- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
gYaLo
őstag
Miért nem jár a BKV, hogy megyek így suliba ?
-
-
I_Am
veterán
M.S.N. 2010. House
01. Igor S. & Milton - Valparaiso (Microdinamic Remix)
02. Fred Trumpet - Retteketet (Feat. Ted Clarinet)
03. Pitto - Feelin (Joris Voorn Cant Cick This Feelin When It Hits Mix)
04. Ronan Portela - Beat Up
05. The Junkies - Quartro Uno Sei (Uglh and Federico Locchi Mix)
06. Joris Voorn - Chase The Mouse (Original Mix)
07. Florian Meindl - Flashmob (Original Mix)
08. Groove Xpress - La Candela (Loko Dub)
09. Mario Ochoa - Loomit (Original Mix)
10. Zack Marullo - Pumpydum (Original Mix)
11. Lutzenkirchen - I House You
12. Audiojack - This House
13. Sandy Huner - Rare Tap (2000 and One Cut) -
Qru
MODERÁTOR
Na kijózanodtatok már skacok?
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
M.S.N. 2010. Progressive
01. Und Deep (aka Santiago Deep) - Moving Up (Original Mix)
02. Paul Mendez & Phunk Investigation - Rocket Ship (Phunk Investigation Voyager Mix)
03. Masstek - Black Swan (Superstrobe Remix)
04. Daniel Portman - Back To The Underground (Original Mix)
05. D-Formation - Weakness (Original Mix)
06. Popof - Shades (Kaito Mix)
07. Worakls - Shazam (Original Mix)
08. Cid Inc - Flopcorn (Thomas Lagner Remix)
09. Daniel Portman - Baaly (Original Mix)
10. Lish - Breaking Point
11. Lady K, Luca D. - Flight 69 (Kiko Remix)
12. Ctrl Alt Del - Hit My Stix (Riley & Durrant vs. Hauswerks Dub Mix)M.S.N. 2010. Minimal
01. Play & Loop - Mimimal Windows (Min & Mal Remix)
02. Alan & Passhe - Demonios (Original mix)
03. Daniel Jaramillo - Bananas (Bastien Remix)
04. Super Flu - Bettvanille
05. M.I.D.I. - Room In The Moon (SQL Remix)
06. Play & Loop - Non Lo So (Original Mix)
07. Dandi & Ugo - Patakka
08. Glitter - Un Sueno (Original Mix)
09. Peat Noise - Show Me (Original Mix)
10. Alex Gori - Dekode (Swallen Remix)
11. Format B - Hot Rod (Original Mix)
12. Format B - Redux (Original Mix)
13. Doorly - Toys (Original Mix)
14. Avrosse - Gunshot (Original Mix)
15. Timmo - Vat (Worakls Remix)
16. NHB - Black Copter (Original Mix) -
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
válasz
grabber #3074 üzenetére
Jajj már ki is ment a fejemből. Sajnos oda is erős az a vonal amit "produceri" szinten képviselek, igy megköszönve a nevezést és részvételt visszaírtak és annyi.
Talán majd egyszer lesznek deep és deeptech zenéim is, de egyelőre manapság nem ilyen dallamok és ritmusok jönnek elő a fejemből.
-
nixx-21
őstag
pénteken valaki dokk?
pénteken van a félévi spanyol vizsgám...áhh ünnepelni kell ha jól sikerül ha meg szarul akkor meg azért kell bulizni h elb@sztam
mindenképpen itt fogok kikötni
-
I_Am
veterán
-
kelekyle
őstag
Elkéne jönnöd lehet ,hogy én is megyek fárasztani a bandát
-
gYaLo
őstag
Még nem tudom, a lábamon múlik
-
-
gYaLo
őstag
válasz
hejesírásó #3059 üzenetére
Szia!
Bélabácsi szokott Újvárosba járni.
Hát talán próbáld meg valamilyen pécsi topikba felvetni az ötletet -
hejesírásó
senior tag
Szervusztok!
Csak Bp-en jár össze a Ph!-sok hada?
Pécsen nincs ilyesmi vagy Újvárosban, vagy Fehérváron?
-
rolko
őstag
Na én is meglátogatom már a topikot, BÚÉK mindenkinek
Tegnap arra ébredtem hogy össze van égve a jobb kezem -
belahege
aktív tag
lökjetek valami zenét mert addig ezt hallgatom
-
törölt tag
-
nixx-21
őstag
BUÉK!
Késésem oka h ezen a napon és ebben az évben először most mondhatom el magamról h szalonképes állapotban vagyok és ide bírtam ülni a géphez
Nagyonsúlyos estén vagyok túl,kellemes meglepetésként ért h itthon ébredtemamit viszont sajnálok h telómat nem nagyon találom és itt most nem feltétlen a telefont sajnálom mert már nem mai darab ideje volt cserélni(3 éves Nokia N80) hanem a rajtalévő partifotókat amik ugye a szilveszteri bulin készültek
-
törölt tag
Hát ez a dokk...
Először is kicsit szivatott minket biztiőr, de hát nem tudott nekem ellenállni.
AZtán bemegyünk, alig vannak ott 10-kor. Az a 20-30 ember is mind bőven 30 felett volt, meg iylen 40,50+-os milfek rohangáltak. Óhhh, mondom fákk. Már terveztük hogy lelépünk a francba, csak egyik haverom rinyált, aztán maradtunk. Mindenesetre az átlag életkor 30 körül lehetett, mi voltunk a legfiatalabbak.
Hála Istennek, 11-kor végre felhangosodtak a hangszórók, és a DJ-k is beültek a helyükre.
Ennek ellenére mindenki állt mint egy szép szál f...
Nah, gondoltuk a zene megvan, már csak valami bátorító kéne. Hát letoltunk egy-egy-egy Long Islandet. Csávesz nagyon nem vágta, hogy hogyan épül fel, haverom mondta neki. Hát jó sz@rra sikeredet, csak azért ittam mert már kifizettem, meg hát van benne anyag rendesenKörülberül 10 percig készült a 3 koktél, mindneki ott röhögött már, egyesek dühödve mentek el a bárpulltól...
Jólvan, legurítottuk, bevágódtunk a táncparkett közepére, aztán elkezdük nyomni fitten a denszet.Akkor úgy nagyjából mindenki elkezdett valamit kezdeni magával.
Aztán kellemes meglepetés ért, annak ellenére hogy szerintem nem éppen én vagyok a férfiideál, a jánykák elég jól tapadtak.
Végül is nagyon fasza kis party volt, bár kicsit többet vártam.Fura volt, hogy maga a hely sem vmi nagy.
Aztán kettőkor kifulltunk, egy órán keresztül próbáltunk taxit hívni eredménytelenül. Ennek örömére ilyen 9xx-es buszokkal meg csillagkapukkal, és az enterprise űrhajó segítségével 1 óra alatt elértünk a kecóig...
Most pedig elmúlt a szünet, kezdődnek az unalmas és nehéz hétköznapok előről.Ezek átvészeléséhez kívánok mindenkinek sikerekben kazdag boldok új évet nektek!
-
gYaLo
őstag
Hello All
Utópián állunk sorba, előttünk kb 5 ember és mondják h nincsen jegy
Nah akkor milegyen ? Mammut ? okéés
Társaság szétzilálódiott, senkinek nem volt kedve semmihez.
Egyedül maradtam, hívom a másik haverékat.
"Most szálltunk be a Taxiba, megyünk Disco's Hitre, a Sportmaxba" okés, akkor sietek.
Talizunk a bejáratnál, megveszem 6k-ért a jegyet, bemegyünk.
Tisztaság, szervezéssel nincsen baj. Elsősegély, tiszta wc-k, korrekt személyzet.
Egyeltalán nem volt teltház, 6-700 ember bőven befért volna még.
Hangulat nem volt rossz, táncikálgattunk, és ilyenkor jött a lényeg. Az egyik haveromhoz odament egy csajszi, (3an votlak bnők), erre én odamentem az egyikhez. Fél4ig el sem engedtem, mert akkor mentek haza, és már le votl beszélve h a barátnőjénél lesz, így nem velem távozott20 éves a lány, azthiszem, hogy teljesen beleestem. Megfogott benne valami, a csókjai, a tapintásai, az érintése... Remélem, hogy megtaláltam az igazit (L)
-
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla
szerk: Mindenki dekódolja ahogy neki tetszik.Kb B.Ú.É.K. jön ki
-
Kasza08
őstag
Bulikban és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
-
Kasza08
őstag
-
nixx-21
őstag
aug 20. DS ott a helyem az a durva h akármennyire is shites vagyok 1 partyn sem voltam még ott...na erre varrjatok gombot
gYaLo:Nyáron Bedbeach és Rio lesz a törzs hely itt összefuthatunk
amugy ha koktél akkor csakis Flamming Lamborghiniamugy rezső spanommal azért baszakodott mert nem volt érvényes a diákja amit vitt =|
-
Qru
MODERÁTOR
-
gYaLo
őstag
-
gYaLo
őstag
Úgy néz ki, hogy mi az "Utópiára" megyünk.
Az üvegpalotában lesz, tuti sokan lesznekTheChos3nOne: Szilveszterkor már csak nem fognak szívózni, hogy nem engednek be... Amúgy milyen magas vagy ? Igazából velem még soha nem szívóztak, most nyáron, amikor még csak 16 voltam, Bed Beach-re jártunk rendszeresen
-
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet Pesten vagy Vácon, ahol el lehet tölteni a szilvesztert és 16+os?
-
luw2win
őstag
Kecskeméten Passion mellett van egy kis kocsma(fel kell menni ilyen lépcsőn), az nyitva lesz-e szilveszterkor? - valaki tudja-e?
-
tomyoy
senior tag
jön valaki discoshitre?
-
törölt tag
Amúgy ha netalántán nem engednek be dokkba, akk valami ötlet, h hova lehetne menni?
Csak akk oda már ne nagyon legyen több a belépő 3K-nál.
Esetleg cool club?
De jöhetnek az ötletek. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
luw2win #3002 üzenetére
Még tervezés alatt van a dolog de maradok itt a városban az fix, futnak be lassan az ajánlatok. Laza szilveszter lesz most, mert 30-án haver szülinapja lesz, 31-én is délutánig dolgzom. Meredek két napnak nézek elébe...
Stoppolást sosem próbáltam csak technika órán, de akkor is megszúrta a kezem az a rohadt tű.
-
gYaLo
őstag
válasz
Des1gnR #3001 üzenetére
Szia!
Én nagyon szerelmes vagyok belé.
Igazából a G5 is tetszett, de pont akkor jelent meg a G500, amikor szülinapom volt.
Nem votl semmilyen egerem, így választhattam h G5 (mindenki dicséri) vagy a G500 (semmi minősítés,tapasztalat).
Szerintem jól döntöttem, nagyon kényelmes, felső borítása tökéletes (Razerre, A4-Techre mindíg ráizzadtam).
Merrefele laksz ?
Ha gondolod, akkor majd átjössz és kipróbálod -
luw2win
őstag
Ki hol szilveszterezik?
Haveromék stoppal akarnak kimenni Bécsbe, hát az igy elsőre meredek,de még bármi kisülhet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest