Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
-
pohár
félisten
-
válasz
Kasza08
üzenetére
Jó így,nem kötekszem,csak 6:28-tól kicsit soknak tűnik a két szám együtt

De kötekszem
32:02 nél nyomhatnál egy szünetet és max basszust rá,Régi Bon Jovi számban úgy is volt Csak itt előbb van a basszusEleje és a vége tetszik,közepét mindig áttekerem,szóval ha van még jöhet

-
Este ki megy?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kasza08
üzenetére
Ilyenekkel próbálkoztok, miközben ez a topik kiemelt moderátori figyelem alatt áll?

mod:
Tel Elek: Nem tudm ez helyileg jó-e, de ott van a belvárosban, kb egy köpésre mindentől: Csiga.
Legútóbb egyik spaniter névnapját ünnepeltük, voltunk kb 15-en. Egész galériát lefoglaltuk oszt' ment a buli. A kaja is elég jó, Dj is szokott lenni de csak ilyen kellemes háttérzenével, lehet beszélgetni is. Ez pont a Csarnok sarkánál van.
-
válasz
Kasza08
üzenetére
Nem voltam az,csak telefonnal netezek,mire leírom már megváltozott a mondanivalóm+4 füllel netezek,akkor is szóval ilyenkor kesze-kusza-kasza
Meg alapból ilyen vagyok,egyszerre 6 dolgon gondolkozok és ha beszélek is egyszerre 6 dolgot akarok mondani,ami szép balesethez vezet.De ha laptop mellett írok,akkor no para.Szépen,helyesen írok+nem kell fejből tudnom az összes smiley kódját

Majd ha be**szva basz*k,akkor írhatod,mert lesza**om,úgy is

Most visszaolvasva,csak most láttam meg a mixed.Én meg azt hittem I_Am mixére gondolsz
Most szedem,csak az a fránya 1 megabit
-
I_Am
veterán
Freshport 006 Exclusive by A.K.O. érdemes letölteni, igazi orosz hentelés.
Az első külföldi producer, dj vendégmixe a sorozatban, amit még sok másik producer is fog követni. Kellemes hallgatózást. 
-
válasz
Kasza08
üzenetére
Nem lehetek mindig tökéletes,szóval nem tetszik.De tény,kivallatásnál a Balázs Pali hatásosabb,nem szar

De nehogy azt hidd a tied jobb,mert a tied az pocsék
Igaz még nem hallottam,de nincsenek elöintéleteim se
Majd ha I-Am lekódolja 8 bitre talán megszeretem,ez a 24(?) bit nem mindig a legjobb.Telóról még mindig szar írni,de legalább lehet

-
törölt tag
Hello-bello!
Tudok olyan kis helyet (ergo vmi kocsmafélét), amit ki lehet bérelni olyan 10 főre nooormális áron?
-
I_Am
veterán
És egy új remix is: Peat Noise - Drums (MightyB Remix)

-
I_Am
veterán
Új track: Agra (Original Mix)

-
Klemens
őstag
-
Kasza08
őstag
Amúgy Dahlbäck cukorból van, így nem tartotta meg a bulit
2 hét múlva tartja meg, de a jegyek jók maradnak legalább. -
pohár
félisten
válasz
Klemens
üzenetére
Trance = Tiesto régen, Buuren most
Dance = hát ha nem tévedek régen Peat Jr és Fernando volt ez, most pedig Guetta ha jól tippelek
Progressive = Balázs
House = hát itt nagyon sok az alfaj sajna, de szerintem Fedde, Jolly, Nikola, AN21 és még sokan ebben a műfajban alkotnakBárányék vocal house műfajban vannak inkább, bár Anti szokott nagyon sokmindent játszani

-
Klemens
őstag
Én igazából ezekben a zenei műfajokban nem vagyok otthon. Úgy értve, hogy mi, micsoda.
Valaki szemléltetné nekem példákkal ezeket?
Trance, dance, progressive, house meg ilyenek.
Meg igazából milyen zene (műfajilag) ami RiseFm-en szól?
Amit Bárány, Free, Antonyo az milyen műfajba tartozik?Ilyenekben én nagyon kuka vagyok...

-
Kasza08
őstag
Na, hogy én se legyek teljesen terméketlen, összerántottam hirtelenjébe egy rövidke mixet

-
Kasza08
őstag
jelen esetben csak azért tűnik fel, hogy ugyanazon az alapon van a két ötlet, mert egyedi az alapja.
ezt, amit most felhoztál értettem én először is, de ha már ilyen egyedi, és nem csak nekem tűnik fel, akkor ÉN nem használnám fel többször
ha szokásos, akkor nyilván akár 100x is, de ami a New Life-ban is benne volt annyira különleges, hogy rögtön felismertem, és ez nekem fura, de csak nekem
így kicsit olyan mint apple politikája, hogy szinte ugyanazt adja el 3x.Ha mindkettőt szokásos hangokból felépített alapra írom, akkor csak azt mondom, milyen jó az egyik is meg a másik is és nem azon fogsz lovagolni, hogy hasonló az alapjuk, hanem, hogy mi is a valódi hallgatnivaló a track-ben.
A New Life-nak jó volt az az alap, mert ott az is különleges volt. így számomra veszít az értékéből vagy nem tudom ezt igazán szavakkal leírni.
Maradjunk annyiban, hogy én ezt az egyedi alapot nem használtam volna fel többször

-
I_Am
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
nem értesz.

jelen esetben csak azért tűnik fel, hogy ugyanazon az alapon van a két ötlet, mert egyedi az alapja. Ha mindkettőt szokásos hangokból felépített alapra írom, akkor csak azt mondod, milyen jó az egyik is meg a másik is és nem azon fogsz lovagolni, hogy hasonló az alapjuk, hanem, hogy mi is a valódi hallgatnivaló a track-ben.

érti már mister?

-
I_Am
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
kifogyni az ötletekből?

Te leszel az első akinek írok ha bekövetkezik.
(már most őrültnek tartanak miket ki nem találok mi lesz ha igazán beindulok?
)Az, hogy milyen alappal dolgozik az ember nem értem mennyiben kapcsolódik az ötletekhez.
Passzolnia kell a témához és annyi. Számomra ez igy lett komplett, ezért lett erre az alapra megírva. 
-
I_Am
veterán
válasz
Kasza08
üzenetére
mijaza tuccom?

happy hour és unfinished symphony előbb készült mint new life remix. Csak a drum és bass hasonló, mert ugyanabból az alapból alakítottam ki.
Ilyen simán lehet akármelyik producernél, itt csak azért annyira feltűnő, mert egyedi az alapja, nem valami szokásos drum+kick+bass kombó.

mindegyik track fullon kész van, de soha nem publikál senki teljes verziót, főleg nem megjelenés előtt, ez alap a szakmában.

tehát a felépítést sem mutatja meg senki. Eclipse a közepén nyugis amugy.
-
Klemens
őstag
Ezt nem kellene kihagyni, remélem nem fogom, de most igencsak megcsappan a pénztárcám...

A hétvégi partyzás meg szvsz elmarad, mert nagyon sz@r idő lesz elméletileg meg ugye a pénztárcám nem bírná már.
Majdnem 17K-t kell visszafeiztenem a BKV-nak...

-
Kasza08
őstag
Eclipse: Nagyon tetszik onnantól, hogy bejön a ritmus, szóval ahonnan elindul a zene. De valahogy nem így építeném fel. Nem tudom szakzsargonnal kifejezni magam, tehát az elejére én tuccom-ot tennék, utána a lágyrészt, és így.. de gondolom ez még nem a kész változat. Kellemes, tetszik.
Taj Mahal: a tuccom rész bántja a fülem. szerintem nem illik a vokálhoz. Gaga remixe jobban tetszik.
Happy Hour: New Life-os az üteme, vagyis megint csak úgy tudom kifejezni magam, hogy a tuccom része
De ez is jó.Booming Butterfly: Az elejétől a végéig tetszik. Ez ütős zene!
Befejezetlen szimfónia: ez is olyan new life-os. ezeket egy időben csináltad?
Shifty: Olyan kis lájtos, de jó.
És most látom, hogy van még egy oldal, akkor nem elemezném végig mindet.

A véleményeimet úgy nézd, hogy én nem ezt a stílust képviselem
-
I_Am
veterán
Nem akarom egyesével linkelgetni a track-eket igy egyben adok egy linket, akinek van kedve füleljen bele, ha még véleménye is, akkor ne tartsa magában, akár a pozitiv akár a negativ kritika is épitő jellegű lehet.

Még kerülnek majd fel track-ek, de most elég volt.

-
I_Am
veterán
-
I_Am
veterán
És egy másik remixem is, aminek köszönhetően úgy néz ki, hogy hivatalos remixere leszek egy igen komoly neveket felsorakoztató kiadónak!

-
I_Am
veterán
Jelentem elkészült a legfrissebb remixem alig pár órája! Még friss meleg, tessék csekkolni.

Észrevételeket, véleményeket szívesen fogadom.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Fire TV stick/box
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig fáj a szívem, hogy holnap lemaradok JD-ről, de kapja be a f.szom, hogy múltkor egy kis eső miatt nem jött, most meg csütörtökön jön. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A következő mixemet te csinálod 
ugyanolyan hangos, mint a többi.

minden elismerésem,majd ahonan lelehet tölteni ezeket azokat is elküldenéd