Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Agyzsibbasztó kérdés még mindig képekkel kapcsolatban: Képek feltöltése megtörténik, egyszerre akár többé is vagy ugyanazt a képet többször is fel lehet tenni. (Névhez time() van csatolva, így nem lesz ismétlődés) A thumbnail készítés is működik egy másik mappába, hasonló névkezeléssel. Azt viszont nem tudom megoldani, hogy a megfelelő kép mellett, a megfelelő thumb jelenjen meg. Egy sectionban kéne megjelenjenek - ha ez számít. PHP file tree-t használok megjelenítéshez. Fájlneveket listázza kattinthatóan, csak mellé szeretném tenni valahogy a megfelelő thumbot is.
Támadt egy ötletem hozzá - txt fájlba egy szám kerül pl. 1, ezt kiolvasom egy változóba. A változó lesz a nem ismétlődő rész a fájlnévben - mind thumb, mind rendes méretű kép esetében -, ahányszor kell, növelem az értéket, majd visszaírom a fájlba mondjuk ötként. Csak azt nem tudom, ez akkor is jó lesz-e, ha nem zárom be az oldalt, csak újra a feltöltés gombra kattintok. Hogy vajon nem újra egytől kezdődik-e a véletlen rész a fájlnévben.Ki fogom próbálni, de hátha valamelyikőtök okosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest