Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zabla
aktív tag
most, hogy megjött az ösztöndíjam, úgy döntöttem beruházok egy ilyen elektromos beretvába
ami nekem fontos lenne, az az, hogy zuhany alatt is tudjam használni, philipsnél láttam pár teljesen vízállót, de nem tudom, hogy a braun vagy a panasonic gyárt-e ilyet...
olyan 20-25 körül költenék ráSomewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
-
Integra
titán
hábakker egyszerűen nem kapni kést meg szitát flex integralhoz, megőrülök
de a syncro-hoz meg a 360 complete-hez minden van fullra, kemény 6 rugóért kompletten..
csak azok a borotvák épp 35-40ezertől kezdődnek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Antonio
senior tag
ne már
itt sincs? 16 fajta integrahoz van ezek között sincs a te típusod ?
[link]
egyik oldalon szita
másikoldalon szita+kés combo
ja persze neten álltalában olcsóbb mint pl MM-beSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Grobber
csendes tag
Hello!
Az itt olvasottak alapján (kösz a tippeket ) nekem a Braun jött be leginkább, így beneveztem egyre. A cruZer3 2876-os vettem meg az Ósönben 15.000-ért. Volt hozzá szakáll/borosta vágó feltét is, nekem ez volt a lényeg, mivel nem szeretem teljesen legyalulni a képemet, amolyan tengerész-féle kinézetem van Az első tesztet épp az imént végeztem, és nagyon jók a tapasztalataim. Persze még rá kell jönni a taktikájára, de teljesen rendben van a borotva. Enyhe nyakpirosodás, de jóval szolídabb, mint a régi Pilips körkéses csodámmal. Csak ajánlani tudom.Ullyoncz
-
Antonio
senior tag
válasz blackandrew #357 üzenetére
ugye véigolvastad topicit?
én a baraunt választanám!
Miért?
1. van rajta kitolható bajusz/pajesz vágó (remingtonon nem látok)
2. könnyen sokhelyen lehet hozzá szerezni szitát/kést (remingtont még sehol nem láttam, titánum ide vagy oda a szita egyszer elkopik meg a penge is gyengül)
3. csakSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
blackandrew
csendes tag
Hello !
Igen olvastam a topikot.. ezért is ez a kettő maradt csak... Igazábol én is a braunra hajlok..de azt nem láttam még csak itt: [link] de ezt nem tudom sajnos közelebbről is megnézni.. Esetleg tud valaki braun boltot vagy bármi üzletet ahol ez kapható ?
Egyébként köszi a véleményt !
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
válasz blackandrew #359 üzenetére
hát tessék használni az internetet és keresni Braun szaküzletet
vagy elszaladni a legközelebbi nagy műszaki áruházba pl. MM ha nem is ugyanezt de hasonló típust biztos látsz MM-be ott nagy válszték szokott lenni ezekből! lehet nézelődni fogdosni stb.
de szerintem ha igy a leírása teszik meg emellett rekod le a voksot nyugodtan vedd meg
tetszeni fog és készSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
XSiGma
aktív tag
na vettem ma egy braun flex5715-t,mivel neten keresztül 2-3hetet kellett volna várni... ,télleg nagyon össze van rakva,szinte úgy vág mint a penge,és semmi bőrpír meg hasonlók...
tehát csak ajánlani tudom -
XSiGma
aktív tag
válasz blackandrew #362 üzenetére
végülis a soroksári teszkoban,de 23k volt
-
Integra
titán
hm, talán ez: [link]
és ez kombó.
amúgy is az a sok éves tapasztalat, hogy a braunk kések kurva jók nagyon sokáig bírják a strapát, a sziták mennek tönkre viszonylag, relatíve rövid idő alatt, attól függően kinek milyen erős szakálla, arcszörzete. nálam ált. a fólia a hajlított résznél a végén szokott megtörni, mikor már elkopott. de most már új kés is kell.
na de mekkora árkülönbség már, azért ez drámai......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz blackandrew #359 üzenetére
nyugodtan vedd meg a braunt.
egyszerűen nem egy minőségi kategória a remington vele.
bátran ajánlom.
kezedbe veszed vásárláskor és megérted miről beszélek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Antonio
senior tag
ezekszerint akkor jó lesz a szita?
amúgy mire értetted azt hogy drámai árkülönbség? net vs MM?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Unkn0wn
csendes tag
Sziasztok!
Eddig sima eldobható borotvát használtam, de gondoltam itt az ideje hogy kipróbáljak egy villanyborotvát is.
Olyat keresek amivel borotválkozás után marad egy kis borosta, szóval ne nyírja le annyira.
Az eldobhatós sima borotvával ezt nem tudom megcsinálni, mert csak 1-2 nap után lesz olyan amilyet szeretnék.
Van ilyen? Nem szánok rá sokat, 10e ért már csak kapok valami alap gépet.
Milyet ajánlotok? -
Unkn0wn
csendes tag
Azért nem akarom túlzásba vinni a borostát, de gondolom magyaráznom se kell hogy milyen 3 nap elteltével amikor sima borotvával levágod.
Néztem médiában 10e-ért braun rezgőset. Az mennyire kopaszt meg? (mert gondolom nem annyira mint a sima borotva, vagy igen?)
[Szerkesztve] -
Integra
titán
mind a braun, mind a filipsz egyaránt lekopaszt
de a cruzerrel tudsz borostaszerűséget csinálni, mert arra lehet olyan feltétet rakni aminek a segítségével nem leszel tök csupasz
de majd azok akik már vettek ilyen cruzert megmondják, nekem nem ilyenem van
lentebb asszem van is róla link, picit olvass vissza
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Unkn0wn
csendes tag
Mert ha olyan akkor ez az amit kerestem.
-
Unkn0wn
csendes tag
Senki nem használ ilyet?
-
Antonio
senior tag
... ezt nem értem miért is akarsz te borostát? tudom férfias
nekem pl ha akarom ha nem van borostám
de akkor neked eleve nem borotva hanem szakálvágó kell!!! abból meg biztos van kismillió kínálat ... azt beállítod 0.1 -re oszt azzal tolod
de szerintem te nem vagy tisztában a borosta fogalmával ... vagy nagyon gyenge a szörzeted hány éves vagy?
pl ha én este letolom, másnap egy icipicit már borostás vagyok ... és a következő este már le kell vágnom ... gyorsan nöl a ször, reggel még épphogy este már jóval szőrösebb vagyok stb ... nem kell borostára gyúrnom nől az magától is ...
de nekem amúgy van szakálvágóm is
borotvám Braun 7505
szakállvágó meg ez. [link]
igaz ez philips és nem braun . de ezt kint vettem az USA-ban olcsón kellet valami gyorsan kint kb 4000 Ft ért vettem, nálunk 10-e Ft-ért láttam MM-be (több mint a duplája, és ha az ottani fizukat nézzük ... no comment)
de jó mert van benne minden még orrszőrvágó is ... én csak test szőrtelenítőnek vettem ill használom, annak tökéletes ...
de kismillió fajta féle szakál haj vágó van lehet válogatni ...Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Unkn0wn
csendes tag
Szeva.
20 éves vagyok, és nem ''nagyon gyenge'' a szőrzetem.
Ha este ledúrom borotvával másnapra nekem is látszódik valamennyire. Régebben 2 naponta borotváltam, mert szerettem ha sima. De itt az ideje a változásnak.
[link]
[link]
Ilyenre gondoltam, csak egy fokkal rövidebb változatban. Ezt mivel tudom elérni? -
nagyArc
tag
Tíz éven keresztül használtam villanyborotvát, jellemzően Philipset. Legutóbb vettem egy vagy harmincezer forintos, vízben mosható körkésest. Kezdetben nem is volt vele semmi gond, aztán egyre jobban kivörösödött a pofám tőle, a végén már olyan volt, mintha ekcémás lenne. Mostam, tisztítottam, semmi változás. A vége az lett, hogy felhagytam az egész villanyborotvás üggyel, három hónapja Gilette BlueII Excel eldobható borotvám van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, időben sem tart tovább a borotválkozás, és soha többet nem akarok már villanyborotvát. Ez is egy lehetőség...
-
Antonio
senior tag
szakállvágóval,
vagy lehet az a baraun cruzer is tudja? ha igen akkor azt érdemes megvenni mert borotva meg szakálvarázsló is egyben ..Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
érdekes, de álltalában ez pont fordítva szokott lenni azaz hogy a pengésről vált az embe villanyra ...
mivel pont a penge az ami felsérti a bőr ill hámréteget és ad lehetőséget a fertőzésre,
a villanyborotvánál ennek jóval kissebb a valószínűsége, mivel a kés nagyon közel van a bőrhöz de azt sose éri el, mivel a kettő közt ot a szita ... én ezért váltottam villanyra lásd valahol előrébb a topicban
szerintem te elkaptál valami jó kis bakteriális fertőzést,
ezek a vízben mosható/használható meg meg fertőtlenítőmosos villanyborotvák már szerintem inkább PR fogások parasztvakítás, de értelműk nem sok, mert hiszen épp az a lényege a villynbortoválásnak hogy szárazon kell csinálni ... lehet nálad a nem megfelelően megszáradt nedves pengék segítettek a baciknak ...
... egyiknap kolbászoltam MM-be és éppen fültanuja voltam egy esetnek, ahhol is az eladó magyarázta, a tátott szájjal figyelő középkorú házaspárnak milyen villynborotvát is ''kell'' venni, kb ilyen szinten (bár lehet ismerősök voltak) a: ''...na megmondom mit vegyetek ne is keressetek tovább, ez az ez a legjobb .. (valami philips zuhanyzás közben is használható okkosság) ... lehet zuhanyzás közben is használni, ... és akkor itt van hozzá egy ilyen speciális zselé ezzel be kell kenni az arcát előtte ...'' stb.
na mondom szerencsételenek, víz+zselé (ennyierővel sima pengét is használhatnék) +drága borotva jól rájuk tukmálják a sz@rt... eleve vizes szőrt még nehezebben viszi le a penge mivel rugalmas lesz tőle stb ... vagy lehet féreértettem? ...Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Unkn0wn
csendes tag
Na igen.. ez a nagy kérdés.
Ha sikerülne eldönteni akkor holnap meg is venném.
De így segítség nélkül nehéz lesz.
Eddig ezeket néztem:
- szakállvágó, állítható hosszúsági fokozatokkal (1-2mm től felfelé tudjam állítani)
- cruzer (ez milyen rövidre tudja levágni? természetesen ha rajta van a szakállvágó része, ennél is be lehet állítani 1-2-3mm-t?)
Valaki segítsen -
Antonio
senior tag
vazze
én is kényelmes egy fazon vagyok, és sokszor kérdezek infoval kapcsolatos dolgokat (amihez lövésem nincs éppen) és várom hogy a sültgalamb a számba röpüljön
de ha lehet azért utána nézek a dolgoknak,
tessék [link] éljenek a lusták
amit lehet tudni azt mi is csak innan tudhatnánk,
de ha elmész MM-be ot te is megtudod nézni stb ...
szerintem cruzer az nyerő lehet,Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Unkn0wn
csendes tag
Kb 20 helyen utánanéztem.
Mondjuk nem gondoltál arra h esetleg többet tud az aki ilyet használ, mint aki olvasgatja az útmutatóját? szerinted minek írogatok itt? ugyanmár.
Nem várok semmit, csak azt h valaki megossza velem a tapasztalatát ezzel kapcsolatban.
Ha bemegyek mm-be (holnap megyek) akkor nem biztos hogy az eladó rávágja: pont ez az amit keres. És ha nem vágja rá akkor mi lesz? Veszek valami szart ami nem olyan amit szerettem volna.
Ezért gondoltam hogy vásárlás előtt kinézem mit is akarok venni, de ha zavar hogy itt tettem fel pár kérdést akkor ne olvasd el amit írok.
Kösz a braunos linket de már átolvastam és nem igazán segített a döntésben, mert nem tudom milyen rövidre tudja levágni, csak azt hogy állítható.
[Szerkesztve] -
TokLac
senior tag
Szép jó estét. Az egész témát átrágtam. Megosztom én is a tapasztalataimat. Közepes erősségű és sűrűségű az arc szőrzetem. Sokáig pengét használtam, nagyon gyenge bőröm van, állandóan kipattogtam. Kb 3-éve vettem egy Philips Coolskin 6710-et. Imádtam, hamar megszoktam, körkörös mozdulatokkal kell használni és oké. Majdnem két évet bírt, elszállt az elektronikája, kaptam egy újat, egy évet sem
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
bírt ki. Ennek is elszált az elektronikája. Csere utalvány, levásároltam a Cora-ban. Nagy dilemma után Braun Contour 5874-et vettem mert elegem lett a szervízből! És mi a véleményem? Remek ez a Braun modell! Még háromszor használtam. Gyorsabb, alaposabb, kevésbé irritál. Nagyon jó minőségű, nagyon masszív, víz álló! Féltem tőlle, de a CoolSkinem ami volt azt magasan veri! Megnyugodtam.
-
TokLac
senior tag
Egy hasznos tapasztalat! Néha nem árt a nyírófejet lefertőtleníteni a baktériumok miatt! A Philipsemet időnként beáztattam Neomangolos oldatba, mert időnként kipattogtam. Fertőtlenítés után semmi irritáció! Szóval ajánlom ezt a trükköt! A drága borotvák dokkolói pont ezt teszik.
-
Unkn0wn
csendes tag
Eddig nem érdekelt a téma, szóval nem vagyok otthon benne, ezért elnézést mindenkitől ha hülyeségeket beszélek.
Én a szakállvágó tulajdonságait olvasva rájöttem hogy ilyet keresek.
''Kilenc hosszúsági fokozat (1,5 mm - 18 mm)''
Nem használnám, csak 1.5mm től MAX 5mm-ig
Kérdés h a cruzer is tudja e így vágni?
Vagy erre csak a szakállvágók képesek? Mert akkor egyértelmű hogy mit kell vennem.
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
elnézést ha kicsit degradáló voltam ... igazad van ...
mégegyszer bocs ...
csak úgy jött le a szövegből hogy még semminek se néztél utána csak annyit tudsz hogy borosta kell de ezekszerint már körbejártad a témát
máskor írd le hogy milyen infóval rendelkezel eddig
na visszatérve a témához sajnos a braunos oldal tényleg nem írja hogy konkrétan milyen mm-er értékekeben lehet állítani a szakálvágót acruzeren, sajna (ezt kicsit furcsáltam) a képen se láttam mm-er beosstást vagy ilyesmit a gépen
de ezért jó a MM- bemész megnézed jó alapossan ... és megveszed a neten olcsóban
e-bolt
sok sikert, ha nincs rajta mm-es magasági besoztás (bár szerintem van) akkor fogj a kezedbe egy olyan szakálvágót amin van és nézd meg hogy a legkisebb nyírási magaság kb mekkorának felel meg a szakálvágón ... ill mindenképpen kérd el a dobozát, hátha azon vagy a dobozvan van sok okos infó
''mást nem mondhatok kérem kapcsolja ki''Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
van
csendes tag
sziasztok!
mar tudom hogy most braunt fogok venni 5 evi philishave hasznalat utan, csak meg egy kicsit pontositani kene, hogy melyiket is.
a cruzer nagyon szimpatikus mert neha van egy kis szakall
masik 2 lehetoseg meg: flex integral xpII, vagy contour.
a kerdesem az lenne, hogy a cruzertol mitol tud tobbet, mennyiben nyir jobban a masik 2.
mert ugye az ar mindenkeppen a cruzer mellett szol. -
Antonio
senior tag
lásd eddigi hozzászólások
ill. 345 -ös (amit spec én írtam )
érdekes de flex-et mar nem látni az e-bolt kínálatában
elfogyott?
amúgy a lényege különbség -és most nem nézemmeg a cruzer oldalát csak igy emlékezetből írom- hogy a másik két borotvának 3-as nyirórendszere van (2 körkés sor+1 középső a szitába beépített pengesor) ill tudd billegni a komplett vágófej azaz követi az arcod vonalát
míg a cruzer ennél egyszerűbb ''csak'' 1 soros ...
de ezzel is ugyanúgy meg tudsz bortoválékozni, max egy kicsit tovább tart meg ''''macerásabb'''' viszont emellete lehet szakállat testszőrt stb.is nyírkálni ... ha fiatalabb vagy és trendi ill szereted a szakálkölteméyneket akkor ez a tied amúg ymeg te döntesz
amúgy ''fiatalabb'' koromba (mondjuk még 30 alatt vagyok most is) nekem is volt körszakállam stb ááá ...
de mikor levágtam hosszú évek múltán akkor fiatalodtam kapásból 5 évet ráadásul rájöttem milyen jóképű is vagyok ...Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
van
csendes tag
na, átrágtam magam a fórumon és 2 modell jöhet számitásba.
flex integral xp II 5770 v. contour 5874
a két modell nagyon hasonlit egymáshoz tulajdonságaiban, de igazaból arra nem jöttem rá, hogy miben is különböznek. az 5874 valószinüleg egy újabb fejlesztés a számából adódóan. a kérdésem már csak az lenne, hogy inkább melyiket lenne érdemes megvennem. pl. fólia, vágófej csere ha eljön az ideje kb. egy áron jön-e ki mindkettőnél és könnyen beszerezhető-e? -
Antonio
senior tag
hát flex integral xp II 5770-ről egy nyavajás infot nem találtam te találtál valamit a neten róla hol? link?:
feltételezem azért mert régebbi típus így nem tudok nyilatkozni ... ill összehasonlítani a kettőtSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Antonio
senior tag
az oké hogy az utódja, de nem találtam róla képet leírást stb ... ezért nem tudom konkrétan melyik is az amit tud ... de ezekszerint te se találtál semmit az xp II 5770-ről?
akkor hogyan esett rá a választásod?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
van
csendes tag
itt is:
http://www.braun.com/global/services/replacementparts/shavinggrooming.html -
Antonio
senior tag
ahha megnéztem ... hát igazából sok különbség nincs (max contour újabb meg azon van kijelző)
viszont csak most vettem észre hogy contourban 2 (tölthető) elem van míg a többi az aksis ... hmmm ... aztán lehet ez is ugyanolyan jó mit a többi aksis ... de azért ennek utánanéznék, amúgy ebből kifolyólag az se biztos számomra hogy contour az megy hálózatról is vagy csak elemről? ha így van akkor egyértelmű hogy XP-t választanám a 2 közül ...
de most megyek már mert fáradt vagyokSamsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest