Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #4998 üzenetére
szerintem sose volt jó
-
pohár
félisten
válasz
gamek!ller #4967 üzenetére
te jó ég, ezt a szart még játssza valaki??
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #4987 üzenetére
Hát én vagy több mint egy éve nem voltam. Akkor jó volt, de mostanság ilyen gány hely lett?
mod:
Nadia Ali - Love Story eme verziója meg van vkinek Bárány papa pofázása nélkül?
-
válasz
ÉN szerintem bevállalom.CSak suli reggel 8-tól lenne.Addig ki kéne húznom+Markus Schulz lesz.Bár nem kedvenc,de a zenéi nem rosszak.
-
GabN73
addikt
válasz
Ha nem lenne iskola... Mennék fel szülinapomat ünnepelni
-
Kasza08
őstag
válasz
gamek!ller #4977 üzenetére
-
I_Am
veterán
válasz
gamek!ller #4977 üzenetére
a női hang alapján mintha Morgan Page énekesét Lissie-t hallanám. A zenei alap is olyan amit Ő csinál, talán egy kiindulópont.
-
I_Am
veterán
-
gamek!ller
őstag
-
-
Sziasztok! Rég voltam már itt, de lenne egy kérdésem amire utolsó reményként remélem hogy valaki tud választ adni: [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #4970 üzenetére
Milyen szerencse, hogy nem szeretem a pezsgőt. Na majd ha búza sört osztogatnak ingyen...
Vagy Gin-tonic-ot, esetleg Vodka-redbull-t...
-
gamek!ller
őstag
válasz
Kasza08 #4968 üzenetére
Szerintem az a bula járt nálam is, kicsit duci volt nem? Ha igen, akkor én egy laza ívvel kitértem előle. Hát ja, végig ott voltam elől, elrobbantani nem lehetett volna, csak 2-3* mentem egy kört a csajokkal de a végén ugyan oda visszakeveredtünk..
Qru: Annyi ilyen van.. Azt nem bírom amikor vér folyik a pezsgőért és majdnem összeverekednek érte.. Csávó majdnem kitépte a kezemből amit goldhand adott, aztán Imi gyors visszavette, eltolta a csávó kezét és újra odaadta..
-
Kasza08
őstag
válasz
gamek!ller #4966 üzenetére
Rám meg szokás szerint a 25+osok jönnek
De a rosszabb félék
volt egy nagyon bevállalós csaj, az mindenkihez odament és táncolt neki, a szerencséseket még meg is harapdálta
Hallottam a köszöntést. Ja, amúgy gondoltam rá, hogy összekéne futni, de mondom ha az első sorban leszel úgysem hallassz semmit, úgyhogy... De adataimánál ott van. Mi jövőhéten Aviciire megyünk, úgyhogy rám nem.
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #4966 üzenetére
-
gamek!ller
őstag
válasz
Kasza08 #4964 üzenetére
Én kettőt kaptam Free-től meg 1-et Goldhand-től. Én voltam a 3. aki kapta először, Goldhand-től a második (mondjuk ő már Facebook-on megígérte előtte) meg még kaptam 1-et útközben. Bazd el is felejtettem, hogy ott leszel, te mondjuk te se jöttél oda.
Atom jó party volt.. Gondolom hallottad, h üdvözöljük a dunaújvárosi csapatot, meg dunaújvárosiak szeretünk titeket meg ilyenek..
Na az mind nekünk szólt..
Amúgy nem tudom mi volt most velem, nagyon jöttek a ribik.. 3-at tudtam volna bedarálni ha akartam volna, az egyikkel táncoltam kb 20 percet, elvoltunk, erre megfogja a kezem, hogy menjünk ki mert nagyon sokat vannak.. Mondom hát menjünk nem tudom mit akar.. Kimegyünk a WC-hez, az meg menne be.. Mondom neki ácsi csajszi nekem van barátnőm.. Azt mondja tényleg? Nemááá, úgysincs itt gyere már.. Hát nem mentem, nem érte volna meg a lelkiismeretemmel szarakodni utána. Pedig atom jó nő volt..
De azért az durva, hogy péntek reggel indultam el otthonról és most értem haza 2 órája.. Megint zsír hétvége volt, de soha ne vegyetek Royal vodkát.. Ennyire még nem fájt a fejem mint másnap reggel.
Legközelebb jövő hét péntek @ 100 pezsgő, aztán DJ beauty szombaton a STUDIO-ban. Kire számíthatok?
Kasza adhatnál 1 telószámot, hogy legközelebb találkozzunk..
-
Kasza08
őstag
válasz
gamek!ller #4962 üzenetére
na milyen volt a buli? hány pezsgőt kaptál ?
mi csak egyet, freetől.ja meg lett egy sérültünk is. a telóm. a taj mahalt akartam kérni, már nyújtottam erre egy ribanc kibassza a kezemből
pókhálós lett.
-
Kasza08
őstag
válasz
gamek!ller #4960 üzenetére
Dokk clubban? Mi ott leszünk
Előtte vacsorázunk a Trófea Grill étteremben, ahol 2500 Ft-ért annyit eszel és iszol amennyit akarsz. Ott van a hajógyári mellett. -
gamek!ller
őstag
Holnap után 100 pezsgő valaki?
Gondolom senki..
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #4958 üzenetére
Hát az hatalmas buli lesz..
Szívesen mennék, csak.. -
gamek!ller
őstag
DJ Beauty-ra valaki?
-
Kasza08
őstag
válasz
gamek!ller #4955 üzenetére
Kinek mi
Szerintem isteni dallama van.
-
Kasza08
őstag
-
GabN73
addikt
Valaki foglalkozik buli szervezéssel? Vagy ismerőse? Kellene egy kis segítség.
-
gYaLo
őstag
Lehet am h Avicci esélyesebb, ha tudok vip jegyet szerezni
-
gYaLo
őstag
Az a baj h kint bebaszcsizok, és hamar elmúlik a hatáás.. :S
Fel kell pörgetnem magamat..
Valamikor csapunk egy partyt, lehet h Február 11-e lesz Markus Schulz -
gamek!ller
őstag
Part 1 videó 100 pezsgő : (Halkítsatok mert hangos lesz) Goldhand nagy állat volt most, elvette a telóm..
Nézzétek végig..
Vélemény?
-
válasz
gamek!ller #4939 üzenetére
Én is így tolóm kb
Csak nem dohányzom
-
gamek!ller
őstag
Az lehetetlen..
Figy. 105kg vagyok, nagydarab. Péntek délután indultam otthonról, 735ft (vissza is) volt a jegy fel Budapestre. Budapesten vettem 1 cigit, egy 7,5-ös Kalinka vodkát. Ez 2600ft volt. Havernak most nem volt pénze, így nem kértem el a vodka árát. Másik haver hozott egy üveg Whisky-t. Végig partyztuk az éjszakát, kaptam 1 pezsgőt Free-től és kaptam 1 pezsgőt Goldhand-től. Reggel tekeredtünk Coroban még 8-ig, 9-re mentem vissza Stadionokhoz barátnőmért.. Csányán sikerült hazavágni magunkat és atom jó party volt..
3.000 párszáz forintot költöttem.
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #4935 üzenetére
Hát nekem minimum ilyen 8-9 rugó kell egy bulihoz..
-
gYaLo
őstag
válasz
gamek!ller #4933 üzenetére
Hát te megteheted..
-
gYaLo
őstag
Régen buliztunk srácook..
Sajnos mostanában pihi van -
Kasza08
őstag
-
gamek!ller
őstag
Uhhh hát én atom ki vagyok! Akkorát verettünk h én tegnap reggel óta nem aludtam még semmit..
Lassan kezdek fáradni.. xD Olyan videókat csináltam, huuhh.. Goldhand elvette a telefonomat és beleordított a kamerába..
Kaptam 2 üveg pezsgőt, stbstb..
-
GabN73
addikt
március 25-27 tuning expo Pásten...Lehet fel kéne nézni...
-
Kasza08
őstag
válasz
gamek!ller #4923 üzenetére
úgy elmennék már erre a DJ Beauty-ra egyszer, de 12-én lesz a szülinapi bulim...
-
gamek!ller
őstag
Ma Dokk aréna 100 pezsgő és azután kb 9ig Coronita. 10 órára jön barátnőm és megyek hozzá Egerbe.. :\. Jövő héten STUDIO előadás, azutáni hétvégén pedig DJ Beauty
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #4917 üzenetére
Hehe, nekem egy G Astra belső visszapillantó van a szobámban abból meg csak kb az maradt meg...
-
gYaLo
őstag
"¤¤¤ A logout.hu nem hivatalos partyarca. ¤¤¤"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #4909 üzenetére
Állat a Fabia hűtőrács.
-
gamek!ller
őstag
válasz
De az.
-
Kasza08
őstag
válasz
ejj, csak nem egy tengeri malac?
-
gamek!ller
őstag
És itt van éjszakai-ban. Szerintem pofás lett. (UV csövek vannak a szobába.)
-
gamek!ller
őstag
Ezt nézzétek meg..
Na hogy tetszik a szobám 1 része?
nagy méretű kép
-
gamek!ller
őstag
Tudjátok minek örülnék? Ha a Swedish House Maffia jönne valamikor a studio-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Formula-1 humoros
- Battlefield 2042
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest