Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
-
gYaLo
őstag
Huhúúúúú!!!!
Május 28. Normafa Open Air
Ki tart velem ? -
Kasza08
őstag
Nálunk a legjobban bevált lötty az "agyhalál": felespohár fele pálinka, erre a pezsgő. ráteszed a tenyered, rántassz rajta egyet, ettől felhabzik és úgy lehúzni
-
-
GabN73
addikt
Huh, mi most kicsit kiruccantunk, Antonyo-ra a Glamourba.
Elég jól zenélt, a taj mahal-ra pedig besírtunk. Nem gondoltam volna hogy ő is játszani fogja. Volt Live közvetítés is... -
gYaLo
őstag
Milyen volt a buli?
-
válasz
gamek!ller #5378 üzenetére
jaj,még most is szarul vagyok.Róka koma óránként meglátogat
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5381 üzenetére
Whiteba alapból nyomorgás van, főleg zárón hatalmas tumultus lesz. Jó bulit azoknak, akik mennek
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #5378 üzenetére
Tegnap 4:30 ota nem aludtam semmit. Most vagyok ott h mar homalyosan latok, szoval pihenek 1 kicsit. Menni kellene white angel zarora este nem?
-
gYaLo
őstag
Érettségi után ha sikerül, nyomunk egy közös bulit
-
GabN73
addikt
A videó alapján nem lehet rossz. Na majd nyári szünetben...
-
Qru
MODERÁTOR
Na milyen volt Dokk?
mod:
I_Am: Tetszik!
-
I_Am
veterán
-
Kasza08
őstag
Elvileg még nem hivatalos, ahogy a címe sem (korábban Nothing without You), de azért hallgatni így is lehet: új Avicii
Ha ezt ki tudják szorítani az idei Top10-emből akkor k*rva jó évünk lesz -
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5371 üzenetére
Ő is benne van a történetben..
Írd le légyszi pü ben a verziódat, és leírom én is az enyémet -
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5369 üzenetére
Szia.
Bocsi, de egyelőre nem publik, lehet h később az lesz, ha változik valami.. -
pohár
félisten
fú gyerekek mit találtam... ez a vokál valami eszméletlen szép, a zene is b@szott jó, 5* a zene
csak az a baj hogy ez itthon SOSE fog szólni
-
manoarc
senior tag
A Play mikor nyit, esetleg nem tudja vki ?
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5355 üzenetére
Nekem már akkor nem tetszett, amikor az első bulikon még Bedbe elkezdett ott arcozgatni, meg tette a fejét. Aztán utána amikor mesélték, hogyan is került oda, akkor meg végképp elvágta nálam magát egy életre.. Egyszerűen nem tetszik az ember stílusa, nem tetszik, ahogy zenél
pohár: az egyetlen és utánozhatatlan Dj. Free
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5353 üzenetére
Nagyon nem szeretem Ferikét..
-
gamek!ller
őstag
Pénteken Dokk 100 pezsgő, Szombaton White Angel záróbuli. Hmm?
-
pohár
félisten
alulról a 14.-re kérnék egy like-ot, nagyon szépen köszönöm aki megteszi
név szerint erre: Ferry_Ross_zajmixverseny
és terjesszétek, hadd nyerjek már
-
pohár
félisten
ez igen, micsoda zenék
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #5347 üzenetére
Most szólt megint a reklám, szinte biztos, hogy megakad. Mondjuk nehéz eldönteni, mert pont rábeszél a csávó.
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5347 üzenetére
H h hibás verzió ? Le vagyok maradva ??
-
gamek!ller
őstag
Balázs! Nem biztos, hogy jól hallottam, de szerintem a CORO reklámban a hibás verziójú Taj Mahal szól.
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #5345 üzenetére
igen, jól emlékeztem, de félreolvastam hogy hova megy a svéd
-
gamek!ller
őstag
-
Privilege-
Júni 7
Tiesto - Avicii NEm is nagy szám.Minden hétfőn Tiesto vanThe Stadium Techno Inferno!:
25.06.
2011
16:00 H — Hamburg
Imtech ArenaLenne mire elmenni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #5319 üzenetére
Kösz! Isten vagy.
Gyalo: Hajrá! Drukkolok már reggel óta.
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #5333 üzenetére
leszedtem már, de lehet a többiek miatt jobb ha feltolod oda
használd a régi feltöltő részt, én is azzal csinálomamúgy itt mindig ilyen régi zenéket játszanak? látom nem sok újat mutatnak az ottani DJ-k se
pl új David Penn remix, új Jesse Garcia, új Metzker, stb...a Kiskecét hol játsszák? bár ezt lehet Balázs jobban tudja
-
gamek!ller
őstag
Nekem valamiért a Zippyshare-en 5/10 megakad a feltöltés, de mindjárt megpróbálom. Másodszorra sikerült.
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #5331 üzenetére
legközelebb zippyre told már fel, f*szomnak van kedve töltögetni 65k-val
-
gamek!ller
őstag
Szerintem sem Dokkos zene, de Bed Beach-ben elmegy. Kivágom a mixből, hogy hogy lett körítve. Mondjuk adja.. xD
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #5328 üzenetére
Szerintem nagyon tré..
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #5328 üzenetére
Dokkban, ez??? aztakurvamindenit
hát leszedtem, meghallgattam, elég langyi
max itthon hallgatós zene, buliban nem látnám szívesen -
gamek!ller
őstag
Az álmok szigetén. Tegnap "debütált" a Dokk-ban. Kinek hogy tetszik? Szerintem nagyon laza.
-
pohár
félisten
ennyire a toppon van? hát nem tudtam, nem szoktam beatportot és egyéb zenevásárló helyet csekkolni
tényleg jól le vagyok maradvana és ez ki hibája? a tied, mert nem írsz rám hogy ez van meg az van, most szégyelld magad
melózol még amúgy, vagy felőrli minden idődet a zenével való foglalkozás?
Mirtill cica még mindig tapad a TV-re?
-
gYaLo
őstag
válasz
dagobertpoci #5318 üzenetére
Welcome to the Party Topic!!
-
gamek!ller
őstag
válasz
ittakary #5324 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy hogy lehet a spórolást a "leszegényezés" szinonimájának érteni. Miért nem érted, hogy gondoltam? Írta h van ott lóvé, erre írtam én, hogy lehet tavaly óta spórólsz rá. Ergó nem biztos h tele vagy lóvéval, neked is pénz amennyibe került, stbstb.. Nem tudom jobban elmagyarázni.
-
válasz
gamek!ller #5323 üzenetére
Nekem ez a sok ideig spórolás eléggé a "leszegényezés" szinonimájának tűnt. Ha jó indulattal mondtad, akkor viszont toltam rükvercet (bár ettől függetlenül még nem értem hogy gondoltad
). Beteg, fáradt, rosszkedvű vagyok...
-
válasz
gamek!ller #5317 üzenetére
Ezt szerintem nem kéne feszegetni srácok............
-
gamek!ller
őstag
válasz
dagobertpoci #5318 üzenetére
Kerested?
(#5302) Qru: Megvan már a bromance? Ha nincs: Eredeti vagy (Aviciis Arena Mix)
-
dagobertpoci
csendes tag
válasz
gamek!ller #5317 üzenetére
Végre egy ilyen topic, és én még csak most találtam meg
?
-
-
-
I_Am
veterán
Megsúgom, hogy a Djtunes.com overall top100-ának első helyén volt 4 napig a trekk.
A minimal és tech house kategóriát 3 hétig vezette, valamint beatporton a kiadó top10-ében volt több mint 8 hónapig a megjelenést követően. Most jelent meg újra egy válogatáson 3 napja és megint a kiadó top10-ében 5ik.
Jelenleg több mint 200ezer trekk kapható a djtunes-on és abból az első volt összesítettben. Hidd el, hogy már mindenhol játszák, fura nekem is leírni, de a világ minden tájáról érkeznek visszajelzések, sőt olaszország első számú dj-je is tolja már hónapok óta.Szóval hiába mutogatsz Bárányra, meg Corora, már kevés.
Nem beszélve, hogy rádiók is játszák.Akkora nevet hozott az az egyetlen trekk nemzetközileg, hogy elképzelni nem tudod, szóval kicsit le vagy maradva pajti.
-
gamek!ller
őstag
Körülbelül az én facebookomon naponta 3-4* osszák meg olyan emberek, akik még nem is voltak hajón, vagy bárány bulin. Jó, hidd el nem azért nem megyek többet mert nem volt taj mahal. 1-2 "új" szám volt (kb fél éves zenék) hanem a hihetetlen nagy füst miatt, a meleg miatt, az emberek miatt és maga a hely hangulata miatt. Arról nem is beszélve, h rettentő furcsa volt az, h az összes arcot ismertem. Fél buli abból állt, h az "ismerős ismeretlenekkel" pacsiztam. Hajóba is azt szeretem, h másnap nagyon kicsi az esélye h velem szembe jön az utcán és max 10-15 emberrel lettem jóba onnan a hónapok során.
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #5307 üzenetére
honnan kéne tudnia? azért mert idióta bárány ezt játssza, ismerni kéne mindenkinek? és ha külföldi mixeket hallgat csak, vagy csak magyart, de abból igényesebbet?
annyira nincs még elterjedve a zene, csak a Hajógyárin, és Balázs ismerősei/barátai pörgetik csak
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #5304 üzenetére
Hát én ide többet nem megyek. Nagyon megbántam. Majd ha felébredtem leírom miért. Egyszerűen nem adta. STUDIO után ez egy putri volt. Azt sem tudta a DJ h mi az a taj mahal amikor kértem, a minimal life az embereknek volt ismeretlen, alig mozogtak rá, volt vagy 30°C. Ahh de kivagyok. Este a STUDIO-ban ki kell ezt heverni..
-
I_Am
veterán
válasz
gamek!ller #5304 üzenetére
Julia
-
gamek!ller
őstag
OMG előre félek az estétől. Töménytelen mennyiségű házipálinka és vodka. Viszont. Dunaújvárosba megyünk a Club Mystic-be. Sosem voltam még és félek h egy studio vagy dokk után szarul fogom érezni magam. Majd reggel mondom a fejleményeket. Most nézem a honlapot, Julio Carpenter lesz. A play és RIO rezidens. Ejj de kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj SSD-k!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest