Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz #04230330 #43697 üzenetére
Ali mindjárt felajánlja a maradék szerveit is!
Mint Zhang Ziyi ha a kellő helyeken gömbölyödött volna.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
-
-
-
Studi
veterán
Tudtátok, hogy van a Flickr-en Boobs of Budapest csoport? A képeit sajnos csak csatlakozás után láthatjátok.
Na ez lett az a csoport, amit leggyorsabban hagytam el...
-
TayRol
nagyúr
Tud valaki Pesten jó albérletet, novemberig? Belváros előnyben.
-
Freddy76
addikt
Lakatos irritáló. Tipikus harsány, affektálós p.csa, de komolyan. Állandóan feszülős ruhákban jár, eszméletlen eltúlzott mozdulatai vannak. Hangos, és a hanglejtése, gesztusai tipikus túljátszott b.zisak. Ellenszenves. Az pedig, hogy le meri szólni Palvin Barbit, felháborító pofátlanság, amiért kijár a faszkorbács.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
Igaz itt csak elvetve ismertek szemelyesen, de azert megmutatom a kisfiamat, mar 5 honapos, Dávid Elliot a neve: http://www.zoltanmolnar.com/david-elliot.html
-
Mercutio_
félisten
válasz Chapel #43681 üzenetére
Ha nincs a környezetében aki adna neki kölcsön 100k-t, de még a cofidis se áll szóba vele az ne akarja már tudni a családi állapotot és a gyerekek számát.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chapel
addikt
válasz Mercutio_ #43680 üzenetére
Nincs ebben semmi extra. Vannak emberek akik abban jók, hogy fönökök és helyette dolgoznak mások, szerintem annyira azért nem vészes a stílus. Fene tudja lehet van egy életképes ötlete, de lehet hogy nincs és tényleg mást akar dolgoztatni, mert Ő hülye hozzá.
Egyszer egy milliárdos hazai üzletlánc tulaja mondta nekem, hogy Ő nem ért semmihez, csak egy dologhoz: kit kell felvenni az adott pozícióra. Túlképp ennyi elég is ha jól csinálja.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mercutio_
félisten
Eszem megáll nincs tőkéje, vélhetően kellő szakmai /nyelvtudása se, de arrogancia terén elég jól.
-
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #43675 üzenetére
De milyen szép arca van már basszus??? Ha nem lennék nős, és a csajom lenne, egész nap abban a gyönyörű szájában lennék valamilyen formában...
Amúgy nekem is azt tetszik, hogy nem gebe, mint pl. Mihalik Enikő.
Az általad linkelt cikkben hivatkozott Lakatos Márkkal néha összefutok a Hegyvidék Központban. Visszataszító egy figura. És nem azért, mert búza, hanem általában. Mondanám, hogy görényképe van, de nem merem mondani, mert Aleister megsértődik, és kioszt.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #43674 üzenetére
Eddig azt hittem botsáska, de egész szép a csípője
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Urak, nézem ezt a Cannes-i fesztivált, képeket, és arra jöttem rá, hogy ez a Palvin Barbi eszméletlen jó nő.
-
Freddy76
addikt
-
-
spanyoll
addikt
Na mivan csajok egyszerre jott meg a mikulas? En egyarant imadok mindenkit es ozora. Kiveve amikor nem. Mert akkor mindenki bekaphatja. Telefonrol nem linkelek pinat mert lusta vagyok, de bekitoul itt van egy o betu, amibe mindenki belelathat egy pinat ha akar.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
fi:zi'k
nagyúr
Igo és Here Drive esetén ti hogy adjátok/adnátok meg a navonak, hogy az M0-t használja, de tovább ne?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Lassú Víz
addikt
0,5 m3-ig ingyen leadhatod, utána 100l-es zsákokban 690Ft/zsák.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
Mert azokat a lomtalanítás utáni napon egy közelben kijelölt helyre kell külön kirakni, legalább is tavaly még így volt.
-
cOxeR
Ármester
válasz Mercutio_ #43658 üzenetére
FKF idézet: ne készítsen ki
- veszélyes hulladékot,
- építési törmeléket,
- autógumit, autóroncsotElviszem Freddyhez... ott úgy is elfér pár zsákkal.
(#43659) Studi
Jogos... van kalapácsom... de tudom dobni betonra is... bekartonozva.
Két mosdó meg két budi... nem világ vége...[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Vannak veszélyeshulladék udvarok, de hogy mit vesznek át és mit nem, passz.
Vagy kiderited hol van/lesz a közelben lomtalanítás.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
cOxeR
Ármester
válasz Mercutio_ #43655 üzenetére
Megnézném a násznépet, mikor az esküvőre, nem egy mk3-al mennék, hanem vinnék egy budit a kezembe.
Viszont más... építési hulladékot hova a fenébe lehet leadni? Kezdem kicsit elveszteni a türelmemet, hogy 5k+áfa 1m3... ha beviszem valahova... logikusan legális helyet keresek.
Mert a törmeléket még eladagolom a kukába... azt a 8-10 zsákot... de a szanitereket nem férnek bele. -
törölt tag
válasz t_a_m_a_s #43636 üzenetére
Hat nem tudom, nekem most egy Peugeot 307-esem van 2002-es es mielott megvettem nalam is ment elotte ez a "franciazas" dolog de hat olyan olcso volt es ahhoz kepest gyonyoru allapotban hogy alkalmi vetel volt. tobb mint 180.000km van benne de ez nem eszi az olajat, egy cseppet se a cserek kozott, parhavonta fogyaszt el kb 1-2 deci hutovizet. Csak a kopoalkatreszeket meg a folyadekokat kellett cserelni, semmi egyeb meglepetes.
Egy marha nagy betegsege van a francia 10-15 ev koruli Peugeot/Citroen-eknek, az pedig az indexkapcsolo. Valami kis muanyag elfarad benne belul kb 10 eves kor korul jon ki a problema. Elkezd lifegni az indexkapcsolo ezert neha osszevissza iranyokba villog az index. Rosszabb esetekben a fenyszoro kapcsolo is elkezd hibasan mukodni, ismerosom 307-esen mar ezt is csinalja. Forgalomba kisse idegesito es hulyenek is neznek miatta. Raadasul maga az egyseg csere is rendkivul bonyolult, a kormanykerektol indulva kell visszaepiteni mindent mire a sok baszakodas utan hozza nem fersz es kicsereled az amugy is rendkivul draga alkatreszt. Egyszer meg akartam rendelni a neten, 140 font lett volna csak az alkatresz, ehhez kepest egy Opelre ugyanez mindossze 25be kerul. Munkadijjal egyutt tobbe kerulne az egesz mint az auto aranak a fele, amennyiert vettem. Megmondtam magamnak, ennyit nem adok erte mert hamarosan ugyis eladom az autot, ezert vettem az indexkapcsolohoz egy javito kit-et ami egy kis fityfasz muanyag, de mivel maga a szereles annyira bonyolult hogy nem tudtam eddig lelkierot gyujteni az elkezdesere tobb mint 1 eve.
Rovidre forditva, ha Peugeot, akkor az indexkapcsolot jol nezzetek meg, hogy rendesen mukodik-e, nem lotyog de ez csakis tesztvezetes soran derul ki. -
Freddy76
addikt
válasz Mercutio_ #43647 üzenetére
Nem lehet. Megyek gyúrni.
Eladtuk a lakásunkat a Szondi utcában, harmadik emelet, de amolyan klassz "nagypolgári" emeletek, tehát összesen 93 lépcsőfok, lift nincs. Ellenben marha sok cucc, amit le kell cipelni, az van.
Most betöltök némi ch-t kolbászos melegszendvics formájában, várok egy kicsit, hogy felszívódjon, aztán megyek. Azt nem tudom még, hogy ha zsírt akarok égetni, akkor hány lépcsőfokonként kell levegőt venni. Nehogy elb@sszam.
-
Studi
veterán
válasz Mercutio_ #43647 üzenetére
Jaja, kifogyott az üzemanyag a Lánchíd közepén.
És mivel előtte 1-2 nappal futott túl a leszállópályán a magyar Grippen, az indexnél gyönyörűen át is kötötték. -
Mercutio_
félisten
A focista, benzinkifogyós célzást nem értem, gondolom valami bulvár hírről Lemaradtam.
Freddy :Gyógysör?
-
Freddy76
addikt
-
Studi
veterán
Szombat délelőttre, míg az asszony főz, a gyerek meg játszik a szobájában!
-
törölt tag
válasz aleister #43585 üzenetére
Vannak ilyen fázisok nálam, amolyan beleszoktatom magam a súlyba. Így szoktam lépegetni fel. Máshogy nem is menne a fejlődés szerintem. Amikor X súllyal megy a 4*10 mondjuk, akkor emelek, de az emelt súlyból elsőre nem megy 8-10, ezért van most is hogy csak hatokat nyomok. A végére most azért teszek olyan súlyokat amiből csak 3 megy, mert most épp azon vagyok hogy nagy súllyal dolgozzak mellre.
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #43639 üzenetére
Az a bendő a télihez képest elég jó.
1 hónapja figyelek a kajára, és mellette van futás, gyúrás, és hasazás is. Vannak csalós napok amikor mondjuk vidéken vagyok , akkor nem tudok magammal vinni úgy kaját ahogy azt szeretném, ezért ekkorra tettem a csalós napokat, ez heti 1 nap kb,
Amellett szinte nulla cukor, nem ettem kenyeret 1 hónapja.
80% ban csak tejföl + túró + csirkemell + abonett. Ez a reggelim, általában ebéd is ilyesmi. Vagy virsli abonettel. mustár meg minden nélkül. Ha főtt kaját eszem, abból is csak a húst eszem meg zöldséggel, vagy abonettel szintén.
A víz még nem elég, mert kb 2,5-3 litert iszom egy nap, többet kéne. Szoktam kb naponta zöldteázni is.
Sosem eszem magam fullig, szintén 1 hónapja nem laktam úgy igazán jól, de ezek nem zavarnak, jobban tetszik így a tükörkép, mint mondjuk decemberben.
Ja és alkohol és fagyi marad nyáron télen el tudom hagyni majd ezeket is.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz #04230330 #43633 üzenetére
Amíg csak a fej látszott néztem, hogy Bálint mennyit hízott
Ránézésre ez bendő meg némi felesleg, ha kibírod, hogy sör helyett ásványvizet igyál az esetek többségében és kevesebb lisztes cucc, több hús +zöldség + edzés nyár végére rendben lesz ez. Ja meg told a hasazást + alsó hátizom (vagy mi a pék van a hassal szemben) az ha megerősödik nem engedi előre a bendőt.aleister : Van az a mondás, hogy egy idő után mindenki elkezd hasonlítani a házi kedvencére vigasztaljon, hogy kutyus meg egy csajt újított be
Freddy :Fogd az iPhonera!
-
törölt tag
Uhhhh b+ ... Magamat mutogatom, akkor eleget ittam ezazzz
-
Lassú Víz
addikt
válasz Larry303 #43632 üzenetére
A stressz nem ilyen egyértelmű. Az egyik típus nem tud enni, ha ideges, a másik a hűtőből a polcot is megeszi amíg fér bele. Én sajnos az utóbbi , a szabadságom második felén szoktam meglepődni, hogy milyen kevés kaja is elég lenne...
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
t_a_m_a_s
addikt
Na urak, most a kocsi téma jön
Asszony cégese megy a háztól, fél milla körülig kéne valami szaladgálós. Az egyik lehetőség egy többé-kevésbé ismert előéletű G astra fórumtárs-havertől, 2005-ös majd' 300000 km-el. Autópályázós verda volt, ezért a sok méter...
A másik lehetőség bármi más, ismeretlen verda kereskedésből vagy magánembertől, sintén fél milla körülig. Asszony 206-os kombival szemez, de én azt nem nagyon szeretném. Öreg is, francia is.Ötlet? Vélemény?
Holnap majd jól beletépünk...
-
aleister
veterán
válasz Freddy76 #43634 üzenetére
Na már csak az nem tiszta, hogy mikor is szeretsz...akkor megpróbálok nem itt lenni.
Nézd, először nem én kezdtem el személyeskedni. Ezek után igen, direkt odamondogatok, ha valaki annak ellenére, hogy nincs igaza, még osztja az észt. Lehetnék kedves fiatalember, de nem leszek, mert csak.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Freddy76
addikt
válasz aleister #43624 üzenetére
Te meg nem tudsz vitázni.
Kutya tényleg qrva sokat ír, biztos sok benne a fasság (nem tudom, mert amit eperkutya ír, és nem fér ki a képernyőre, azt nem olvasom, tehát alig olvasok valamit tőle). De az is tény, hogy ha valakivel nem értesz egyet, akkor kedves fiatalemberből átmész okoskodó, lekezelő, primitív suttyóba, legyen szó babakocsiról, apakocsiról, gyúrásról, meg a faszom tudja miről. És is ilyenkor lekezelsz, okoskodsz, meg még köcsög is vagy. Meg ilyesmi. De azért szeretlek, de csak így, tehát nem amúgy.
Nyugi. Béke. Meg ilyesmi. Ozora. Ozora mindenképp. Az a béke maga.
A faszom tele amúgy azzal, hogy részegen nem tudok gépelni, ez is vagy húsz percbe telt... Ozora is volt először Potola, meg ilyesmi...
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
válasz matyi012345 #43622 üzenetére
ennyi
madgie: a gyúrás, meg az égetés ahogy itt közben szépen kiokosodok, nem jár kéz a kézben
az én receptem: heti egy két foci, de durván, patakokban folyó izzadtsággal, majd futkározás a gyerkőc után, és rá jó sok stressz -idegből való fogyás -szálkásítás közben pár redbull, csak hogy ne legyekannyiraéhes, ja és éjfél után már szigorúan nem eszek nekem egyelőre bevállt, bár nyilván nincs görög isten testem, mint itt sokaknak, de azért úgy sem nézek ki mint a kerítéses urak...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Studi
veterán
Eperkütyüs! El jött a te világod! EVF egy Canon tükörreflexesbe!
Persze gondolom egy belépő vázba valami ócska cuccot raknak, önigazolásképp, hogy mégiscsak a FF DSLR kereső a királyság.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #43627 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz #40935168 #43619 üzenetére
A szokásos.
Megint írtál egy rakat dolgot, csak épp a témához kapcsolódóan alig valamit. Ugye azt érzed,hogy attól, hogy leírod, hogy Te miképp csinálod, még nem az lesz a jó, követendő, stb. Én elég sok forrást hoztam. Nevezzük őket nyugodtan szakirodalomnak, mert a cikkek írói bizony nem az általad említett zugkondisok, hanem komoly eredményeket felmutatni tudó, a dolog tudományos oldalával is tisztában lévő emberek. Nem úgy, mint Te. Állatira átsüt, hogy közhelyekből építkezel, szóbeszédek alapján, 0 ismerettel.
Az pl, hogy cukrot viszel be, hogy ellásd edzés alatt magad energiával egyáltalán nem egyenértékű azzal, hogy edzés után tolsz egy nagy adag inputot. Örülök, hogy elismerted végre, hogy bizony edzés után kell a szénhidrát. Igaz én a fehérjebevitelt is szorgalmaztam. De tán ennek a szükségességét is belátod.Ugyan a másik távhited nagyvonalúan nem említed meg, de ez legyen a legkevesebb.
Ennyit a vitáról...a szemelyeskedős részről pedig:
Az első két hozzászólásból, amikre reagáltam, látszik, hogy az ALAPOKKAL vannak problémák Nálad, és ez általában kimeríti azt, hogy nemigen kéne másoknak tanácsot adnod. Most, ha valaki ezt szóvá teszi azon fel lehet hördülni, és arcoskodással meg nyugtatókkal jönni (bár ez utóbbit továbbra sem értem ), de ez csak azt jelenti, hogy egy önérzetes kis pöcs vagy.[ Módosította: TayRol ]
-
-
m3ss
veterán
válasz #40935168 #43619 üzenetére
elegge elbeszelunk/elbeszeltek egymas mellett, mert mi is erre gondoltunk sztem...
"Két dolgot mondott: a kockahas a konyhában készül (=étrend, szénhidrát csökkentés), illetve a legelső mondatom (genetika), magyarul ő sem hasazza hülyére magát, csak szolídan. "
vegulis ez a lenyeg, negativ kaloria egyensuly, aztan majd a szervezet eldonti h honnan adja le...keves testzsir%kal mindenkinek kockahasa lesz, esetleg az izom mas formaju...
de ennek az eszetlen volumen edzesnek kis sulyokkal nincs sok ertelme sztem, max allokepessegre...sem fogyasztasra (szalkasitas), sem izomtomeg novelesre/megtartasra nem idealis, soot.
nem progressziv, tuledzed magad, es izuleteknek sem jo.
mondjuk pont ezek miatt nem idealis sztem a volumen edzes sem, amikor sok sorozatot csinalsz...foleg atlagos genetikaval, naturalban.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
j.bravo
addikt
Mindenki csinálja azt/úgy ahogy neki működik
mindketten impulzívak vagytok, nem tudom van-e valami a múltban ami miatt egymás félreértett szavára a normálisnál jobban ugrotok, de ha nincs, akkor csak gondoljatok erre és lépjetek tovább, ne húzzátok fel magatokat.
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
törölt tag
válasz #04230330 #43599 üzenetére
@ aleister, szerintem itt ugyanazt a kötelet fogjuk, csak a másik végét. Lásd előző. Meg nem úgy kéne indítani, hogy "szerintem itt ne adjál tanácsokat" mert "szerintem meg hülyének nézlek" csak hülye mégsem vagy, ez átjön, de bunkó igen, na ez is. A végére tegyük oda, hogy LoL, csak a móka kedvéért, ha már Te is kitetted. Az sem igaz, hogy cukrot csak edzés után ajánlott. Egyszer voltam hányás közelben, kösz, nem.
Az amino-hoz szoktam keverni egy kanál kristálycukrot, hogy ne boruljak fel edzés végére, errefele kevés a rizsa a "gyúrós spanokkal", tudod, mi dolgozunk. Ez a szőlőcukorral szemben nem hirtelen löki meg a vércukrot, hanem még bontania kell a szervezetnek. Meg ugye nem deciket iszok, csak kortyokat, időben elnyújtva. Tehát lassan eteti az izmokat. Annyi létminimumot beviszek edzés előtt-alatt szénhidrátból így, amivel végig tudom vinni az intenzív edzést. Edzés után sokszor így is lemegyek alfába, úgy elfogy az energia. Ezt követően még úgy 4-5-6 órán át nonstop éhes vagyok, egy nagy adag ebéd kb. másfél órára rendbetesz, aztán már megint a hűtőt nyitogatom (és a kezemre csapok, hogy NEM, és innentől kezd el fogyni a has), mert a folyamatok zajlanak tovább a testben, de ezt nem kell mondani.
Tehát az edzés utáni szénhidrátbevitel oké, de én speciell edzés előtt-közben is tolok apránként, különben fejreállnék, így aztán az általad említett ajánlást konkrétan magasan le*om, mert nem működik.
@ JuSzT: oda (azaz onnan) szálkásítasz, ahova a genetikád meghatározza, nem onnan, ami alatt lévő izmot edzed. Legalábbis elsőre. Ugyebár tokára sem szoktak edzeni, mégis leadod idővel Aztán ha hardcore-ban tolod, végül mindent kifacsarsz. Amit írsz, az jó sztem. Kardio jellegű cuccok bármi. De most már hozzáírom, hogy "szerintem", ne legyek (hamis) prédikátor.
Csajos is edz, szintén edzővel, egy másikkal, akit fotóztam is. [link] Itt azért elég komoly fizikum van, nem sok zsírral, hason pláne nulla. Kérdeztem, hogyan, mivel én évekkel ezelőtt már hasaztam rengeteget, de semmit nem segített a zsírledobásban.. volt vagy 2 centi zsírrétegem. A bicajozás sem segített. Fasza kis infós pocc.. Kérdeztem olyantól hát, akinek sikerült. Két dolgot mondott: a kockahas a konyhában készül (=étrend, szénhidrát csökkentés), illetve a legelső mondatom (genetika), magyarul ő sem hasazza hülyére magát, csak szolídan. Ha mindez segített vmit. Csajost január 31 óta ismerem, már 6 kiló minuszban van ahhoz képest. Az edzője számolgat fejben sokszor, miből hány gramm. Nekem ehhez türelmem nincs, de edzéssel egy időben elkezdtem paleo-zni és megy le rólam a zsír szép lassan. Mivel néha bűnözök, kis habos mákos, vagy lagzis kaja, pálesz, fagyi, ilyenek. Férfi vagyok, nem Mr. Muscle.
1 éve 85 kilóval kezdtem "gyúrni" és egyetlen egy húzózkodás sem (!) ment, szűkön fogva. Most 96-97 vagyok és szűkön 10-15 lazán (nem 85 kilót, hanem 10-el többet), szexmennyiségtől függően. Hasról és a többi agyoncsoffadt IT-s "izomról" nem is beszélve. Szóval haladok szépen. De lassan. Úgy 102-104 kg lenne a cél, a maradék hasi 1 centi eltüntetésével + a "bél" ("sörhas") eltüntetésével. (Ami zsigeri zsír, izom mögött, azt is fincsi kiizadni. Kicsit pohos is voltam). Hát e van. A kaja volt a kulcs a hasam megindításában, de én ha így nézzük, zsírégető étrend mellett növeltem izomtömeget és ezáltal teljes testsúlyt. Amikor pedig este zuhanyzok és a sarokkád ülő részére leülök magam elé bambulni, örömmel nyugtázom, hogy egy rózsaszínes csík eltűnt a hasamról, mert nem borul rá összegörnyedve a felső rész háj az alsóra. Az izomkontúrok pedig gyönyörűen kijönnek
Na dobáljatok, ali Te meg inkább maradj csendben. Na nem azért, mert hülyeséget beszélsz, bár jó pap holtig tanul. Úgy érzem, sikerült maximálisan megcsűrni-csavarni a szavakat. Legalább ebben jobb vagyok. Vagy nem ? ...
(omg, bocs mindenki)
-
*Ropi*
félisten
-
aleister
veterán
válasz j.bravo #43613 üzenetére
A 602-re nem is reagáltam. Minden bizonnyal végre utánaolvasott időközben a dolgoknak.
Két dologra válaszoltam:
1. edzés utáni opcionális táplálékbevitel, ami faszság, mert az kötelező, nem is kis mértékben
2. "szálkásító edzés", mert az kifejezetten károsAz, hogy ezek után miképp csűrte-csavarta a szavakat, nemigen érdekel.
-
zolka78
senior tag
válasz rbalint88 #43604 üzenetére
alufóliába a dohányaim csavartam nehogy benedvesedjenek, de most hogy mondod, lehet arra is jó, nehogy a nav bemérje a jóféle amerikai cuccost, amire nem fizettem tréfát, jövedékit, meg vámot sem
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
j.bravo
addikt
válasz aleister #43611 üzenetére
Fél szemmel vagyok csak itt, mert le vagyok maradva melóval, de ha jól látom, a #43602-ben nem írt hülyeséget Qty. Lehet hogy csak elbeszéltek egymás mellett.
Más:
urak, ha valakinek van esetleg eladó, jó állapotú wp8.1-es telója (anyukámnak, nem akarok neki droidot mert kevésbé tudnám supportolni mint egy általam jelenleg is használt rendszert), aminek van villanója is a kamera mellé, jelleze privátban!
Kéne legalább 19"-os LCD monitor is. Ebből nem tuti, de lehet hogy kettő is. Oldszkúl 5:4 avagy 4:3, nem wide a preferált.[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz j.bravo #43606 üzenetére
Itt nem számokról volt szó Peti. Nem arról folyt a vita, hogy 9.5 vagy 4 fekvőtámaszt kell megcsinálni az üdvözüléshez, hanem alapelvekről. Lásd, edzés utáni gyors makróanyag bevitel, valamint a "szálkásító edzés".
-
Real_Necro
veterán
válasz j.bravo #43606 üzenetére
Az okosok meg már a 90-es években is megmondták, hogy kocka hasad ettől lesz.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz t_a_m_a_s #43607 üzenetére
Nincs is ezzel gond, az utóbbi tizenöt évben én is szaftos kis kifogásokat gyártottam, miért nézek ki úgy, mint egy telibefosott zokni
j.bravo: nem feltétlenül kell, de nem szeretek már vacsorázni. Épp elég macera külön főzni ebédet csak rám (az asszony a munkahelyen eszik).
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
höhö
Holnap majd jól beletépünk...
-
j.bravo
addikt
Urak, az edzéssel meg kajával kapcsolatban szerintem megint beleestünk abba a
csapdábahelyzetbe hogy elfelejtettük hogy nem vagyunk egyformák. Van akinek ez működik, van akinek az.- sokaknak a tradicionális aerob edzés jön be, amit (többé-kevésbé helyesen/tévesen) kardió néven szoktak emlegetni. Futás rendesen vagy padon, vagy bringa rendesen vagy padon, evezőgép, ellipszistréner, meg ilyenek. Szerintem jobban működik a HIIT, de simán lehet hogy valakinek meg rohadtul nem.
- van elmélet/statisztika hogy kinek hány ismétlés meg hány kör az optimális a) erővöveléshez, b) hipertrófiához, c) állóképességnöveléshez (itt szokott elkezdeni összecsúszni a "szálkásító edzés" témával a dolog, de ez egyálalán nem triviális), meg hogy ezeket tartani tudd, az 1RM-ed hány %-ával kéne elvileg csinálnod, de ez is csak statisztika és ami Bélának működik, nem biztos hogy működik Gézának is.
Mondjuk helyi zsírégetés tényleg nincs, nem fog a hasburning órától lemenni a kocekákat fedő zsírréteg. Diéta kell.
-
aleister
veterán
válasz #40935168 #43594 üzenetére
Lol!
Nyugtató? Arc? Miért is? Mert megjegyeztem, hogy teljesen rossz irányba tereled a nagyérdeműt? Teljesen nyugodtan leírom, hogy hülyeségeket írsz.
Írod a hosszú kommenteket mindegyik tele káros dolgokkal. Ez az edzés utáni opcionális táplálékbevitel meg a kis súllyal sokat edzés a legnagyobb butaság, már-már káros.
Elhiszem, hogy nem Te találod ki ezeket, viszont ez esetben keress magadnak más edzőt!Nem létezik szálkásító edzés. Szálkásító étrend (=diéta) és tömegnövelő étrend létezik. Ezeket nem csak a testépítéssel már minimálisan komolyabban foglalkozó sportolók mondják, hanem ténylegesen élsportolók is. Ezek axiomák, amikkel eddig egyedül a Te szuperedződ megy szembe. Szóval, ha szerinted ez arcoskodás, akkor írd meg szépen nekik,hátha eddig mind tévedésben voltak szegénykéim.
A legfontosabb dolog, hogy kevesebb energiát vigyél be szálkásítás során, valamint a fehérje irányába tolódjon el a makrótápanyagok aránya a szénhidrátok kárára, mindemellett a zsírt és cukrot még jobban vissza kell szorítani, mint egyébként. Még ettől függetlenül is kell zsírt bevinni a szervezetbe, mert fontos szerepe van, de minimális mennyiségben.
Csak halkan jegyzem meg, hogy mivel kevesebb a kalóriabevitel, ezért pont, hogy csökkenteni kell minimálisan az ismétlésszámot, különben az energiahiány miatt szépen le fogod bontani az izmaidat. És itt mutatkozik meg a tudományosnak tűnő, de valójában rossz információt tartalmazó tanácsod károssága.Nem fontos ezeket elhinni, de itt utána is olvashatsz a dolgoknak:
cikk 1, cikk 2, cikk 3Főképp a 2.-at ajánlom átolvasásra.
-
-
törölt tag
Ezt szerintem félreértetted. Vagy én fogalmaztam szarul. A szálkásítás zsírégetés, de mozgás nélkül nincs égetés (nyilván), ergo tenni kell érte. A téma gyúrás volt és mell, hát gondoltam mondok neki olyat, amitől zsírt dob le, ez pedig a sok kissúlyos ismétlés, kitartóan. Merthogy edzésről volt szó.
Lehetne mondani kardio-t is, ha csak úgy általánosan fogyni akar valaki. A fehérjét vinni kell be továbbra is, de a szénhidrátot csökkenteni kell (tömegelésnél fehérje sok, szénhidrát is sok és nem futópadozunk meg spinning-elünk, hanem bombázzuk nehéz súllyal az izmokat, kevés rep.)
-
zolka78
senior tag
Látom megint megy a gyúrás meg a zaba téma, mitől leszek nagyobb...... Holnap én is gyúrni fogok. Megyek fel a Bükkbe tekerni, nem sokat csak nagyjából 110km-t. De ebbe lesz egyszer egy 700m szint lilafüredik, meg aztán Bánkútig 840m fölé, és megmásznám a bükk legmagasabb pontját a Felsőborovnyákot 945m, bár ide lehet pont a tetejéig nem jutok mert ott valami nato lokátor állomás van. Mit vigyek....? zsírt égessek, vagy szálkásítsak? Lesz nálam 2x20cm kolbász, 2 joghurt, 8 sör, 2 tábla csoki, 4 pipa 6 különféle dohánnyal...
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Kuponkunyeráló
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Politikai mémek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest