Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
gamek!ller #5499 üzenetére
Tehát mégis mész?
Csak aztán nézz hátra fél percenként, nehogy elraboljanak.
Kár hogy Bogárd, elnéznék én is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #5490 üzenetére
Egy köpésre megyarul.
Na kérünk majd vidit, meg élmény beszámolót!
-
I_Am
veterán
válasz
daninet #5467 üzenetére
otthon a pitch poti nem fog kikopni 10-szer hosszabb időtartamnyi használat mellett sem, cue-t csak az ideges dj-k és szvsz az amatőrök verdesik, max 3-szor érintik akik már normálisan játszanak, de vannak akik csak pozicióra visszaállításra használják, mint én. Azt is tudni kell, hogy a buliban a pontos ritmus közeli indításhoz kicsit mindenki koppintva nyomja a play gombot, tehát elhiheted, hogy ilyenre is tervezték.
(de persze sok kalapálós dj-t is láttam már, sosem értettem őket
)
azt pedig, hogy mennyire használtak, csak személyesen tudod megnézni, tesztelni. a legegyszerűbb módszer, hogy kiírsz 10 trekket kétszer, lehetőleg a leglassabb sebességen a gépeden és beteszed mindkét lejátszóba, majd elindítod őket, ugyanazokkal a beállításokkal. ha valamelyikkel akármi gubanc lenne nagyon hamar észreveszed.
(természetesen érdemes legális forrásból származó anyagot ilyenkor kiírni, hisz ott nem áll fent annak a veszélye, hogy mászni fog a sebessége.)
a dsp40-es keverő pedig tényleg a 600-as pio koppintása, csak még szarabb helyeken vágnak a potik és a füles előerősítője is gyengébb, de simán használható bulikban is.
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #5494 üzenetére
hát igen, 16 évesen még elég fiatalnak mondható
nekem is gyere be nagyon, eltalálták nagyon Laciék a zenét -
pohár
félisten
+1
új bomba készül, ami ha nem is világsláger, de rohadt nagy zene lesz
a kiscsaj aki énekel 16 éves, Slato 17 éves, Macroy 22-23, nem tudom megvan-e már 23, a jövő nemzedékeojáijáóóó
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5490 üzenetére
Teljesen egyetértek a kritikával..
-
gamek!ller
őstag
Nekem ennyire van innen ahol most játszani fog I_Am. Valszeg ott leszek.
Találtam egy jó kis videót..
Nem kicsit állatok, -10°C-ban is veretik..
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5483 üzenetére
Mighty ék nagyon nyomják a turnézást, kiváncsi vagyok h mikor fognak a Pachaba játszani
-
dagobertpoci
csendes tag
Azért várható hogy ilyen helyen ennyien vannak
-
Kasza08
őstag
szívemből beszélsz.
mi még 4kor se tudtok bejutni a bedbe. coro meg no comment. van egy karszalag amit megvetetnek veled ezerért mondván bárhova bemehetsz vele erre coro +2k?
sehol nem voltunk, ezt így higyjétek elkint bolyongtunk, de hálistennek olyan jól sikerült belőni a piát, hogy nem is érdekelt. rengeteg ismerőssel találkoztam (nem volt nehéz) és így azért jó este volt
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5475 üzenetére
Hát kib@szott nagy tömeg volt..
Nem tudtunk bemenni 2kor se Bedbe, Dokkba (tele volt mind2) illetve Dokkolóba se, mert megsüllyedt a hajóó
Ezért mindenki Coro Cafeba volt, ott meg nyomorgás volt, de azért megcsináltuk a szokásos helyet..
Érdekes volt h hajnal 2kor kinyitott a Coro, és fiúktól 2000et kértek.. azlrt ez eléggé gusztustalan volt szerintemQru: maga a buli jó volt, csak hatalmas tömeg, 1 óra volt, amíg a hévtől bejutottunk a Szigetre..
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5471 üzenetére
Azért a sorban állás nonszensz volt, a másik meg az h sehova nem lehetett bemenni..
Nem hogy megnyitották volna még Studiot, az is fullosan tele lett volna.. -
gamek!ller
őstag
Ejjh de elgörbültünk az éjszaka..
-
gYaLo
őstag
Állítólag az Reloopok szoktak ugrálni..
-
GabN73
addikt
válasz
daninet #5467 üzenetére
Hát látom még nem volt "fellépésed".
Általában haverom cigizik a pultnál, mondjuk inni mind2en szoktunk. Ha rosszul hamuzik már kapja az ívet, egy rossz mozdulat és már tele is van minden vodkával. Szóval..Bele nem látsz sajnos, így csak az előző gazdája tudja hogy mit élt át szegény .
A gomb pedig erre lett kitalálva nem simogatásra, haver axisében a gombok még mindig működnek, ő pedig amortizálja rendesen. -
daninet
veterán
Igazából nem az az érdekes, ha buliban használták-e, max füstszagú lett.. A kérdés hogy ki? Sokan írják hirdetésekben, hogy csak otthon volt használva. Ez szép és jó, ha úgy püföli a CUE gombot mint egy vadbarom, olymindegy, hogy buliban vagy otthon teszi ezt az én szempontomból, ezért nem értettem ezt soha minek írják oda, inkább írná, hogy rendes gazdája volt.
Ez egy ilyen mocsok deficites biznisz, persze lakhelyemhez közel sosincs eladó, ezt meg saccra nem szabad venni.
Köszönöm a segítséget -
GabN73
addikt
válasz
daninet #5464 üzenetére
"2 rmp2-es meg egy rmx 40 dsp és gyakorlatilag ugyanaz a szetted van mint a pio 1000 mk2 és 600-as keverő. És a reloopnak még a zajszintje és hangja is jó, valamint erősebb a cd-k jogtárcsája is, tehát könnyű megszokni. Jó kis cucc én már játszottam rajtuk és nagyon bejöttek." - I_Am
Használt vételhez: ez jó kérdés, meg kell nézni élőben, utána kell járni hogy milyen bulikon használták... Lehet hogy 1-2 hét és olvasófej cserés lesz. Gari nélkülit hanyagolnám, bár még nem volt szerencsém eme csodálatos lejátszóhoz, nincs tapasztalatom.
-
daninet
veterán
Üdv DJ lelkületű fórumtársak!
Reloop RMP2-őt használt már valaki? Mik a tapasztalatok? Mennyire pontos a jog? Gombok puhák vagy inkább kopognak? Lemez olvasás sebessége megfelelő? Használtan meg éri venni (ha nem buliban nyúzták, viszont gari már nincs rá)?? -
gYaLo
őstag
0:06 nál mekkora cink ez a csávó, még húzza a száját a Lambo után paff
I_Am: ilyen esetben kell engedélyt kérniük h használhassák a zenédet? megvették?
SZOMBATON HAJÓGYÁRI ???
-
I_Am
veterán
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #5455 üzenetére
micsoda stílusleírás
-
válasz
gamek!ller #5448 üzenetére
Nem hiszem.Most van egyébb dolgom és gyűjtök vagy Soundra vagy/+ eurotrip-re
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #5450 üzenetére
Az milyen? Zene?
-
gamek!ller
őstag
válasz
dangerzone #5449 üzenetére
Igen.
-
dangerzone
addikt
válasz
gamek!ller #5401 üzenetére
Ez a dokk aréna, ez is Hajógyári szigeten van?
-
Balaton Soundra megy valaki?
Én hülye,most jöttem rá,hogy sikerült kivennem akkora szabit
-
pohár
félisten
-
I_Am
veterán
-
Kasza08
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
Jah, nyomás a Rio-ba/ZP-be srácok, ez az utolsó évük ott. [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #5423 üzenetére
No. Házibulej lesz műsoron.
-
gamek!ller
őstag
Valaki szombaton STUDIO záró?
-
pohár
félisten
ja, az pont az az este volt
de ez a véletlenül megivás is érdekes dolog voltfúú én akkor ittam először Lambot, égett is a pofám a gyomrommal együtt
amúgy július 29. Laidback Luke @ RIO, augusztus 5. Funkerman & Bingo Players @ RIO
oléolé ott leszünk mindegyiken ha sikerül elintézni
tavaly úgyis lemaradtam mindháromról...ezen felül júli 28 és aug 4 meg aug 19 lesz még rioban vmi nagy dolog
szóval bulira fel -
GabN73
addikt
válasz
Ez melyik remixe a számnak?
-
gYaLo
őstag
válasz
Hatalmas zeneee
-
válasz
Meg se merem nézni
-
gamek!ller
őstag
Klemens, Grabber..
Most erre mit mondjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest