Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A segítségetekre / véleményetekre lenne szükségem.
Készítettem egy cookie-t, amit tömbként kezelek, és az elemein foreach-el megyek végig. Eddig érzésem szerint még működik a dolog, mert echo-val kiírja, hogy melyik elemnél tart éppen, tehát a bejárás rendben van.
A probléma, hogy van egy SQL lekérdezésem is, és én azt szeretném elérni, hogy minden egyes ciklusban más-más SQL lekérdezés fusson le - a cookie tartalmának megfelelően, és a problémám igazából az, hogy nem tudok belenyúlni az SQL parancsba minden ciklusban.Sablonosan ez a helyzet:
foreach($c as $value){
$sql = "SELECT * FROM tabla WHERE id=$value"; //ez így persze nem fut le, de a lényeget értitek...
[...]
}
Azt szeretném elérni, hogy a $value értéke minden egyes ciklusban változzon meg, a $c aktuális értékére (ez meg is történik), és ezzel az új értékkel fusson le a lekérés (ez már nem). Ezt hogy tudom elérni?
A konkrét helyzet: a cookie-ban számok vannak, amik egy bevásárlókosár egyes elemeinek indexei (amiket kosárba rakott a felhasználó), és a kosár tartalmát szeretném kilistázni, ezért lenne szükségem az aktuális index-szel történő lekérdezésre.
Szerintem a kód maga jó, mert ha manuálisan átírom a WHERE záradékban az indexet, akkor azokat listázza ki, amik a kosárban vannak.
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi