Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1451) Foxbat válasza Integra (#1450) üzenetére


Foxbat
csendes tag

Tévedsz! Egyre több kosz fog megtapadni rajta.A Philipset is lehet csap alatt öblíteni,én is így használom,mégis lerakódik.Majd nézd meg egy fél év múlva!Bár nálad ez nem áll fenn mert van tisztítód.

Foxbat

(#1452) Dzsánni


Dzsánni
csendes tag

Sziasztok.
Mi a különbség a Braun 790cc és 760cc között?
Illetve még érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata Braun és Philips arcitec gépek között?
Köszi

(#1453) Dzsánni válasza Dzsánni (#1452) üzenetére


Dzsánni
csendes tag

Mind1. Vettem egy Braun 760cc Allee-be!

(#1454) Vazallus


Vazallus
tag

Én is megvettem a saját villanyosgépem :C Braun 3-as, 24k volt. A sima borotvával sajnos az a nagy helyzet,hogy abszolút nem birom. Abból is legutoljára gilette fusiont használtam tökmindegy milyen géllel,balzsammal,szesszel utána, az arcom nagyon rosszul nézett ki. Ezt megelégelve váltottam,és úgy tűnik bejött. Sokkal kényelmesebb az egész művelet bár nem annyira alapos de legalább nem irritál egyáltalán.
Ez van,és ez is marad.

"Mr. Salieri sends his regards"

(#1455) Windex válasza Vazallus (#1454) üzenetére


Windex
tag

Melyik típust vetted meg? Én most a 380wd és a 760cc között vacillálok, mert ezek lennének még elfogadható árban.
Fusion mellé/helyett kellene, mert akár hogy használom, a nyakam szintén rosszul néz ki.

Tesóm Philips borotváját (kb. 5 éves, belépő/közép kategóriás) próbáltam ki anno, de azóta is kerülöm ahogy tudom.

(#1456) Vazallus válasza Windex (#1455) üzenetére


Vazallus
tag

Üdv,
Braun 340 series 3. Auchanben volt. Az érzékeny arcbőröm valahogy nem tolerálta a pengést,szintén leginkább a nyakam és az állam nem. Aztán ajánlották az elektromost,abból is rezgőkésest, melyek nem vagy csak kevésbé szántják fel a hámréteget amit én magam is tapasztaltam, szóval jobb a bőr lipid-védőrétegének.

"Mr. Salieri sends his regards"

(#1457) Windex válasza Vazallus (#1456) üzenetére


Windex
tag

Nézegettem én is azt a modellt, csak nekem jó lenne a kábel nélküli használat, így kiesett. Mondjuk perpill úgy tűnik halasztanom kell a dolgot, mert jöttek más kiadások. :(

(#1458) wwhy


wwhy
veterán

Kb. 15 éve használok Philipset, úgy érzem, hogy eljött az idő kipróbálni a rezgőket:)
Dilemma: Braun series5 550 VAGY Panasonic ES8109.
Javaslatokat szívesen fogadok .

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#1459) Flashcash


Flashcash
Közösségépítő

Ha tudsz angolul akkor itt találsz bőven infókat: Braun Panasonic

(#1460) wwhy válasza Flashcash (#1459) üzenetére


wwhy
veterán

kösz, ezek és más review-k végignyalva:)

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#1461) kezdő


kezdő
senior tag

Hello!

Pár napja boldog tulaja vagyok 1 Philips H0 8270cc borotvának.
Furcsa hogy ő lett a befutó mert a dolog úgy kezdődött, hogy rezgőkéses legyen és 20e alatt.
Viszont találtam nagyon jó árban egy Philips RQ1075-öst, de sajna lecsúsztam róla. Viszont ennek a borotvának köszönhetően elkezdtem a Philips után érdeklődni és így lett nekem ez a HQ 8270cc.
És hogy miért ez?
Mert az arcitec sorozat után ez a legfullosabb, és a vágórendszerük mondhatni ugyan az, csak a fej hajlékonysága más. Először a HQ8200-at néztem ki magamnak (újonnan 25 e, aksi nélküli) mert mindent tud vágásilag amit a bratyója. Viszont mielőtt megvettem volna, találtam a Vaterán egy új HQ8270cc-t és gyorsan meg is vettem 23e FT-ért.
Ugye senki sem a pénztárcája ellensége, én sem, ha ugyanannyi pénzért kaphatok tisztítóállványt és akkut akkor élek a lehetőséggel.

A borotváról:
A régi rezgőkéses Remington után egy álom! Semmi irritáció. Még csak 2szer használtam ezért a tapasztalatom még változhat, de jelenleg oldalt tökéletesre szed, a nyaknál és a pajesznál érezni annyit mint amit a Gillette Fusion után 12-14 órával éreztem ha növésiránnyal szemben borotválkoztam. Kicsit fura még a körkés (bajusznál, állnál), de biztos ráérzek majd. (ugye ezeken a helyeken nem fér oda mind a 3 körkés)
A lényeg hogy nagyon jól borotvál, fájdalom és irritáció nélkül. E mellé csendes, jó aksija van (papíron 17 alkalmat bír, én olyan 12re saccolom a kijelző állásából)
A tisztítót még nem próbáltam mert csap alatt mosom, 2-3 hetente lesz csak nagymosása, mert a Philips folyadék azért nem ingyen van.

Más:
A Braun vs. Panasonic harcot nálam egyértelműen a Pana nyeri. Tapasztalatom nincs, de nagyon közel álltam egy Panasonic 8109 vételéhez, mivel nagyon meggyőző a specifikációja és az ára.

(#1462) _ak_


_ak_
addikt

Sziasztok!

A Braun cruzer minőségileg hol helyezkedik el egy drágább borotvához képest? Először egy nagyon alap philips körkéses borotvát kaptam, de az rosszul is vágott és nagyon irritált is. Rá nem sokra gondoltam kipróbálom a cruzer 3-at, ami már egész jól vág, de úgy érzem az arcom tőle, mintha csípős paprikával kenegetném a arcom, vagyis sajnos nem csak érzem, mert úgy is néz ki, mintha arccal beleborultam volna egy csalánosba.

Mindig félre teszem ilyenkor a borotvát, h majd máskor lehet, h jobb lesz, de úgy tűnik nem változik semmi ezen a téren. :( hiába az arc szesz vagy a krém, rendesen irritálódik a bőröm, plusz a szőrbenövés is nagyobb. Meg amúgy is elég erős a pofa szőrzetem, egy napos borostánál is már úgy érzem, h erőlködik a gép.

Érdemes lehet egyáltalán elektromos borotvával szórakoznom, sokkal jobb tud lenni egy drágább készülék, mint ez a cruzer?

Let's begin, de gozaimasu!

(#1463) Flashcash válasza _ak_ (#1462) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Motorerőben kb. a harmada lehet egy Pulsonicnak. Ha ránézel a szitára nincs rajta csak egyféle vágórész, a többi Braunon középen van direkt egy hosszú szőr nyíró rész is. Pont azt írod, hogy erős az arcszőrzeted.
Ahogy a reklámoldalát nézem, inkább formázásra való ez a borotva.

[ Szerkesztve ]

(#1464) _ak_ válasza Flashcash (#1463) üzenetére


_ak_
addikt

Akkor arra volt szükségem, mert még megvolt a körszakállam, legalábbis úgy gondoltam, h az kell nekem, de pár éve az sincs. Általában nem hagyom meg hosszúra, 2 naponta szoktam borotválkozni pengével (Fusion), de a gépnek az már túl sok.

Na mindegy, ahogy elnézem sokan írtak róla, akkor még olvasgatok egy kicsit. :R

Let's begin, de gozaimasu!

(#1465) atos30


atos30
aktív tag

1 hetes borostámat szedtem le most, pulsonic-al. Néha lehetett hallani, hogy a motor ráerősít, ennek hála sehol nem éreztem, hogy húzná a szőrt. Igaz, egy párszor végig kellett tolnom az arcomon, mire levitt mindent. Ugy gondolom jó vétel volt. Fél éve használom és most kellett zuhany alatt kitisztítanom( a zuhanyrózsából kisebb vízsugarak nagyobb erővel jobban tisztítanak, mint ha csak folyó csap alá raktanám), pedig a tisztítóálványt is mindig használom.
Csak ajánlani tudom a pulsonic-ot, ha valaki elektromos borotvát akar venni.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#1466) Flashcash válasza atos30 (#1465) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Én is szoktam nagytisztítást csinálni kb. 1 havonta, de én úgy hogy a kádcsapot (nem tudom mi a hivatalos neve) használom. Jóval erősebben meg lehet ereszteni, és meleg vízzel mindent kivisz a kazettából.

(#1467) #88727040


#88727040
törölt tag

ma vettem meg a braun series 3 3330-as borotvát.

egy álom vele borotválkozni különösen a philips-hez,illetve még az 1-es braun freecontroll-hoz is képest

szóval semmit nem érzek,csak a sima bőr van :) :) :) :)

szerintem ez a borotváknál olyan,mint a kocsiknál a 3-as bmw (vagy egy merci e osztály) :K :K :K :K

(#1468) mach3


mach3
újonc

Kb 2 hete van meg a Phillips RQ1095 elsőre 1 hetes borostával mondom ez nem jött be.
De csak sikerült vele megborotválkozni (első villany borotva).
Aztán rájöttem a használatára és azt mondhatom pengével nem tudtam ilyen jól
megborotválkozni.Minden irányba kell használni még a nyakon is le-fel, jobbra-balra, körkörösen.Mondhatom nekem bejött semmi irritáció ( nem szabd nagyon rányomni).
hihetetlen de működik. Nem tép szinte csak maszíroz, kényelmes ,még tükör sem kell
attól függöen milyen "baba" legyen a bőr 2-3-4 max 5 perc.Na meg érezni kell, hogy ott ahol már kész ne simizza az ember feleslegesen , mert lehet , mert szinte semmit nem érezni , rutin kell hozzá még, mert az hallani amikor a szörrel elbánik.( halkan)
Tehát min 2 hétig jó az akksi.Drága volt(design, kijelző stb). de abszolút nem bántam meg.
A tisztítás is vagy a tisztítóba az kb 5-6 perc, csak a szárítás 2 óra de az kvázi
szárítás mert "csak meg kell száradnia". De persze borotválkozás után már nem is nagy kérdés hány perc.Simán öblíthető csap alatt is csak a 3 körkést kell kipattintani és
már kész is pikk-pakk. Nem beszélve az utazó töltő tokról ami nagyon patent szó szerint.
A tölti kis mütyür nem nagyobb mint egy dugó és töltéskor pár wattot fogyaszt csak.

[ Szerkesztve ]

(#1469) belluska


belluska
tag

Sziasztok. Kérdésem lenne. van egy SANYO tipusu vill.borotvám, aminek a szitája kilyukadt a sokéves használat során. Ennek a szitája valamilyen módor cserélhető ill. ráapplikálható valahogy ? Köszi

(#1470) Jadro válasza mach3 (#1468) üzenetére


Jadro
veterán

Hu bakker ennek heroin ára van! Ennyiért tegye is jól a dolgát. Nézelődök én is, jó lenne géppel megoldani a borotválkozást, mert nagyon utálom kézzel. Ennyiért persze maradok a kézi megoldásnál.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#1471) tib-bee


tib-bee
tag

Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy elektromos borotvát 20.000 alatt. Eléggé érzékeny a bőröm, ezért talán rezgőkéses jobb lenne, de annyira nem értek hozzá. Köszi

(#1472) Flashcash


Flashcash
Közösségépítő

(#1473) Kalozman


Kalozman
tag

Sziasztok!

Borotvát szeretnék venni, ez lenne az első elektromos.
Milyet ajánlotok 15k környékén ?

(#1474) EyElEs?!


EyElEs?!
tag

Nekem Braun van 5742-öm van, de ki szeretnék próbálni egy Philipset:) Ha valakit érdekel irjon rám nyugodtan! Amúgy pengét sztem cserélni kell benne mert már kezdi tépni a szőröm meg gondolom higéniai okokból eleve kell ha valaki megveszi... Amúgy jó kis borotva kb 3/4 éves kivülről belülről hibátlan elég sokat bir az aksija:) 20 fölött vettem 10 alatt odaadom szivesen

Philipsbe milyet vegyek? Rászánnék nagyobb összeget is akár... RQ 75 és 95 között mi a különbség?

[ Szerkesztve ]

(#1475) kezdő válasza EyElEs?! (#1474) üzenetére


kezdő
senior tag

A jelenleg piacon lévő RQ borotvák vágásban ugyan azt nyújtják, csak az extra szolgáltatások között van különbség. Pl.: LCD kijelző vagy csak LED, a régebbi és az újabb sorozatok között az akku idő, stb.

(#1476) ABE


ABE
őstag

Tudja valaki, hogy Braun 760cc-hez tisztítófolyadékot és tápkábelt hol lehet és érdemes venni? Lehetőleg olyan bolt kéne, ahol személyesen is át lehet venni Budapesten. Esetleg megbízható webshop is szóba jöhet, próbáltam guglival keresgélni, de szinte mindig a pixmaniát dobja ki. :(((

(#1477) _ak_ válasza ABE (#1476) üzenetére


_ak_
addikt

[link] Cikkszámból és/vagy névből indulva. ( [link]) Tapasztalatom egyikkel sincs, csak keresgéltem egy kicsit. ehetnek más boltok is.

Let's begin, de gozaimasu!

(#1478) Flashcash válasza ABE (#1476) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

A Pulsonic töltője megegyezik a Flex XP, Contour sorozat töltőjével. [link]

Sokszor vaterán is van ilyen alkatrésznek, csak ellenőrizni kell, hogy biztos jó-e. [link]

Ha boltban szeretnél töltőt venni akkor itt érdemes telefonon érdeklődni: [link]

[ Szerkesztve ]

(#1479) ABE


ABE
őstag

Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! :R

(#1480) bakika79


bakika79
csendes tag

Sziasztok!Hosszas vívódás után én is vettem egy elektromos borotvát,mivel érzékeny a böröm a szörzetem meg erös már régebben venni akartam egyet.Az összes ismerősömnek philips van/már aki elektromosat haszná/,és mindenki elégedetlen volt vele,csak a szekrényben áll nekik.Ezért nem is mertem venni,míg ezt a topicot olvasva elhatároztam veszek egy braunt.Az egyik internetes aukcios oldalon találtam is egy cruzert/jojo tudom ez csak egy alap gép stb.../.Egy párszor már borotválkoztam vele,hát nagyot csalódtam.Maga a tökély,olyan szépen meglehet vele borotválkozni el se hittem.Igaz a nyakamnál x-eket kell csinálni vele meg forgatni szörszáll növéssel ellentétesen de ennyit megér a sima borotvával szembeni kinszenvedéssel. Ugyhogy nálam a Braun nagyon bejött,ha megölnének se térnék vissza a s ima borotvához.A szita se drága hozzaá szerintem,ha azt nézzük ,hogy a gillete 5 pengéséböl 4 db 5000 körül van és 8 borotválkozás után dobhatod el mert már vérzik a nyakad tőlle.Köszönöm a topicot könnyebbé tette az életem :K :R

(#1481) tigerjoco


tigerjoco
tag

Helló mindenkinek!
Most gondoltam úgy, hogy jó lenne egy villanyborotvát venni.A kérdés hogy melyiket vegyem:Braun Red Cruzer 2874 vagy Philips HQ6970? A városban most ez a kettő van ami úgy árban megfelel nekem. Ha van más amit ajánlanátok hasonló árkategóriában az is érdekel.Előre is köszi a válaszotok.

(#1482) Flashcash válasza tigerjoco (#1481) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Webshopból is lehet rendelni. Ebben a 12K-s árkategóriában talán jobb a Philips, esetleg ha rezgőkésest akarsz akkor van ennyiért Panasonic, Braunból pedig 18K körül van a legolcsóbb hármas vágórendszerű megoldás.

(#1483) tigerjoco


tigerjoco
tag

Nem akarok rezgőkésest, mert ha jól tudom akkor annak a pengéjét elég sűrűn kell cserélni, az meg mindkettőhöz drága.Amúgy már én is rájöttem, hogy neten kéne rendelni. :DDD
Köszi, hogy reagáltál írásomra!

(#1484) Integra válasza tigerjoco (#1483) üzenetére


Integra
titán

és mit hallottál milyen sűrűn kell cserélni?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1485) Flashcash válasza tigerjoco (#1483) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

A Cruzer amin az első hozzászólásodban gondolkoztál rezgőkéses rendszerű.

-A Braun 18 havonta javasolja a szita és a kés illetve az újabb típusoknál a kazetta cseréjét.
Az előbb linkelt Series 3-as 18K-s borotva csereszettje 7000FT-ba kerül a régebbieké 6000FT körül van. [link]

-A Philips 2 évenkénti körkés cserét javasol a borotváihoz. A fenti Philips csereszettje 7800FT.

[ Szerkesztve ]

(#1486) tigerjoco


tigerjoco
tag

Én mintha valahol úgy olvastam volna, hogy a rezgőkésesek kb 1 évig húzzák a körkésesek meg 2 évig.Azóta már néztem egy HQ 6990-est és ez eléggé szimpatikusnak tűnik.Mióta megírtam a legutóbbi hozzászólásomat már nem is néztem igazából rezgőkéseseket. Mondjuk bármelyik mellett döntök is, a mostani 2 pengés eldobható vacak borotvámnál biztosan jobb lesz. :)

(#1487) bakika79


bakika79
csendes tag

Szerintem gondolkozz még egy kicsit.Ha van ismerősöd akinek van olyan amilyet venni akarsz próbáld ki.Attól is függ milyen az arcod nekem például sovány.A körkéses a kerek arcúaknál válik be jobban,olvass bele mélyebben ebbe a topickba :)

(#1488) tigerjoco


tigerjoco
tag

Nincs olyan ismerősöm akinek elektromos borotvája lenne, legalábbis én nem tudok róla, szóval marad a topic böngészés.Már néhányszor beleolvastam ebbe meg egy másikba is amit zároltak. Amúgy meg kerek arcom van.

(#1489) hansolo1982


hansolo1982
csendes tag

Lehet itt nem hirdetni kell de van egy PHILIPS HS8440 ám eladó ha valakit érdekel:
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=20394694&cid=179
:R

Weboldal készítés --- www.aerodesign.hu

(#1490) hansolo1982


hansolo1982
csendes tag

UP neki :D

[ Szerkesztve ]

Weboldal készítés --- www.aerodesign.hu

(#1491) hm_guesswho


hm_guesswho
tag

Sziasztok!
Lehet egy hasonló kérdést már valamikor feltett valaki de szeretném ha konkrétan nekem lenne megcímezve a válasz:D (nem olvastam át az egész fórumot)
Szóval...1 hónapig növesztettem az arcszőrzetem és megjelentek új szőrszálak is. Ez nagyon jó hír számomra mert alapjába véve nem volt túl dús. Most,hogy már kezd helyre jönni nem használhatok sima pengés borotvát mert hosszú móka lenne megint elérni ezt az állapotot. Tegnap ollóval egyenletesre vágtam az 1 havi hosszúságú szőrt. Eredmény kis pici borosta. Kérdésem az lenne,hogy milyen elektromos borotvát vegyek ami nem vágja le teljesen az arcszőrt csak kicsire,hogy megmaradjon a borosta?
Nem szeretném ha előröl kéne kezdenem a növesztést.
Kb 10e magasságban gondolkodom. (+ - pár ezer)
Előre is köszi a segítséget!

(#1492) hm_guesswho


hm_guesswho
tag

A Braun 2874 Cruzer erre a célra megfelel?
(elfelejtettem írni,hogy nincs bivaly szőrzetem)

(#1493) bakika79


bakika79
csendes tag

Szia!Szerintem igen mert a cruzeren van pájeszvágó+trimmelő is.Nekem is cruzerem van,igaz en csak a borotva részét használom :) .Ha meg olcsón akarsz venni borotvát nézz körül internetes árveréseken pl:vatera.Én is ott vettem töredékéért a bolti árnak és kifogástalanul működik,annyi,hogy le kell fertőtleníteni de az csak pár száz forint a szer.Úgyhogy ha nem akarsz nagy pénzt bukni akkor ezt a megoldást választod mert akik eladják azok vagy kapták és nem jött be nekik,vagy megvették és úgy nem jött be nekik. :))

(#1494) tomy25 válasza Bluegene (#1443) üzenetére


tomy25
tag

Üdv!

Érdeklődni szeretnék, hogy megvan-e még a borotva amit el szeretnél adni.

(#1495) shadoan


shadoan
tag

Sziasztok!

Egy kezdőnek milyen borotvát tudnátok ajánlani 20.000 forint környékén? Érdemes egyáltalán ennyiért belevágni, mert ha jól láttam a skálán vannak ennek a sokszorosáért is. Valóban csak azok a jó borotvák vagy marketing vakítás? Ha tudnátok egy pár típust ajánlani ebben az árfekvésben azt megköszönném. A Mach 3 tól (és minden más elődjétől) mindegy mit csinálok a nyakam kipattogzik ezért szeretnék váltani. Előre is köszi!

Ezer ember hallgatása sem nyomhatja el egyetlen ember üvöltését

(#1496) tigerjoco


tigerjoco
tag

Na, ma jött meg a borotvám, ki is próbáltam.(Philips HQ6990)
Nekem nagyon bejött, meg a bőrömnek is. És nem is volt annyira drága.Csak a takarítgatása kicsit macerás, de hát nem mindig kell kitakarítani. Elég könnyű kezelni és sokkal gyorsabban megvagyok vele, mint a sima kézi borotvával. :))

(#1497) bakika79


bakika79
csendes tag

Tigerjoco én a helyedben takarítanám rendszeresen,mert borotvamérgezést fogsz kapni /ez komoly/.20 ezerért szerintem a series 3 tökéletes választás , bárcsak nekem lenne rá pénzem :O .

(#1498) Integra


Integra
titán

ma reggel kifogyott a tisztító folyadékom. kb egy-másfél hetente használtam egyszer úgy, hogy soha nem vettem ki és zártam vissza, hagytam a helyén a tisztítóban párologva. október végén vettem asszem.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1499) #88727040 válasza bakika79 (#1497) üzenetére


#88727040
törölt tag

borotvamérgezés??????????????????

az meg mi?? ilyet még nem is hallottam...

(#1500) #88727040 válasza shadoan (#1495) üzenetére


#88727040
törölt tag

braun series 3-at vegyél

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.