Új hozzászólás Aktív témák

• Petyyyyy

addikt

Üdv urak!

Agyzsibbasztó kérdés még mindig képekkel kapcsolatban: Képek feltöltése megtörténik, egyszerre akár többé is vagy ugyanazt a képet többször is fel lehet tenni. (Névhez time() van csatolva, így nem lesz ismétlődés) A thumbnail készítés is működik egy másik mappába, hasonló névkezeléssel. Azt viszont nem tudom megoldani, hogy a megfelelő kép mellett, a megfelelő thumb jelenjen meg. Egy sectionban kéne megjelenjenek - ha ez számít. PHP file tree-t használok megjelenítéshez. Fájlneveket listázza kattinthatóan, csak mellé szeretném tenni valahogy a megfelelő thumbot is.
    Támadt egy ötletem hozzá - txt fájlba egy szám kerül pl. 1, ezt kiolvasom egy változóba. A változó lesz a nem ismétlődő rész a fájlnévben - mind thumb, mind rendes méretű kép esetében -, ahányszor kell, növelem az értéket, majd visszaírom a fájlba mondjuk ötként. Csak azt nem tudom, ez akkor is jó lesz-e, ha nem zárom be az oldalt, csak újra a feltöltés gombra kattintok. Hogy vajon nem újra egytől kezdődik-e a véletlen rész a fájlnévben. :F Ki fogom próbálni, de hátha valamelyikőtök okosabb.

Új hozzászólás Aktív témák