Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki esetleg megy innen Robotrockra szilveszterkor?
Minden barátom inkább otthon punnyad, már teljes a kétségbeesés.
-
GabN73
addikt
válasz
gamek!ller
üzenetére
hát én sose rajongtam se bárányért,se hamvaiért...
-
-
GabN73
addikt
válasz
gamek!ller
üzenetére
Nekem csak ez tetszik "Báránytól".Bár állítólag a FlameMakersesek dolgoznak keményen a csapatban

-
I_Am
veterán
Nem jól gondolkoztok...
Kit érdekelnek a showtáncosok, mikor a zene a lényeg? Nem a lóvén múlik, egyáltalán nem.
Gondoljátok el, hogy ha Ti lennétek nagy nevek, mennyi olyan dolgot engednétek meg a bulitokon, ami tereli rólatok a figyelmet? Max a saját vizuális cuccok, mint richie meg sasha esetében is aztán annyi...
Ibiza más, nem kell felhozni, hogy ott mik vannak, ahogy a Pacha klubokat sem a világ egyéb részein, mert az nem ennyire felszínes közönséget vonz be, hanem az igazi bulizni vágyó embereket, célirányosan.
-
I_Am
veterán
válasz
gamek!ller
üzenetére
persze, mert disco shitet jobb helyeken nem játszanak.

-
Qru
MODERÁTOR
Bazz' Palotaira de elmennék!!!! Normafánál is mikor játszott olyat verettünk, hogy ma is emlegetem tesómnak (aki akart jönni de végül nem jött
). Na de azt követő Normafás buli volt az igazán komolyság, de szétcsaptuk magunkat, arra (is) emlékszem. 
Csak hát a lábam miatt ez most tuti kimarad.

Kasza08: Amúgy spúrok ezek látod, mivel elég nagy nevő a Dj, nem kellett a hókuszpókusz, enélkül is elkeltek a jegyek és teltház volt. A "show" nélkül meg jó pár misit megspórolt. Érted a fizetésüket, a járulékokat...
-
gYaLo
őstag
Srácook!
Szilveszterkor Almássy Hall ?!
valaki ? 
Nehogy azt mondjátok, hogy nincs kedvetekre való zene, mert akkor kikészülök..
-
GabN73
addikt
válasz
gamek!ller
üzenetére
hát igen...
Lehet hogy kicsit túl sokat kért és nem volt pínz tankolni a bíhemvít 
Erőse gondolkozok hogy az egyik közeli bezárt diszkót újra élesszük...
Csak kicsit rossz helyen van szegénykém,bár kitudja... -
Kasza08
őstag
Amúgy elég fura volt az Afrojack-es buli a Studio szempontjából. Haverom szomszédja DJ, elég sok kapcsolata van, eddig szinte minden bulira tudott nekünk vip jegyeket szerezni ismerősökön keresztül. Erre azért nem tudott, mert nem volt ilyen meghivásos lehetőség, magyarán a DJ a barátnőjét sem vihette be. Arra hivatkoztak, hogy olyan drága az Afrojack, hogy most nincs ilyen. Számolgattunk, és ha mondjuk 6k ember volt a bulin, 4k elővételben, 1k a helyszinen, 1k pedig vipet vett, akkor is kb. 25 milla a bevétel csak a jegyekből. Akkor még nincs ruhatár, nincs bár... Kamu dumának éreztük. Jó, persze sok elmegy a személyzet bérére, a villanyszámlára, a takaritásra... Mennyit kaphat Afro egy buliért?
Ezenkivűl. nem voltak sunák a DJ mögötti falon, nem voltak angyalkák, nem voltak ördögök, nem voltak táncosok...
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Kicsit nagyot vert az SHM - ONE is..

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller
üzenetére
Sima ügy! Mi csak örölünk ha többen megyünk!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grabber
üzenetére
Jaja, látod milyen veszélyes vok ha nem iszom?

Akkor gyógyulgassunk aztán ha mindenki már party kész akkor tolunk egy nagy veretést a Studeszban!

mod:
jah és a nap bölcsessége:
"Ha szerencséd van olyan csajjal találkozol aki még nem látott nagyobbat mint a tiéd és akkor királyság van.
" -
Igaz,visszavonom.A tied a leglightzosabb.Inkább nem szólok semmit,mert sosincs igazam

Azt hiszem még meg fogom élni azt is amikor pl Hallelujah vagy akár Hair remix is lesz.
szerk: basszus már van Mindkettőből

-
Klemens
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Ehehe...

Legközelebb már remélem tényleg összejön a közös partyzás!
Kifelé megszokott az ilyen látvány, mert természetesen pont a bejáratnál van a VIP parkoló.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Klemens
üzenetére
Hát azt hiszem mindenki helyett verettem zárásig.. Találtam telóba olyan funkciót h party videózás, szal atom jó videókat csináltam. Most értem haza, semmit nem aludtam tegnap reggel óta. Ha jól emlékszem bentről toltam be Face-re egy két képet.
Ez a hely ez totál kész. Amikor a csaj full meztelenre levetkőzve vonaglott középen, két szerzetes nyomatta Free mellett, hátul tűzgolyók szálltak a levegőben és felettünk - előttünk hintáztak az angyalok én eldobtam az agyam.Akkor is ért 1 meglepi amikor reggel kimentem. A club elött egymás mellett M6 - SLK merci, Bentley, Ferrari.. Hoppá mondom ez kicsit színvonal..
Asszem most megyek kajálni, aztán pihenek 1-et.
-
Klemens
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Nyomasd mindenki helyett!

-
gamek!ller
őstag
Bauzdki mindenki lemondja a studio-t ma..
Én nem, szóval ott megtaláltok!
Sziasztok! -
Klemens
őstag
Na, gyerekek, nekem a mai Studio urgott.

Szarabbul lettem, nem tudok beszélni, mert nincs hangom, 38,8 fokos lázam van, elkezdtem szedni a gyógyszert.
Pedig úgy vártam...
Azért mindenkinek Boldog Karácsonyt!

-
Klemens
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Én is, de nekem estére már 37,8-am volt. :S
Ha holnap nem javulok, nekem sajna offos lesz, mert nem ér annyit az egész. -
gamek!ller
őstag
Holnap remélem összejön a studio srácok!
-
I_Am
veterán
Kilohertz - Jingle Bells incl. remixes by MightyB, Gaga, Canard.
egy kis karácsonyi ajándék tőlünk.

-
-
gamek!ller
őstag
Srácok! Holnap vesszük meg a DOKK-ba a szilveszteri jegyeket. Így 1900ft. Jön még valaki?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Klemens
üzenetére
Nem vok még túl menetképes, majd januárban. Duma aztán veretés. Már úgy is nagyon ki kéne ráznom a bolhákat, de hát parkoló pályán vagyok még egy pár hétig.

Na de örülök, hogy jó volt a muri!
I_Am: Nagggyon komoly!

Ez a lehetőség nem érdekel? Vagy ez neked túl lightos stílus?
-
I_Am
veterán
Press Photo

-
Klemens
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Jó, hát előfordul.

A most hétvége sem biztos, lehet anyámék közlik, hogy a-a, de akkor kiborulok.Qru: Hogy van a bokád?
Amúgy teljesen jó értelemben volt jó. Jövőre közösen is elnézhetnénk!
2 ünnep között össze is futhatnánk és beülhetnénk valahova dumálni, van mesélnivalóm...
-
Klemens
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
De igen, úgy volt, de aztán másképpen alakult.
Nem mind1 azért, hogy 3-3,5 órát utazom a party miatt vonattal meg ilyenek vagy 20 percet ülök autóban.
Szombaton valaki STUDIO??

-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Meg még 1..
Ennek mi a címe?? -
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
-
Klemens
őstag
Szombaton voltam Gyömrőn a Club Allure-ben!
Hát gyerekek...gyerekeeeekk!

Élmény volt az biztos!

-
Kasza08
őstag
csak a szoksásos jó buli utáni jelzőkkel tudnám illetni, pedig ez jobb volt azoknál. Olyan veretős zenéket nyomatott, hogy kénytelenek voltunk végig pörögni. Az utolsó 2 számra hullottunk ki, akkor volt szabad kanapé. Ha 20 mp-es szüneteket hagyott fél óránként, akkor sokat mondok. Afrojack nem tartozik a kedvenceim közé, de azért nagy élmény volt, az biztos!
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Ahh total ko xD most szl q catch xD Tudom sor erwszrgen forumouz xDddDDD
-
gamek!ller
őstag
waaaa a dok milodz nYilz de mar atom nuli vaaaan!!!!!
-
Qru
MODERÁTOR
Csak, hogy a party hangulat nálunk is meglegyen:
Ha érdekel a Rio-s buliján készülteket is feltolom vhova...
-
gamek!ller
őstag
Szoval akkor ki jon dokkolni sracok??
-
Qru
MODERÁTOR

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller
üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller
üzenetére
Nem megyek, tegnap részleges bokaszalag szakadásom lett. Legalább idén már nem melózom.

GabN73:

-
gamek!ller
őstag
Srácok akkor holnap senki dokk 100 pezsgő?
-
gamek!ller
őstag
Amúgy aki megy holnapután afrojackre, azzal tudok találkozni mert ott leszek a szomszédba a 100 pezsgő éjszakáján..

-
Qru
MODERÁTOR
Bázz, de kár hogy Hambi messze van, erre azért elmennék... Nyáron is olyan bulit csinált a Rio-ban, hogy még most is emlegetjük.

-
luw2win
őstag
Valaki Popof?
(L)Aki ismeri ez a citadella klub várbörtön része ez milyen ? Nem lesz ott sok törtfehér?
Csak azért kérdezem mert életembe nem hallottam róla.Köszi
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Amúgy jó előre mondom 25.-én studio születésnapi party, úgy gondolom kötelező ott lennünk.
-
gamek!ller
őstag
The DJ's mix..
Érdemes megnézni / meghallgatni. Egy pár átalakítással meg finomítással nagyon vállalható szerintem. Mondjatok véleményt róla ti is a topikban! Ph! Partyformái! Segítsük The DJ-t a véleményünkkel és a bulikban összeszedett tapasztalataink átadásával! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autószerelők, autószerelés
- Peugeot, Citroën topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

jó szám lett, még ha nem is aza tipikus partizós.

). Na de azt követő Normafás buli volt az igazán komolyság, de szétcsaptuk magunkat, arra (is) emlékszem.