Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Ott a pont. Felgyorsította kb. 130, vagy 132 bpm-re ráadásul, tök máshogy is szólt. Fos volt az egész szett vége, utána Bump to thist is nyomott, boáff volt. És jah. Sok elbaszott részt korrigál dumával

Én abban a szettben szerettem bele, amit linkeltél, a belgiumos.
Rettenetesen adja. -
I_Am
veterán
És tudod ilyen egy igazi modern dj és producer. Ha kell akkor otthon egész héten a következő hétvégére készül és nem csak azzal, hogy válogatja a beatporton az új megjelenéseket, hanem, hogy akár ír új bootleget, mashupokat, hogy egyedivé tegye a szettjét és elvarázsolja a közönséget.
És tudom ez milyen marhajó dolog. A D-Unity - Shake It című számára írtam egy mashupot pár hete. Mult pénteken Club Cool-ban lent voltunk az első Spirit Of House bulin és odaadtam Levi-nek, hogy tegye fel ha nagyot akar a közönségen oltani. Az egy dolog, hogy aki élt és mozgott az mind felpattant és táncolt az meg a másik, hogy többen is jöttek oda a pulthoz, hogy ez milyen verzió, honnan lehet megszerezni, mert iszonyatosan adja.

Itt a különbség.

Az meg, hogy a White Angel-t a Riverside-al összerakni. Ne is kommentáljam, hogy szólamra is összeférhetetlenek, de ugye a sok belepofázásnak pont ez a lényege. Eltakarni a hibákat. Nem sok ilyen bulin voltam mert nem tetszenek. Egyetlen egy embert emelnék ki, aki viszont tényleg gyors, ügyes és profi szinten csinálja ezt a fajta szórakoztatást. Antonio. Volt alkalmam egy egész estén keresztül figyelni mit és hogyan csinál. És látszik, hogy tudja melyik számok mehetnek egymásra (lehet "segítséggel") és figyel is rá.

-
Kasza08
őstag
hát bárány meg igazából nem csinál többet egyszerű mixnél. Abban a szettben, amiből idéztem a szöveget olyan szarul hozta össze a white angel-t a riverside-al, hogy uhh
Még nekem is fájt, pedig aztán én befoghatom a szám
Tocadisco egy zseni, nem kevés idő lehet akkor sem, hogy így megtalálni, hogy melyik zene mivel/hogy. Nem értek hozzá, de nekem biztos nem menne. Azt nem tudom, hogy playback-e, mindenestre jobban adja közönségnek mint Bárány
-
pohár
félisten
Neeem, nekem amúgy se műfajom a trance, felőlem bárki megkaphatja aki megérdemli

De PVD nem azért kapta mert jól tud mixelni, hanem a produceri sikerességei miatt
Nekem amúgy sincs se Ed Hardy vagy CA ruhám, nincs nekem arra pénzem, pedig akad köztük egy-két szép igényes darab

Meg amúgy se azt hord már
-
Kasza08
őstag
Más, igaz, de én filmen utoljára azon röhögtem ekkorákat
Ez volt az összehasonlítás alapja."Azzal kezdte el sz.tbaszni az idegeinket, amikor 1,5 évvel ezelőtt megcsinálta a Morumbit. Aztán sorra jöttek tőle a slágerek, illetve a remixek tőle. És hogy kiről van szó? DJ Tocadisco! ... Ez az ember egy zseni! Még ha DJ-nek sz.r is!"
Fuck off Bárány

szeretnél olyan jól játszani, mint ő.

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grabber
üzenetére
Sztem is. Átlagosnál jobb de nem röhögtem magam vizesre azért.
Jaja, bizony megyek!!
Most úgy néz ki, még egy haver jön, szóval már 3-an vagyunk. -
Qru
MODERÁTOR
"Október 9-én pénteken a londoni Ministry Of Sound-ban került sor az idei Trance Awards díjkiosztó gálájára, ahol 12 kategóriában hirdettek gyõztest. A Trackitdown online mp3 áruház által szervezett és támogatott Trance Awards közönségszavazása az utóbbi években vezetõ elektronikus-zenei megmérettetéssé nõtte ki magát.
A díj jelentõségét mi sem jelzi jobban, minthogy a trance-sound legnagyobb csillagai a szavazások idején igen masszív kampánnyal próbálják mozgósítani a rajongóikat a minél jobb eredmények elérése érdekében.
A Trance Awards 2005-ös indulása óta az egyik legtöbbet díjazott mûvész, Paul Van Dyk idén is besöpört három elsõséget, illetve további három második és két harmadik helyezést. A "Legjobb DJ" és a "Legjobb Producer" címekért folyó versenyben egyaránt Armin Van Buuren-t és Tiesto-t maga mögé utasítva végzett az élen, illetve a "Home" címû felvételével a "Legjobb Track"-nek járó díjat is bezsebelte. Utóbbi kategóriában ráadásként még a második pozíciót is sikerült megszereznie a "For An Angel" 2009-es remixével. Ugyancsak második helyre ért oda kiadójával, a Vandit-tel a "Legjobb Label"-ek közé, friss válogatásalbumával a "Volume"-el pedig a "Legjobb Album" kategóriában léphetett a képzeletbeli dobogó második fokára. Harmadikként futott be a "Legjobb Remixer" és a "Legjobb Rezidens"-eket versenyeztetõ csoportban.
"Igazán boldog vagyok és ez egy valódi elismerés, mert a rajongók szavazatai döntenek! Ez a nagyszerû visszajelzés nagyon sokat jelent nekem és egy kiemelkedõen fontos mozzanata az idei évnek!" - örvendezett Paul.
A Trance Awards 2009 teljes eredménylistáját a Trackitdown weboldalán, a www.trackitdown.net címen lehet megtekinteni.
PAUL VAN DYK-kal október 24- én szombaton a budapesti SYMA csarnokban találkozhatnak magyar rajongói, ahová legújabb lemezének világturnéja keretében érkezik a német trance-legenda."Erre akartam szavazni de akkor erről lecsúsztam.

-
-
Qru
MODERÁTOR
Ma esti jó éjt képünk a hidegre való tekintettel egy bundába (szerencsére csak lightosan) öltözött kislány lesz: Link

-
Chosen
addikt
Hy partysok!
Tudtok a nyugati környékén jó 16+-os helyet? Jár valaki Vácra közületek?
-
Qru
MODERÁTOR
Váá, meg vannak a PVD partyra a jegyek! Elővételben még 1k-val olcsóbb is volt.

Szombaton nagy tombolás lesz!

-
Qru
MODERÁTOR
Hát secu-s megnézett eléggé de beengedett. Semmi extra nem volt rajtam. Ing, egy szürke farmer, meg egy barna bőr cipő.
Jah, vettem én is fehér Pumát, mehetünk White partyba. I'm ready to launch.
Este megnézem, kint vannak-e már a képek a buliról. Egyiken én is rajta vok haverral.I_Am: Este ha hazaértem melóból megnézem.
To all: Gyalónak ha minden igaz napok belül lesz gépe, újra itt fog mocorogni ő is.

-
I_Am
veterán
New Track on myspace!

Imvula Dansa
vélemények jöhetnek, csak őszintén, semmi szépitgetés nem kell.

-
Qru
MODERÁTOR
Feltámadtam!

Korrekt buli volt, nem életem legjobbja de elmegy. A társaság vegyes, többnyire normális arcok vannak. A kiszolgálás kifogástalan, a hely elég jól néz ki, kicsit hideg van, mert ez egy raktárépület felturbózva (aki fázós ne rövid ujjúban menjen). Felhozatal vegyes, de azért 60%-ban jó nők vannak. Árak borsosak (nem mintha máshol nem...), 5k volt 2 Zombi (jó csak 4,8k de nem filléreskedünk). Szerencsére a második kört nem én álltam.
, 400 az üveges Beck's (de csak 0,33-as
).mod: Viszont a kiírással ellentétben 2k helyett ingyen mehettünk be. Pedig enm is érkeztünk túl korán, olyan éjfél után kicsivel. Viszont mindenkit kipakoltatnak a szekusok. Viszont nincs mogyorózás, fémdetektorral vizslatnak csak körbe.
Készült kép, majd ha fent lesz a honlapon közszemlére teszem wiw-en. Jah és a képaláírás: Bulíííí a Play-be! (még véletlenül sem -ben!
).Haver viszont van egy rossz hírem: Nem megyek veled 24-én bulizni, mert haverral megyünk Paul Van Dyk-ra.

Addig is egy ajánlat a hétköznap is bulizóknak:
-
gYaLo
őstag
Jó bulizást Qruuu

-
Qru
MODERÁTOR
No para. De mondd csak, iszolt te rendesen mostanában?

Nah Studio-t akartuk megnézni, de ott csak jövő héten lesz buli. Viszont aki akar menni Bárányra + Free-re annak irány a WhiteAngel, ma este.
Maradunk Playnél, onnan egyszerűbben is keveredek haza.

Am, nem tudjátok annak a számnak mi a címe/előadója ami Studio honlapján megy?
Grabber: Jó választás végülis, nekem nem tetszik de nem az enyém lesz a tudására meg nincs panasz. E66 csúszkájával nincs gondom, pedig nyúzom már egy ideje.
GPS: No para! Van Garminom (ez vezényelt el a picsuba mikor LAN-ra mentünk Lacházára
), majd átlövöm mailben, vagy inkább feldobom vhova. 19MB-ot nem küldök mailben. 1GB-os SD bőven elég, kis hazánk térképe elfér 27MB-on.
A full Európa már 1,3GB. -
pohár
félisten
Bazz nem jutott eszembe a megfelelő szó

I_Am... cöh, nem vagyok én vizesszárnyú

Kasza... hát valamennyire értek az effektekhez meg a keveréshez, de nincs itthon semmi cuccom, anyámék ki is vágnának vele az ablakon, ha itt zenélnék nekik a szomszéd szobában

Grabber... 12 Long Island? Ti aztán tudtok bazdmeg

-
qwerty-vel lehet gyorstüzelni
E52 drága 52k,E66 a csúszka miatt nem jó.Ez meg olcsó és mindent tud,ami kell.GPS wifi.
Omnia meg nem tudom használni,mert nem érzékeli rendesen az ujjamat.Nem egy Iphone,az durva csak drága.
SAR mindegy,mert keveset telefonálok.Ja és nem is batár nagy.Egy kézzel is tudok írni.
Tudsz majd progikat mondani és GPS-hez térkép megoldható valahogy?Bár csak 1Gb Sd-m van,ami elég kevés
On: Lesz majd kép 12 db Long koktélról. -
Kasza08
őstag
erről van szó. nem ilyen tacskós, hanem ez ilyen pro. kiszűri a szélzajt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grabber
üzenetére
E71? Nem rossz választás. Nekem nem tetszik, meg nem igazán lehet nyomkodni a gombjait, pedig ismersz nincsenek tömpe ujjaim. Meg kicsit batárka. De amúgy jó cucc, E51 belsője van. E51-ben több a beépített ram, viszont csak 2Mpixeles, E71 meg 3,2. Igaz mind a kettő hányás képet csinál ha nincs ragyogó napsütés.
Viszont vigasztaljon, hogy a SAR értéke kisebb az E71-nek, mert több fém van a hátlapon ami elnyeli a káros sugárzást.Pohár: Nem a ruhát szokták teregetni?
A szárnyakat bontogatni szokták... -
I_Am
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
A kontroll hangerejét lehet szabályozni.

Amugy nem nagyon láttam még olyan déjét aki füldugóval dolgozott volna, mert ahogy a vizes szárnyú pohár is mondja
, nem hallod a közepeket meg a magas hangokat, úgy meg nem lehet keverni semmilyen zenét, max valami zulu tam-tam-ot. 
szerk: közben most nemrég befejeztem az új tracket is, már csak a mastering van hátra és teszem is fel myspace-re.

-
Qru
MODERÁTOR
-
Tegnap nagyon durva volt

Haver szülinapját ünnepeltük,csak a napot tévesztettük el
(12 napot tévedtünk)
Nem baj ittunk rendesen és elmentunk a Morrisons-ba.2 akartunk menni,de nem is tudom,hogy abba mentünk-e?
12 db Long Islandot kértünk a pultnál.Kicsit volt durva
Ma meg megyek Szf-ra telót átvenni.Mindig másnaposan kell,hogy vezessek
Pia nincs bennem(14 óra után,remélem),csak kicsit a fejem fáj. -
pohár
félisten
Juhúúúú csütörtökön Axwell, ki(k)re lehet számítani?

Mi minimum hárman leszünk, ha senki nem jön már akkor is meglesz a társaság
-
I_Am
veterán
Helyzetjelentés.

Nem gondoltam volna, hogy ilyes sebességgel fogok haladni ezzel a számmal, de már 5 percnél járok, szóval lassan kész is. (kopp-kopp-kopp) Küldöm is szét azonnal az ízelítőt. Nagy nevű remixert szeretnék a track-re, mert elég egyedi a mostani zenék között és érzésem szerint marhasok lehetőség van benne.
Meg könyebb rá kiadót is találni, ha egy már befutott név remixeli. 
-
I_Am
veterán
1-jén ha minden igaz, akkor hosszú idő után, de én is ott leszek Coroban. K2-ben a minimal roomban lesz jóbarátom szülinapi bulija és lehet én is zenélek 1 órácskát.

India remix-em úgy néz ki elég jóra sikeredett, az eddigi visszajelzéseket hallva és látva. Egyre több dj kéri el és játsza. Grindhouse mashupom rendszeresen hallható már 2 hónapja a Coronita-ban, valamint újabban a Format B - Rabbit Hunt remixem is.

Közben feltettem myspace-emre a Rabbit Hunt remixem végleges verzióját is.

Amit meg most csinálok számot, na az tuti hogy hódítani fog akkora állatság lesz.
(előzetes felmérés alapján már az első másfél perc kikészítette azon zeneszerető barátaim akik igencsak válogatósak, ha minimal vagy tech house zenéről van szó
) -
Stirbi
addikt
üdv all
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ilyenhez mit szoltok
? [link] -
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Mikor lesz party ?
Jó lenne már egy dúrvulást csinálni, nem ? :A
29 én lesz a szülinapom, és valszeg 31 én lenen egy szülinapi partyzgatás
Valszeg Sensation vagy White Angel
Várom a vállalkozó szelleműeket!
Jah,és utána még egy Coro lazulás is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy mi ez a VIP rang? Láttam ilyet is itt a ph!-n.

Rettenetesen adja.

Még nekem is fájt, pedig aztán én befoghatom a szám

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)