- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
Na emberek, ki akar jönni október 22-én Axwell-re a Play-be?
Eddig hárman vagyunk
-
vergilx
őstag
-
vergilx
őstag
Chab feat jd davis - closer to me (PhonJaxx Remix)-gyerekek mekkora szááám(biztos nem új már
,discoshitben is hallottam párszor,de nekem bejön,és végre mgtaláltam)
-
Gyalo94,Qru: Hívtatok hogy menjek valahova->vagyis terveztetek nekem 1 heti programot privibe írjátok majd le inkább,hogy tudjak tervezni.Hátha akkor eltudok menni a nagyjára
-
vergilx
őstag
Köszi mindenkinek
Ejjjj mekkoora party volt!!! Még mindig másnapos vagyok
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
S a c ííí üzenete (19:14):
*ugye a vendéglőben volt egy halotti tor nemrég.. egy asztalon felhalmozva a sok virág, koszorú, a hamvai meg ott.. kész voltam.. ráadásul még halála előtti nap benn voltam nála, és fogtam a kezét...
(*) Lapy (*) üzenete (19:15):
*íjjj:S
*hamvai?:-O
*pg?
S a c ííí üzenete (19:15):
*D
*te buzi
*hamvai.. elhamvasztották
(*) Lapy (*) üzenete (19:15):
*jaaaaaaaaaaaa
*uristen:$
*desajnálom -
vergilx
őstag
Ajjajj ma lesz szülinapi bulim
Berúgjak vagy berúgjak?
-
Kasza08
őstag
Úh, báázzmeeeeh
Most jövök gólyabálból. Volt egy "DJ" kiállt a kis laptopjával, előkapta a VDJ3-at, és annyiból állt a mix, hogy crossfadert húzogatott.Az mi? hát ennél nem hogy én, szerintem ennél akárki jobban csinálja. Tavaly pedig normális DJ jött, pulttal, pio CDJ-vel
Bazzeg, pedig mennyit gyakoroltam mostanában, simán tolhattam volna én is ennyi erővel. Volt kb. 30 száma, azt ismételgette -
vergilx
őstag
nézitek viván club rotationt?
Colosso van most,ott voltam én is -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kasza08 #2275 üzenetére
Változik az ízlésünk az természetes. Előbb a szőkék, aztán már a barnák is...
Pont FM-et hallgatok (88.1), jó kis lightos house-dance zene megy rajta. Jó lenne ha eldöntenék, hogy ez a sáv a Rise FM-é vagy a Pont FM-é... Bár mind a kettőt bírom. Gyaló tegnap leoltott, hogy Roxy-t hallgassak inkább. Végül kiegyeztünk a Rádió 1-es Disco's Hit műsornál. Biztos örültek a lakók mikor a 8 hangszórós autóhifit kicsit meghajtottuk este 10-kor...
-
"Az első 500 darab akciós egyet fizet,kettőt kap online rendelhető jegyek 15 perc alatt elfogytak és a következő 2000 darab akciós 3500 HUF -os belépő is már csak korlátozott számban kapható. Aki még szeretne hozzájutni a 3500 HUF- os jegyekhez az cselekedjen minél hamarabb és rendelje meg online vagy vásárolja meg az INTERTICKET hálózatában az akciós belépőt. A 2000 darabos készlet elfogyása után az elővételi jegy ára 4500 HUF lesz. A rendezvény napján, Október 24 -én az elővételi helyeken is a helyszíni jegy áráért, azaz 5500 HUF -ért kapható a belépőjegy PAUL VAN DYK budapesti fellépésére. "
19-én ZH,20-a haver szülinapja,22 jégterasz,24 még ez is(nem is szeretem,mert van 2 száma,de azt se imádom)Több időpontot nem tudok fejből
Telefon is közbejött és nem akarok pénz nélkül maradni.Tegnap is 1k volt a pia,mert Dürerben voltunk.Haverjaim leléptek 1-kor én meg kénytelen voltam 3-ig maradni.De nem éreztem annyira jól magam.Most keltem fel
-
Qru
MODERÁTOR
Na de gyere akkor! Gyalóval most találkoztam (átugrottam hozzá) de elfelejtettem mondani neki.
Na majd hnap felcsörgöm.
Van egy kötelező program is: Gyaló szülinapja. Studio a cél aztán Coro ha lesz még elég kraft bennünk.
Rolko: Bárány jó lehet, a másik csókát nem ismerem...
-
rolko
őstag
lol
-
Qru
MODERÁTOR
Azt jó lenne csekkolni, nem jössz? Behívlak egy Lambóra...
Kori után belefér egy kis bulizás amúgy is nekem. Meg haver is mondta, hogy kéne vmit villantani, mert rég nem voltunk és sztem Gyalónak se lenne ellenére a dolog...
Kasza: Ne aggódj, majd elmúlik.
Am, addig örülj amíg minden rózsaszín, élvezd ki a dolgot. Úgy is.
-
Qru
MODERÁTOR
Most hívott Gyaló, hogy Október 22-én nyit a Jégterasz!!
Srácok, nyomulás lesz!
-
Kasza08
őstag
Akarnék csinálni egy mixet, de ez a trió valahogy nem jön össze sosem a mixben. Külön persze elsőre.
-
vergilx
őstag
lőttek a mai sörözésnek,foghúzás miatt
-
gYaLo
őstag
Hi all !
Még nincsen gépem
Igyekszem a visszatérésre
Kellene egy normális táp olcsóba :$
8 pines alaplapcsati kell -
pohár
félisten
Na emberek, lenne egy kis feladat mindenki számára
Akinek van egy vagy kettő meki pohara az új szériából, az fényképezze már le azt/azokat, és priviben tolja már át nekem
Mert ezt a szériát szeretném összegyűjteni, és egy zöld hiányzik csak hozzá, de nem tudom melyik van meg -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kasza08 #2247 üzenetére
Sok CS-től már csak a háttérre fókuszáltam, hogy jönnek-e terroristák mögüle...
Nagy volt a lan, Bélának meg is köszöntem a meghívást. Rem hamarosan lehet ismételni. Az is felötlöt bennem, hogy rendzhetnék én is egyet, de sajnos se rendes switch-em nincs (mondjuk rendetlen sincs
) és hely is szűkös lenne, max 5-6 fő férne be...
-
Helyzetjelentés.Tesom KO
Én még bírom,most megyek lefürdök kávé és tanulok
-
vergilx
őstag
csak nem kocka party lesz?
(lan party
)
-
Kasza08
őstag
Lassan szivárgok én is, igaz muter még főz, lehet, hogy csak 1-2 óra fele érünk oda
Karton piázmány megvéve!
-
Qru
MODERÁTOR
Na srácok lassan szétszedem én is a gépet. Készüljetek, most 24h keresztül csak gémelés lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grabber #2220 üzenetére
Megtévesztő, emlékszem mikor először hívott a kis Gyaló, két percig fullra azt hittem a tesójával beszélek...
Nagy Gyalónak csak árnyalatnyit mélyebb a hangja.
Enerdzsí ítal rám nem igazán hat, inkább kv vagy tea. Persze azért majd veszek én is párat magamhoz.
Most nyomtam pár kört CS-ban. Hát skacok enm is merem bevallani, hogy most játszottam vele elösször életemben. De olyan mint a Warmonger, csak itt gagyibb a grafika.
Kár, hogy a WM csak nVidia karin fut különben nyomhatnánk azt is.
-
válasz
Gyalo94 #2227 üzenetére
Én ittam már meccs előtt kávét és úgy dobogott a szívem,hogy azt hittem feldobom a talpam.Ittam rá rendesen vizet is,mert féltem
Kasza: Néha kibírja a szervezet,de napi 2 nem ajánlanak semmiképp.Logouton talán írta az egyik srác,hogy minden nap isuik és órákon nem bírja abbahagyni a rángatózást.
szerk: Tesco gazdaságos energiaital jó lesz?
vagyis ásványvíz
-
Kasza08
őstag
válasz
Gyalo94 #2227 üzenetére
figy, ne red bullt vegyél, hanem ilyen gagyi szart, amit csak hobbiból iszunk (LIDL-ben 100 Ft
) , akkor az 2400 Ft. Kávé? az nem üdítő, az kávéé....
grabber: mert mi tesz jót a szervezetemnek?
A zöldségek gyümölcsök, amik tele vannak vegyszerrel, a húsok, amik agyon vannak tartósítószerrel? Egyébként meg félévben egyszer kibírja a szervezetem
-
válasz
Kasza08 #2225 üzenetére
Tescoba holnap megyünk.Bevásárolhatunk,de semmi pénzem.Egyelőre 200 Ft van nálam az is papír mert már nem nagyon érvényes
Ennyi energiaitalt meginniRohadtul nem tesz jót a szervezetnek
De vihetek kávét?
Sört szerintem viszek,mert ha nem iszok még a billentyűket sem fogom megtalálni -
Kasza08
őstag
válasz
Gyalo94 #2224 üzenetére
egyébként az energia italt a gyártó eredeti ötlet szerint közvetlen emberi fogyasztásra bocsátotta ki, nem pedig vízipipába
Szóval elsődleges cél az megivása, másodlagos az elszívása. Szvsz. kaparni fog mint a picsa, de egy próbát megér. Azonban inni (is) fogjuk, főleg én, viszont jelenlegi anyagi korlátaim csak 1 kartont engednek meg. Viszont ez kevés. Ezért ha mondjuk Te, Grabber és Qru és hoznának, akkor már talán kibírnánk valahogy reggelig és megmutatnánk, hogy mekkora Úriemberek ezek a PH!-sok!
Ez az ötletem, remélem nem hiába beszélek.
-
Kasza08
őstag
válasz
Gyalo94 #2221 üzenetére
Vízipipát tudok vinni, de a bort nem pazaroljuk bele
Energia itallal viszon kipróbálhatjuk!
Jah tényleg, Bélának szóltam, hogy szóljon, nem tudom, mondta-e: Egy karton energia italt hozhatnátok, hogy ha 20-an vagyunk, egy kartonban pedig 24 van, én pedig általában 6-8-at szoktam elfogyasztani, akkor 1 nem lesz elégkéne még 2-3.
-
Gyalo94
tag
válasz
grabber #2220 üzenetére
Am igen mindenki ezt mondja hogy az én hangom olyan mint a bátyámé a telefonban.....
Remélem hogy a LanParty-n összetudunk hozni egy Boros Vizipipát is.....
Előre szólok hogy CS-ben és COD-ban nagyon jártas vagyok de nemszeretnék mindenkit Golyófogóvá alakítattni játék közben......
Ám és akkor Kb hányan leszünk? -
Na Gyalo94: A hangod teljesen ua olyan mint a bátyádé.Azt tudom,hogy a bátyád fiatalabb nálam pár évvel(94 zavart be)és azt hittem a bátyáddal beszélek
Qru: Tesom szeret játszani,de nem tud semmivel sem igazából.Nem egy pro gamer.Nem baj lesz legalább nálunk is jobb golyófogó
De ha tőle is kikapunk az már durva lenne.
Nem fogunk fázni,elég ha csak beizzítom a Q6600-ot és szegény TX2 már sikít a forróságtólKasza: Bélát piszkáld.Vele beszéltem 15 percet és elmondta ki nem jön.Te is köztük voltál.
Hajcsatot lánnyal kérem -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gyalo94 #2216 üzenetére
Vmi jópofa moddolást én is eszközölök a gépen, megyünk a versenyre o'szt lezúzunk mindenkit.
Grabber: Akkor legalább nem leszek egyedüli golyófogó.
Azért kicsit gyakorlok este. Am tesód jól nyomja ezeket? Örülök, hogy ő is jön, leszünk vagy 20-an. Fázni nem fogunk, 20 gép már fűt rendesen...
Pohár: Jó lenne jaja én is vagy 2-3 éve nem voltam LAN party-n. Utoljára én rendeztem egyet az elég jól sikerült.
-
Gyalo94
tag
Szevasztok Srácok!
Remélem hogy sokan leszünk a LanParty-n és mindenki jól fogja magát érezni a Golyókal ütött páncélok mögött
És a LanParty örömére elkészítettem az OC Gépemet amivel az MTH 2009 Modder versenyén részt fogok lenni Qru-val
Képeket és Adatokat a LanParty után töltök fel hozzátok a Bestiáról -
Qru
MODERÁTOR
Kasza: Hányra mész oda? 11 felé mi is ott leszünk, Grabber eljön értem kocsival, becsapjuk a cuccot a verdába és megyünk. Egész este winyót formatáltam meg Wint telepítettem, de most rankó a cucc.
Igza nem tudttam gyakorolni szóval az elején max golyófokónak leszek jó CS-ben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kasza08 #2198 üzenetére
Beszéltem vele telón, tudom, hogy jössz. Lehet Gyaló is jön, még kérdéses. Ha jön akkor megpróbálom kölcsönkérni neki tesóm 88GT-jét.
Pohár: Vazz' ha ez eszembe jut... Rokonoknál hédereztem, azért voltam ott. Vmi dizsnya de elég puha zene volt. Bár te biztos tudsz jó helyeket Debiben.
-
Kasza08
őstag
Mit hittél? hurkát ettél?
Nem tudok mit tenni, így adta elő a mester.
pohár: Tocadisco szettjéből kivágtam egy részletet, amit most én adtam elő VDJ-vel. Különben ez az, amin kiakadtam, hogy tud egyszerre acapellát, meg rokkot így összehozni. Így
Na jó, egy picit jobban. Kivágjam nektek az eredetit?
Új hozzászólás Aktív témák
- PHP programozás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- BMW topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest