánt az a lehetőséged biztosan adott.
Hogy css automatán átformázza-e, arra a részre nem reagálnék - én magam sosem találkoztam azzal a problémával.
-
coco2
őstag
Mostanában építettem dev szervert, szóval képben vagyok az apache-ról. Az ssl-el én is megszenvedtem kicsit. Normálisan csak cert bottal szed le ssl-t, a cert botot meg utólag el kell távolítani, mert egy privát package repot is behúz az install források közé, ahonnét nem túl bizalomgerjesztő dolgok jönnek utána. Szóval ja, kicsit macera, ha az ember le nem dokumentálja alaposan első alkalommal, hogy utána biztos észben tudja tartani. Éppen ránéztem a jegyzeteimre, kb 100 sornyi csak az apache rész az ssl leírása nélkül, de a PPA tisztítással (az ssl certbot használata rendesen dokumentálva van netes blogban). A magam részéről végigszenvedtem, és ledokumentáltam mindent. És én nem 15 éve vagyok linuxos, hanem jó közelítéssel 15 évig nem sokat voltam linuxon (leszámítva az elektronikai fejlesztéseket és a user driverek írását). De ezek a reflexek valahogy a 15 évet is túlélték. Hogy te mibe tudtál beleakadni, azt perpillanat elképzelni se nagyon tudom.
De ha kényelmes cuccot akarsz, tényleg inkább egy win-t rakj fel, és rakd be alá a wampot. Ha offline lesz a gép, akkor nem tudja net felől támadás érni, és úgy semmi baja nincs a win 7-nek sem. Vagy ha driver problémákba akadtál, üsse kavics, rakj fel win 10 home-ot. Ha nem tud lehúzni semmi update-et, mert nincs neten a gép, akkor nem fog tönkremenni a saját ostobaságától. Teljesen offline talán még a win 10 home is stabil tud maradni (nem tudom, nem próbáltam, de valószínűleg működőképes marad).
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged