Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1501) bakika79


bakika79
csendes tag

Íme erről beszélek: amikor borotválkozás után apró pattanásszerü dolgok keletkeznek az arcodon.[link] Sajnos sok ember ezért is hagy fel az elektromos borotvával mer azt hiszi nem birja az arca azért pattogzik ki.Én vettem a patikában fertőtlenitő szappant ami rögtön habot pumpál ki magából azt rányomom kimosás után.Rajtahagyom 30 mp-ig /annyit ir a használati utasítás/ leöblítem és kész a fertőtlenítés.

[ Szerkesztve ]

(#1502) gaucho


gaucho
tag

Szerintetek Braun Series 3 370 vagy Philips RQ1050?Most e kettő között vacilálok.Fontos lenne a pajesz és szakáll ápolás,viszonylag kerek a képem.

(#1503) sanzi89


sanzi89
addikt

Üdv.

Kinéztem magamnak egy borotvát, a Philips HQ6970 személyében. Nézegettem Braun borotvákat is, de ebben az árkategóriában nem nagyon találtam alternatívát. Kinek mi a véleménye?

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#1504) sanzi89 válasza sanzi89 (#1503) üzenetére


sanzi89
addikt

Sőt, a 6920-as elvileg ugyan aztudj pajeszvágó nélül, ami nekem nem kell, és olcsóbb, szóval inkább ő lenne a választott.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#1505) david_14


david_14
újonc

Üdv!
3. borotvámat vásárolnám meg. Eddig volt egy philips 2 körkéses borotvám ami bevált, de aztán kikoptak a kések és olcsobbnak láttam vásárolni egy rezgőkéses borotvát (nem braun volt hanem egy aránylag gagyibb márka). Ez utóbbi is tönkrement tegnap. Az arcszörzetemről azt kell tudni, hogy kemény és 2 naponta muszály vágni. Ugyanakkor körszakállam is van fültől-fülig amit reggelente nem kis munka kerülgetni. Az arcbőröm nem érzékeny. Tapasztalataim szerint a rezgőkéses borotvával (nem egy csúcsgyártótól volt) jobban lehetett kontürvonalat követni, viszont jobban iritálta a bőröm és nem is vágott úgy mint a philips (persze messze nem közelítette meg minősígbe a braun-t gondolom). Nem szándékozok sok pénzt kiadni rá és van pár kiválasztott típusom mindkét gyártótól. Két dolgot veszek figyelembe. Az egyik az, hogy vágja jól a borostát, még ha a szálak esetleg a bőrhöz is símulnak, a másik meg az, hogy lehessek vele a körszakállam kontürjét követni. Kiszemelt borotvák: philips HQ69xx széria és braun Braun 815/130 illetve Braun 170 és 150 (mindhárom braun szerintem nagyjából egyforma). Előre is köszönöm válaszotok.

[ Szerkesztve ]

(#1506) bakika79


bakika79
csendes tag

Dávid 14!Braun 170.De szerintem akciósan olyan árban cruzert is kapsz és azon van szakálformázó.Ha kicsit hosszabb a szőrzeted olyankor szőr növekedéssel egyirányban húzd végig először a borotvát utánna visszafele nem irritál és a borotvát is kiméled :).

(#1507) david_14 válasza bakika79 (#1506) üzenetére


david_14
újonc

Köszönöm a választ. A cruzer pont duplája áraban, mindenhol megnzétem és tapasztalatból mondom azt is, hogy a szakállformázók nagyrésze használhatatlan. Borostát hagyni jó, de körszakállra használhatatlan. Inkább tolják a szakállat és letapossák ahelyett, hogy alája benyúlnának. Még megvárom pár ember ötletét és rendelem is meg.

[ Szerkesztve ]

(#1508) hm_guesswho


hm_guesswho
tag

na végül egy braun cruzer3-ast vettem!
Elég pöpec kis készülék! Szándékosan amiatt vettem meg mert nem szeretem ha csupasz a pofám. Viszont a trimmelő részének köszönhetően marha jól és gyorsan le lehet vele vágni és egy kis borostát hagyni. 4 hosszúságra lehet beállítani a szakáll igazításnál ami szintén szimpatikus. A másik jó dolog,hogy nem ég az arcom.
Úgy gondolom jó választás volt.

(#1509) gaucho


gaucho
tag

Sziasztok!Van valakinek tapasztalata Philips RQ1050-el?Előre is köszi!

(#1510) bakika79


bakika79
csendes tag

Szia!Fentebb van egy vélemény róla, olvass vissza.

(#1511) Lamdash


Lamdash
újonc

Sziasztok!
Ha vkit érdekel:
apronet.hu PHILIPS 8270 CC elektromos borotva tisztitóállomással, 1,5 év jótállással eladó. párszor volt csak használva. Ár: 20.000Ft

(#1512) david_14


david_14
újonc

Üdv!
Végül is két borotvát szemeltem ki miután letettem a philipsről. Az egyik maradt a Braun 150 a másik a Remington F4790. Melyiket ajánljátok? Melyikről mi a visszajelzés? Megint elmondom, hogy mik az igényeim: 1) lehessen vele a körszakállt szépen kialakítani, formázni és aránylag lehessen látni a penge hol van mikor húzom (ezért mondtam le a philips körkéseiről is -miután már egy volt korábban-, mert megtapasztaltam, hogy körkésekkel nem lehet formázni szakállat) 2) a körszakállam megrövidítése 1-2 mm-esre. A remington pajeszvágója azt írják állítható, de nem írják sehol, hogy mik a vágási méretek. Szóval a két azonos technikára alapuló borotva közül melyik a nekem megfelelőbb? Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#1513) magyargyerek


magyargyerek
tag

Sok sok hozzászólást elolvasva úgy döntöttem veszek egy Braun 9585 Borotvát.
Szerencsémre az Alléban a EW-s polcok alatt találtam .Nem volt kirakva de a dobozát felismerve azonnal megragadtam. Igen kedvező az ára, elsőre el sem akartam hinni hogy 29900-ért az enyém lehet. Eddig Panasonic borotvám volt annó 5-6 évet kibírt. Nem cseréltem volna le ha nem megy tönkre a kapcsolója. a vágóéle még mindíg frankón vágott. Aksija is szuper volt. Sajnáltam hogy ilyen primitív hiba miatt kellett dobnom. A Braun igen finoman dolgozik, jónak találom. majd az idő megmondja mennyit is ér valójában, tartós fog e lenni. Mindenesetre ez a tisztítórendszer amit adtak hozzá segít majd a hosszú élettartalmát befolyásolni. Csak hát annak is ára van, 5ezer körül láttam egy csere patront.:-( Nem tudom mennyire érzékenyek ezek a készülékek a vízköoldóra? Mert nyilván ebben a folyadékban ez is van.

(#1514) _ak_ válasza magyargyerek (#1513) üzenetére


_ak_
addikt

Nem láttad esetleg, van még belőle?

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

(#1515) magyargyerek válasza _ak_ (#1514) üzenetére


magyargyerek
tag

Igen, maradt még! Ahogy láttam legalább 4 original doboz maradt azon a helyen. Borotva soron és alul keresd, legalsó polc. Nincs kitéve ez az ami megtévesztő de aki keres...talál.

(#1516) _ak_ válasza magyargyerek (#1515) üzenetére


_ak_
addikt

Köszi! :R
Ez esetben akkor lehet, h elnézek én is, bár már le tettem róla, de 30k-ért nem hagyom ott. Nagyából az utolsó reményem a gépi borotvákba.

Let's begin, de gozaimasu!

(#1517) _ak_ válasza magyargyerek (#1515) üzenetére


_ak_
addikt

Valóban így volt, így is alig akartam elhinni,tegnap megvolt még mind a 4 csomag. Ma majd ki is fogom próbálni. Köszi a tippet! :R

Let's begin, de gozaimasu!

(#1518) naomica


naomica
újonc

Sziasztok!
Én a páromnak szeretnék Philips HS 8020 borotvát venni és az lenne a kérdésem, hogy használható e a zselé nélkül is, illetve, hogy úgy is jó-e?
Köszi a válaszokat előre is.

(#1519) _ak_ válasza naomica (#1518) üzenetére


_ak_
addikt

Az a niveás megoldás nem? Ha rákeresel a nivea a szóra, akkor találhatsz egy pár tapasztalatot itt, de ha jól rémlik, akkor működik anélkül is.

Más. Braun 9885/760 CC, még nem akarom leírni, de így 2 alaklom után én többre számítottam. Vagyis eléggé problematikus a pofa szőrzetem és csodát ez a borotva sem tudott eddig művelni vele, de mivel már egy ideje nem használtam elektromos borotvát, ezért adok még időt a dolognak.

Let's begin, de gozaimasu!

(#1520) wid22 válasza naomica (#1518) üzenetére


wid22
aktív tag

Lehet használni a HS8020 t krémnélkúl is

(#1521) Notram


Notram
csendes tag

Sziasztok!
Tudnátok egy gyors véleményt mondani a Braun CruZer 4 (Z60), és BaByliss E842 XE borotvákról? Milyen simára borotválnak? Mennyire irritálja a bőrt? Lehet-e velük borostát hagyni (a BaByliss-el tudom, hogy lehet, szóval itt a Braun a kérdés)?

Jelenleg pengével borotválkozok, és olyan "kétnapos formázott borosta" stílusban nyomom, ha értitek mire gondolok. :D Csak ezt ugye nehéz pengével elérni; ezért érdekelne egy borotva/szakállvágó. Erre a két modellre szűkítettem a kört; megköszönném, ha adnátok valami választ. :)

(#1522) #61666560


#61666560
törölt tag

Most tervezek venni egy Remingtont eddig még nem volt elektromos borotvám milyet ajánlottok körkésest vagy pedig rezgőfejest?

(#1523) Jackie_Chan


Jackie_Chan
senior tag

Hali!

Eddig pengével borotválkoztam,de már kezdem unni és át szeretnék térni a villanyra!
Érdekelnének a tapasztalatok!
Ki pattog az arcom tőle jobban mint a pengétől?
Pengétől csak akkor szokott ha már nagyon tépi a szőrt!
Milyet érdemes egyáltalán venni?
Szóval olyan általános tapasztalatok érdekelnének!
Nem "tartok" kör szakállat így formázni nem nagyon kell semmit csak le gyalúlni az összes szőrt!
Előre is köszi

[ Szerkesztve ]

"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."

(#1524) Integra


Integra
titán

mennyibe kerül most a braunhoz a tisztító patron 2 darabos kiszerelése?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1525) Piás


Piás
tag

Sziasztok.

Én ma vettem egy Braun Pulsonic 760cc (9585) készüléket.
Eddig mach powert használtam s a nyakam gyakran kipattogzott.
A Braun az arcomon nagyon szépen levágja a szőrt de a nyakamon azért hagy némi kivánnivalót, igaz nincs nagy tapasztalatom elektromos borotvákkal, remélem javulni fog a technikám.
Egyébként a soroksári EW-ban 32000ft. (ja nem akarom reklámozni az ew-ot, annyira nem hogy a multkor a panaszkönyvüket is teleírtam de tény hogy most náluk van a legjobb árban ez a borotva.)

(#1526) Lamdash


Lamdash
újonc

Én 2 hete vettem egy Pulsonicot. Nagyon nagy csalódás!! Volt már Braunom előtte is. Most egy 3éves Philips és egy 2 éves Panasonic mellé vettem. Gondoltam az EW-ben most akciós és a pengék cseréje helyett megveszem. Bár ne tettem volna.
Nem tud símára vágni 20 perc után sem.

(#1527) Mancsy válasza Jackie_Chan (#1523) üzenetére


Mancsy
HÁZIGAZDA

Én vizes borotvákból a Mach 3 Trubót, Fusiont, Quattrót is használtam; érzékeny bőrre való habbal és AS-vel. Másnapra mindig begyulladt a nyakam, és új pengével is fáj néhol, szóval mondhatjuk, hogy érzékenyebb a bőröm.
Van egy víz alatt is működő, krémes Philips borotvám. Sokszor kell körbecibálni, mire valamit leszed, és irtóta bepirosodik, fáj. Mint a legtöbben, a Philipset én sem ajánlanám.
Viszont rászántam magam a Braun hármas szériájára, az "újra". A 390CC-t vettem meg, és ilyet még nem tapasztaltam, 100%-ban fájdalommentes volt az egész. A nyakamon mire kitapasztaltam a fogást, vagy 10x végigmentem, de így sem fájt, vagy lett piros. És megfelelően alapos. Pengével biztos jobban lehet, ha valakinek bírja a bőre visszafelé, de ez is totál simára borotvál.
Egyelőre teljesen elégedett vagyok vele, ajánlom, Braun Series 3, vagy esetleg 5, de az drágább.

(#1528) Mancsy válasza Integra (#1524) üzenetére


Mancsy
HÁZIGAZDA

Ez engem is érdekelne!
Az eboltban 2990 két darab, plusz a szállítás. Még 3 webáruházban van, 3500-5000/2 db.

Nem tudja valaki, hogy a Media Marktban/EW-ben/Euronicsban lehet-e kapni?

Illetve akinek van Clean and Renew Centere: 5 óra után is tisztítófolyadékos picikét a borotva teteje oldalt. Meg ha leveszem a tetejét, alatta. Ez normális, így működik rendesen?

(#1529) Mancsy válasza Integra (#1498) üzenetére


Mancsy
HÁZIGAZDA

Hetente egyszer? Azt hittem ajánlatos minden használat után.

(#1530) bounty123 válasza Mancsy (#1529) üzenetére


bounty123
őstag

Én minden használat után tisztítom, nagyon kényelmes így és tényleg olyan, mintha vadiúj borotvát használnék minden reggel. Nagyon alaposan kitisztítja és tök jó illata lesz. :)

Mancsy: bennhagyod a tisztítóban végig? Mert a legvégén van egy szárítási folyamat. Oldalt nekem is van, hogy kicsit folyadékos.

[ Szerkesztve ]

(#1531) Mancsy válasza bounty123 (#1530) üzenetére


Mancsy
HÁZIGAZDA

Köszi, akkor arról lehet szó nálam is, oldalt tisztítófolyadékos, vagy néha alul is :) Bent hagyom, csak kivettem 5 óra után, és csodálkoztam, hogy oldalt olyan, de ezek szerint ez normális.

Dedede, honnan szerzed a patront, hogy minden nap tisztítod vele? :) Én az ebolt.hu-n láttam kettőt háromezerért, plusz a szállítás. Kérlek áruld el! ;)

(#1532) bounty123 válasza Mancsy (#1531) üzenetére


bounty123
őstag

Igazából valamivel több, mint 1.5 hónapja vettem a borotvát és még nem cseréltem patront, lassan időszerű lesz. Mennyiségre még van benne elég lötty, csak már elég 'koszos'.
Úgy pontosabb, hogy minden használat után tisztítom, de nem mindig borotválkozom naponta - hétvégéken pl. általában nem, és hétközben is van, hogy kihagyok 1-1 napot. Szerencsére 2-3 napos borostát is szépen levisz a Pulsonic.

[ Szerkesztve ]

(#1533) Jackie_Chan


Jackie_Chan
senior tag

Én most vettem egy Braun Series 3 380-as borotvát és azt kell mondjam nagyon príma!
Megvagyok vele teljesen elégedve!Semmi irritáció semmi pirosodás egyszóval tökéletes!

Ui.: Bocsi az off-ért csak gondoltam ha valaki ilyet szeretne venni még tudok a bolti ár alatt jóval szerezni belőle teljesen újat garosan!

ITTmegtekintheti!

[ Szerkesztve ]

"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."

(#1534) legiaap


legiaap
nagyúr

Halihó!
Nekem egy Braun cruZer4 típusú borotvám van.

Már meg van egy ideje. Kb. két éve és most már szerintem nem olyan éles, mint fénykorában, mert húzza a szőröm borotválkozás közben.
Miként lehetne kicsit élesebbé tenni a szerkezetet?
Ötletek?

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#1535) Flashcash válasza legiaap (#1534) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

(#1536) legiaap válasza Flashcash (#1535) üzenetére


legiaap
nagyúr

Köszi!
Azt hiszem következő hónapban meglepem magam.
Amúgy nagyon elégedett vagyok a készülékkel.
:R

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#1537) Gyurmogi


Gyurmogi
csendes tag

Kedves Braun cruZer 4 Z-60 szakértők, műkedvelők és használók!
Egy kis "barkácsproblémám" akadt a fenti csodakészülékkel. A széles szakállvágója egyszerűen megszűnt működni borotválkozás közben, igen kellemetlen élményt okozva ezzel egy határozott lehúzásnál.
Mivel a szervizben 4000 Ft-ot kapásból legombolnának rólam a cserealkatrész áráért, és még a munkadíjat is meg kellene fizetnem – azt nem mondták meg, hogy mennyi :) – gyorsan szét is kaptam a készüléket.
Sajnos a benne talált tömérdek mennyiségű szőr eltávolítása után sem működött a készülék. A probléma ellenben megoldható lenne a szakállvágó forgómechanikájának megjavításával!
Először lásd a képeket itt:
[link: 01 kép]
[link: 02 kép]
[link: 03 kép]
[link: 04 kép]
[link: 05 kép]
[link: 06 kép]
[link: 07 kép]
[link: 08 kép]
[link: 09 kép]
Ugyanis ha egy vékony csavarhúzót illesztek a fehér ovális műanyag alkatrész résébe (07, 08 és 09-es képek) - prse elég mélyen - akkor tudom mozgatni a széles szakállvágót! Így arra kvetkeztetek, hogy valami mechanikus gond lehet itt, azaz a fekete alkatrész nem "éri el" a résen keresztül a széles szakállvágót.
Ha valaki tud arról információval szolgálni, hogy hogyan lehet ezt az alkatrészt még jobban szétszedni, vagy a megjavítani a szakállvágót, kérem, írja meg.
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

"My shoes are too tight, but it doesn't matter because I have forgotten how to dance."

(#1538) #88727040


#88727040
törölt tag

Találtam egy érdekes oldalt (persze,akit érdekel):

http://www.xs4all.nl/~pedewei/

Régi típusú borotvák vannak rajta,meg persze maiak is. Elég érdekes,hogy a Braun 1990-ig csak egy késes (series 1 ) borotvákat készített. Ezekkel szerintem szörnyű lehetett borotválkozni,csodálom hogy vették őket és azt sem értem miért nem gyártottak többkéseseket :N :N :N -különösen annak tekintetében,hogy a Remington,Ronson,de még az NDK és orosz borotvák is többkésesek voltak,már az 1950-es, 1960-as években.

Csodálom,hogy nem ment csődbe a Braun.

A honlapon régi Braun készülékek a BRANDS menüben van.
Régi Remington modellek a COLLECTIONS menü Advertisements-ben vannak
Szintén itt vannak régi NDK és orosz modellek.

Az régi orosz borotvákat a
COLLECTIONS Russia and Ukraine menüben azon belül a Other classic brands-ben találni.
Érdekes hogy az oroszok MOCKBA (Moskva) nevű borotvája kiköpött egykéses Braun (az NDK-nak is volt ilyen BEBO SHER néven),
de van Remington másolat is Tsaijka néven :Y :C

Nem tudom,hogy esetleg,aki idősebb régen milyen rezgőkéseset használt jó volt az egykéses Braun,Mockba is,vagy az NDK-,orosz többkésesek?????????

Szívesen várom a válaszokat :) :) :) :)

(#1539) #88727040


#88727040
törölt tag

Ma is szörnyű az egykéses Braunokkal borotválkozni a 3 késes Braunhoz képest.

(#1540) #88727040


#88727040
törölt tag

Jaaa és még egy érdekesség: amerikai Ronson reklám az 1950-es évekből:

http://www.youtube.com/watch?v=RAUftAZmE6A

0.24-nél jól látható,hogy többkéses vágófeje van már akkor.

(tényleg nem értem az akkori Braun modelleket :( :( :( :( )

(#1541) #88727040


#88727040
törölt tag

Többkéses Remington 1958-ból !!!

http://www.youtube.com/watch?v=eOgbH0veUgA&feature=related

(#1542) danih


danih
addikt

Kérdés következik:
Az utóbbi időben helyenként kis piros, fájó foltok kezdtek el megjelenni az arcomon, szerintem a borotva miatt lehet (mivel borotválkozás után a legfeltűnőbb - és nem azért mert nincs szőrzet), valaki találkozott már hasonlóval?

(#1543) Robyka


Robyka
aktív tag

Itt pedig a legújabb Remington kör és rezgőkéses borotvák.
[link]

(#1544) legiaap válasza Flashcash (#1535) üzenetére


legiaap
nagyúr

Még egy kérdés:
Most jött csak el az idő, hogy rendeljek ilyet, de sehol sem találok kék színben.
Tudsz esetleg olyan linket adni, ahol van kék színben is?
Elég hülyén nézne ki, ha szürkét raknék kék házra... :F

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#1545) legiaap válasza legiaap (#1544) üzenetére


legiaap
nagyúr

Meg közben akadt még egy kérdés.
Én mindig az F ábra szerint borotválkozok, tehát a széles formázót (4-es) előretolom és előtte a rövidszakállvágót (10-es) felteszem.
Ilyenkor amúgy a vágást mi végzi?
Maga a rövidszakállvágó, vagy a szita mögött megbújó vágókések. Mert ha az előbbi, akkor hiába rendelek szitát és késeket, ha nem azok vágnak.
Amúgy a szitának mi a szerepe?

[ Szerkesztve ]

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#1546) Galder


Galder
csendes tag

Üdv! Kb 2-3 hete vettem egy Braun 380 WD borotvát. Arcomon nagyon faján le lehet tolni a szőrt vele, de a nyakon sokat szenvedek. Hozzáteszem, hogy rengetek lehúzás után sem irritálja a bőrömet!! Sajnos azonban vannak olyan elfekvő szőrök, amiket nem tud levágni. Van erre valami trükk? Próbáltam már, hogy elfordítom a borotvát, stb. Egyedül még azt nem próbáltam, hogy X alakban is húzom. (Ezt csak nemrégen olvastam itt...)
Láttam, hogy a felsőbb kategóriás Braunoknál van valami gumis izé, ami felállítja a szőröket. Mennyire kamu ez? Van valakinek ezzel tapasztalata?
Sajna egy ideje nem bírja a nyakam és az állam a hagyományos pengés borotvát, mert 1-2 nappal a borotválkozás után kipattogok (szőr növésével ellentétesen is húzom, különben nem lesz sima). Most váltottam Mach3-ról Fusion-re, de rosszabb lett a hatás. Mint akinek rotációs kapával mentek volna végig az arcán.
Most ott tartok, hogy lehet bepróbálok valami olcsóbb Philipset, bár az lehet irritálja az arcot. Vagy még gondolkodom felsőbb kategóriás Braunon.
Tippeket és ötleteket várnék...

(#1547) Galder válasza Galder (#1546) üzenetére


Galder
csendes tag

Ilyesmire gondoltam: Philips HQ8200. Fogalmam sincs, hogy ez milyen kategória. Amennyire látom nincsen rajta semmi fölösleges cucc.

(#1548) kezdő válasza Galder (#1547) üzenetére


kezdő
senior tag

Itt már megosztottam a tapasztalatom egy Philips HQ8270-el kapcsolatban, keress vissza rá. :)

Amúgy ez is kicsit problémásabb a nyakon, de 2-3 áthúzás után azért leszed mindent.
Szerintem a technológiából adódóan egyik elektromos borotva se lesz olyan alapos mint a penge. A pengét az arcodon húzod közvetlenül (ezért is pattogunk ki sokan) míg az elektromos akármilyen hiperszuper szőrkiemelést is hirdet azért csak nem vág olyan mélyen. Konkrétan a Philipsem is szőrkiemelő technológiával van hirdetve, de mégiscsak érzem borotválkozás után az apró szőröket ha nagyon akarom. (kifeszített bőrön szőrnövéssel ellentétesen)

Szóval elégedett vagyok a Philipsel, elfogadom hogy 1,5-2 naponta borotválkozom és nem 2-3 mint pengével.
Pár év múlva majd bepróbálok egy felső kategóriás Braunt mert sokan istenítik, de csodát azoktól se várnék.

Amúgy valakinek tipp olcsó Philips HQ200 tisztítófolyadékra a Nyugati környékén?

Szerk:
Amúgy a kinézett Philips HQ8200 azért nem épp az olcsó kategória. :)
HQ sorozatból ez a legjobb, csak amit te nézel az akku nélküli és tisztító állvány se jár hozzá, de ha csak a vágás a lényeg akkor ugyanazt nyújtja mint a nagytestvér HQ8250 vagy 8270.
Szóval amit kinéztél annál már csak az RQ Philips a jobb és az is inkább a mozgékonysága miatt, a körkései ugyanazon a technológián alapulnak.

[ Szerkesztve ]

(#1549) Integra válasza kezdő (#1548) üzenetére


Integra
titán

ez absz bőrfüggő.
nekem pl a braunom sokkal jobban borotvál, mint a pengés és a bőröm is tökéletes marad. nem bírom a pengét elviselni sem. nekem ilyen a bőröm. de lehet, hogy az én braunom neked már egyáltalán nem lenne jó. :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#1550) Galder válasza kezdő (#1548) üzenetére


Galder
csendes tag

Az nem baj, ha nem teljesen olyan sima lesz, mint pengével, csak legalább ne hagyna el szőrszálakat. Akár hogy trükközök, néhány mindig megmarad. Most tesztelem, hogy naponta borotválkozom, hátha így nem tudnak elfeküdni a szálak. De még így is legalább 10 perc és maradnak el szálak. Igaz most a Fusion legutóbb úgy lerendezett (nem fikázom, de asszem visszatérek a Mach3-ra), hogy még csak most kezd elmúlni a nyoma és óvatosba tolom a problémás helyeken.
Az bosszant csak kúvára, hogy 2-3 éve nem voltak ilyen gondjaim.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.