- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
srácok srácok....igen durva volt tegnap a party...
én PIHENNI akartam ezen a hétvégen...
addig oké h hívtak egy kis iszogatós összejövetelre nem vittem egy árva fityinget se....
erre estre végére csattrészegen partyztam Retro 77bede nem is ett volna gáz h nem ülök le pihenni mert ugye köztudott h annak rosszullét a vége
de kellemesen csalódtam a biztikben
kajak viselték gondomat és nem basztak ki..
WC-ben láttak uyge meg mondták h kivisznek levegőzni az jobblesz...
kivittek kérdezgették h jólvagyok e már mert akkor visszavisznek....hozzanak e valmai üdítőt -
-
Kasza08
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Klemens #3378 üzenetére
Hm jól hangzik!
Srácok nincs meg vkinek Serge Devant - Addicted c. zenéje? Sehol sem tudom levadászni. Pls, vki szánjon meg...
I_am: Nekem tetszik!
-
Klemens
őstag
Márc 19. Studio!
Roxy party lesz, elővételben 1K a jegy, helyszínen 2K...
Menni kellene... -
válasz
WonderCSabo #3374 üzenetére
Koli
De elég nagy szórása van [link]
-
Klemens: Pipa szerintem nem kell.Túl kockák ahhoz,hogy gép helyett pipázzanak.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #3371 üzenetére
Jah láttam. Még ha lenne értelme... Nem hogy az utcán üldöznék a bűnt.
-
WonderCSabo
félisten
Régebben írtam a Morrison's 2-beli rendőrségi razziáról. Itt egy cikk róla... (most indexen a főcikk)
-
Klemens
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Klemens #3366 üzenetére
Kicsi kocsim van, ha kis Gyaló nem jön akkor 2 ember, ha ő is jön 1 ember még befér. De eléggé kérdéses, hogy mi lesz mert havat mond téligumi meg nyista. Ha esik a hó akkor még a garázsból sem tudok feljönni, nem hogy...
mod:
Akkor nagyon szerethet a mostani barátnőd ha ezt tudva elviseli a terhet. Voltam tök ugyanilyen szituban. Sejtheted mi lett a vége...
-
Klemens
őstag
Persze, hogy feltűnt, igazából tud mindenről, tudja, hogy ez van. Sajnos igazából nem tud mit csinálni, az bántja, hogy nem tud segíteni. Megérti végülis, de persze, hogy nem esik neki jól.
Amúgy küldött Grabber privit és mondta, hogy kérdezzem meg...
Ugye lesz a hétvégén nála ez a lanparty-s dolog. Mondta, hogy autóval mész, esetleg lenne hely még 1-2 embernek? Meg a pipát vigyem-e? -
nixx-21
őstag
válasz
Kasza08 #3360 üzenetére
Nagyon nem úgy viselkedett mint ahogy azt állította szal érted a saját legjobb barátnője vagy tesója se érti meg .....
És annak ellenére h palija van nem kicsit hülyít
na mindegy ebből úgyis lesz még valami csak nem most....
Azóta se tud velem úgy viselkedni mint egy barát szal A csatát most elvesztek de a háborút nem.Hát a telóm
Apple iPhone 3GS 32Giga
nagyonimádom^^,
(mondjuk ha JBs lenne mégjobban imádnám de okosan egyből ráfrissítetten a 3.1.3 as szoftot)
-
Kasza08
őstag
válasz
nixx-21 #3359 üzenetére
Ennek a "nem akarok komolyat"-nak nem is kell keresni az értelmét, ez csak amolyan női koptató duma... csak a nők (akárcsak az állatok) nem tudnak következtetni, hogy mi emlékszünk rá, hogy ők mit mondtak, és erre keressük a választ, és hogy mocskos szarul esik...
egyébként tetszetős az aláírásod második fele
mid apple?
-
nixx-21
őstag
válasz
Klemens #3357 üzenetére
Ez ismerős most én is annál a csajnál ülök filmezni akit nem tudok elfelejteni....december óta van másik palija...és ugye velem azért nem jött össze mert nem akart semmi komolyat
pedig áh....
és nállam még rátesz az is h ő volt az első
(mármint abban az értelemben)
szal ja de evvan bele kell törödni
egy mély lelki seb sosem gyógyul be csak a lélek edződik hozzá tartja a mondás -
Klemens
őstag
válasz
Kasza08 #3356 üzenetére
Minden jól indult, már az alapozó pia fele bent is volt (szervezetben), várjuk az 1-es villamost. Amikor kezd megállni, 1 ajtóval arrébb álttak ismerősök és volt barátnőm...
10 hónap alatt nem sikerült megemészteni, hogy szakítottunk erre meglátom... ki is borultam. Ezzel már itt el is lett b@szódva az este. Studo-hoz odasétál, ismerős autójába pia be és a kabátok, megyünk a sorba. 30 perc alatt előrébb jutottunk kb 2 métert és még sok volt, hogy bejussunk, de csak 00:00-ig volt ingyenes. A sorban már szinte anyázás és társai, szinte már verekedés. Eszméletlen nagy tolongás volt, engem meg alapból az ideg megevett, mert láttam...
Feladtuk a dolgot, mert senki nem akart fizetni, mejnünk máshova. Vissza az autóhoz, át a Mammut-ba. Megnéztük a Kaméleont és a TAO-t is, de végül egyikbe sem mentünk be. Feldobtam az ötletet, hogy akkor menjünk fel Esztergomba a Bazilikához, oké. Felmentünk, 1-1 cigit elszívtunk és jöttünk vissza. A visszaúton annyira szétrágtam a számat, hogy vérzett, mint a barom és szó szerint egy lyuk van az ínyemben...
És még mindig magam alatt vagyok, mert láttam... Nem tudok rájönni, hogy miért nem sikerült még mindig beletörődni, hogy vége. 10 hónapja már, hogy nem vagyunk együtt és már 8 hónapja vagyok másik lánnyal, de még mindig azt érzem, hogy az előzőbe vagyok szerelmes. -
nixx-21
őstag
válasz
grabber #3349 üzenetére
Dehogynem tudom
2004-2005 nagyon tré időszak volt és 12 évesen nem túl jó megtapasztalni az iet hogy azt látja h a szülei hitelből hitelbe csúsznak és nem tud
mit csinálni de hálisten jól ki tudtunk belőle jönni...amugy pont azért akarok ien kártyát venni mert ugye legyen 30 hét az 52 ből amin bulizok legyen csak mindenhol1000 ft a beugró és már vissza is jött a kártya ára és akkor már azt h VIPes az ember azt meg se említem
amugy ja nem volt mert elköltöttem fütyülősre
meg lassan már művészetet csinálok ebből hogy minél olcsóbban megúsdzak egy bulis estét hajógyárin xD -
nixx-21
őstag
Haatttalmasan zsírkirály volt...megint nem csalódtam
elején nagyon nagy nyomor volt ,bár ez szokásos aztán 2felé már normalizálódott
De amit Antonyo és Bárány lenyomott
axwell - star babyt utoljára 2007es bárány szettben hallotam de tegnap oat adottrendesen kapálóztam rá
meg keep on rising 2010es változatban...szal nagyon tetszetős volt
amin meglepődtem h fél 2kor már józan voltam...pedig csak 10kor kezdtem neki a fütyülősnek...el is fogyasztottam plusz még party előtt direkt cukrosat kajáltam (császármorzsa) szal lassan kezdek immunis lenni az alkoholra xD -
Qru
MODERÁTOR
Nocsak! Mesélj!
Este a Ponyvaregényben múlattuk az időt. Szombat este akciós a sör minden 3. ingyen van. Hát fogyasztottunk rendesen.
Grabber: Jövök! Listára már fel is iratkoztam, illetve töltöm. DOD-ot is beírtam, nekem az is tetszett.
mod:
Klemens & nixx-21: Na milyen volt az este?
-
nixx-21
őstag
srááácok msot nézem ezt a BPM kártyát
uyge 2 szeméylre VIP belépő 1 évre...60K
azaz 30K/fő és legyél csak ott 52 hétből 30 an ahol minimum 1000ft a normál belépő....az már vissza is jött és VIP belépők sosem 1000ft-be kerülnek és mondjuk nyáron... amikor egy hét 3-4 buli van
szerda-péntek-szombat
áhh vennem kell egy ien kártyát -
Na már hivatalosan is kollégista vagyok,így mos a bulia utána ballagok haza
Lehetett volna jobb is ez a Sote buli,mert múltkor az volt.Vicces,hogy a kamu mágnes kártyával 3x beengedtek,de amikor téptem volna haza,akkor már ne, akarták elfogadni
Milyet fogok én aludni jeeeee
-
-
UP
Felvettek a koliba
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grabber #3324 üzenetére
Hát ha már ennyire drága az út, akkor érdemes legalább 5-6 napra menni. Pár láda sörrel még a hőség is egész jól kibírható. Az a baj, hogy ott nincsenek jó nők. Max a többi magyar turista buláta.
Na addig is Statisfaction, bár ebben jobbak a csajok szvsz, kevésbé műek.
Na jó, legközelebb pénteken leszek online, addig osszátok be a ma adagolt wúmen mennyiséget.
Ha kitörne a forradalom... telón elértek. -
válasz
Klemens #3323 üzenetére
Gólyatábor,víz alatt sörivás stb?
Oxigénpalack helyett valaki csak alkohollal marad életben
Meg ahogy Qru is írta a pipára is gondoltam.2 hét múlva,tűnik reálisnak.Ja tényleg elírtam a hülye Firefox helyesírás-ellenőrzője
Qru:
4k matrica HU+6k HR.
5 óra 630km*2=1300km 8 literrel kb 100L ->30k üzemanyag.
40k kb csak kocsi.Az 4fő fejenként 10k+ugyanennyi költőpénz.Több mint egy 20-as.Csak 1 nap.Még se olyan jó,de szívesen lemennék a tengerpartra.
Vagy sátor apartman és több nap.Úgy jobb lenne. -
Kasza08
őstag
válasz
Klemens #3301 üzenetére
egy kicsit már régi, de itt van a méltó utódja: Gotta Let You Go
-
pohár
félisten
Holnap DONS buli a SportMax-ban Lauer és TommyBoy warm upjával
-
Klemens
őstag
Srácok...srácok...srácok!
Kihalás van itten.
Itt egy kis hangulatkeltő (nekem nagyon bejön)!
Na akkor most a 27-én levő Studio-zásra ki jön előre láthatólag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest