Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #2098 üzenetére
tudom milyen ez, anyueknal 5-6 eve szetvertuk a fel hazat. Az egeszben azt elveztem a legjobban, mikor a furdoben, meg a klotyoban le kellett a csempet verni. Egy TE 72-essel olyan volt, mint az alom, pattogot le a regi csempe, mint kecskeszar a deszkarol A tobbi resze mondjuk nem volt annyira fun
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #2097 üzenetére
Ne is mond, gép az utóbbi napokban szekrényben pihen, holnapra pihenés meg konyhaszekrény tervezés van bekalkulálva. Aztán nekiállunk még a maradék pár dolgot összerámolni és szétverni a lakást.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #2096 üzenetére
akkor lehet beprobalom gyorsan. 23-24€ ingyenpostaval, annyiert meg ha nem valik be is jo lesz, max tartaleknak.
Bolintastesztet meg ne band, abszolute nem fontos, csak ha idod engedi (amint latom nem fogja )
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #2095 üzenetére
Jó kérdés, szerintem kb 2-3 hét volt. Most nálunk is indul lakásfelújítás végre, így még mindig adós vagyok a "bólintásméréssel" is.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #2094 üzenetére
addig nezzel balra, max egy ilyet kapsz gratiszba
tenyleg, amit linkeltel minap koppintott benro fej ebay-rol, neked attol az eladotol mennyi ido alatt jott meg?
Rendelnek egyet a heten, de nem tudok szamlazasi cim helyett masik szallitasi cimet megadni Ebay+PayPal tranzakcional vacilalok meg, mert holnaphoz 4 hetre koltozunk az uj kecoba. Ha ilyen 2-3 het alatt megjott, valszeg bevallalom10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #2091 üzenetére
vetek lenne kihagyni, Sir
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #2091 üzenetére
szerintem az, adja fel trackinggel .
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Rendeltem pár hete angoloktól egy 50cm-es tárgyfotó sátrat, ami sajnos elkavarodott útközben, így nem érkezett meg. Vevő akart újat küldeni, de csomagszám nélkül, így mikor felhoztam, hogy mi van, ha az is elveszik, visszautalta az összeget szó nélkül.
Kapott egy semleges értékelés, melyben leírtam, hogy posta miatt hiúsult meg a dolog és visszakaptam az összeget, erre eladó folyamatosan meg akar győzni, hogy nekik fontos a pozitív értékelés és változtassam meg. Most felajánlott egy ingyen napellenzőt is, csak írjam meg milyen méret kell... Szerintetek nooormális?„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
-
zool1
őstag
A hangya a forró nyarat szorgalmasan végig dolgozta,
építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel felkészülvén a
kemény télre.A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végig múlatta a nyarat .
Eljött a hideg tél, és a nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót hívott össze
azt a
kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek kint fagyoskodnak a
hidegben, mások úgy élnek, minta hangya.A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a didergő
tücsökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról.A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget. Hogyan
lehetséges egy ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt így sorsára
hagyni? A NZSZ
(Nemzetközi Zöld bogarak Szövetsége) vezetői több hírműsorban is
"zöld ellenes
elfogultsággal"vádolták a hangyát, és felhívták a figyelmet arra a
szomorú tényre, hogy a világon sok tücsök áldozata ennek a kirekesztő
mozgalomnak.Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban, és
mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A Zöld barátok"
című slágert énekelték.A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági bálon
támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak juttatását
helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati ciklusban
kimaradt;
ahogy a miniszterelnök fogalmazott: "..hogy ne süvölthessenek újra az
előző rendszer
szelei".Lengyel László politológus a "Mély víz" adásában kifejtette, hogy a hangya
a tücsök
kárára szépen meggazdagodott,és egyúttal az ilyen típusú jövedelmek
elvonását
célzó adójogszabály szükségességét hangoztatta az "egyenlő
közteherviselés"
szellemében.Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós
közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták,
mert nyári
munkái közben nem foglalkoztatott elegendő számú zöld bogarat,
adótartozásait behajtották,
és házát az állam elkobozta.A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó téli
élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami nemrég még a
hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban.Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel sikerült
teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindult egy újabb hangyát keresni.Ha a mai magyar valósággal bármi összefüggést vél felfedezni, az csak
a véletlen műve!Azt pedig nem is mondtam,hogy a hangya egy rohadt rasszista!
-
zolka78
senior tag
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Freddy76
addikt
Ha már muzsika, ajánlom mindenki figyelmébe ezen művet. A zene talán nem emelkedik mozarti sokszínűségre és virtuozitásra, ellenben a szöveg - melynek gondos, figyelmes hallgatását javaslom - a kora XXI. századi költészet egyik remeke.
Nős férfiak esetleg figyeljenek oda, hogy asszonyi fülek legyenek távolabb...
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #2081 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Látszik azért, hogy kulturált módon nem tapossák egymást agyon, mint idehaza szokás olykor...
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #2080 üzenetére
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Real_Necro
veterán
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #2076 üzenetére
Dehogy, évekig én is ilyen voltam, aztán amikor egyszer megelégeltem és belerohantam alsógatyában barátommal a 15 fokos vízbe, azóta hagyománnyá vált
Ja és napi muzik: wonderland
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
zolka78
senior tag
válasz aleister #2076 üzenetére
Az a helyzet, hogy a gyerekkorom és a kamaszkorom nagy részének minden nyarát a Kisoroszi kempingben töltöttem. Ott még ma sincs zuhanyozó meg tisztességes folyóvíz. Volt a Duna, meg ki hogy tudta megoldani másképp. 3 hónapig az alapöltözetünk az a fürdőgatyó volt.
-
aleister
veterán
Gyerekek ti Norszka állatok vagytok!
23 fok alatt csak combközépig vagyok hajlandó belemenni bármilyen vízbe.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
Balcsi tényleg vállalható májusban már bőven bőven. Március vége nagyon ritkán, április már inkább. 17foktól már használható, csak süssön a nap.
-
zolka78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2070 üzenetére
Meg a pálinkát és a bort is . Sherlock-ot csak könyvben ismerem
-
zolka78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #2066 üzenetére
Te még nem láttál engem. Hidd el, elég nagy hastérfogatom van, hogy igazoljam az aláírásomat.
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #2060 üzenetére
Március végén én már fürödtem a Balatonban, áprilisban meg már a Dunában is úszkálok. Igaz volt már olyan, hogy Kismarosnál menteni akartak mert azt hitték öngyilkos akarok lenni. Májusban teljesen vállalható már a balcsi
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #2063 üzenetére
Boldogok akik bármikor el tudnak szakadni munkahelyükről hétköznapi dolgaiktól.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Nem kell ezt tulszervezni tenyleg. Amikor tudjuk elore, hogy jo ido lesz akkor szervezzuk aztan csokolom. Bringa, foto, pia, keves kaja, aztan megvagyunk.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #2060 üzenetére
Of korsz. Én június gondoltam.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #2059 üzenetére
Azért oda sem árt egyeztetni, ha páran messzebbről indulnak. Kell pár napra kocsit is parkolni, kell kaja, stb... csobbanás meg inkább nyáron.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #2058 üzenetére
Egy ilyen cangás témát a legkönnyebb megoldani. Pont azért, mert nem kell túlszervezni rajta semmit.
Napközben tekerés meg fotó, ha melegünk lesz csobbanunk. Ameddig megyünk, addig megyünk. A strandon letusolunk.Este iszi, hálózsákban alvás. Másnap kezdődik minden elölről. Állati kényelmesen megvagyunk 3 nap alatt.
Értelemszerűen nem lenne ezért jó előre lefixált időpont sem. Nem kell szállást foglalni meg ilyenek. Ellenben a jó idő alapfeltétel, amit meg nem lehet dátumhoz kötni. Szóval amikor látszik, hogy faszán meleg lesz, körbeküldjük a füstjeleket, aztán ennyi.
-
-
spanyoll
addikt
No akkor mondjuk majus vege fele egy ilyen esemenyhez mit szolnatok? Bar ahogy latom tetszik az otlet mindenkinek. Bicaj megoldhato szerintem, valakinek csak van tobb mint egy, azon kivul sator es sok palinka kell csak
-
akela91
addikt
Nekem nincs cangám sajnos már, egy sörözésben viszont simán benne lennénk. Bár ezt inkább nyáron este, egy kiülős helyen tudom elképzelni. Egyébként bort tudok hozni aki azt szereti(borász család vagyunk).
[ Szerkesztve ]
-
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #2048 üzenetére
Sejj! Na kérem, erre amúgy is lenne majd emberem, de akkor veletek is! Ne feledjük el! Csak legyen kész az országúti ( a cruiseremmel nem indulnék azért neki), meg legyen olyan idő, hogy éjszaka ne fagyjunk bele a sátorba, mert ha én körbetekerem akkor kényelmesen 4-5 nap alatt fotózgatva, aztán szép helyeken megállva, fotózva, iszogatva, ilyenek...
-
spanyoll
addikt
Persze. Jövő havi fizuból lehet, hogy nem 70-300 lesz (nem ráér? ) hanem a kapott roncs országúti helyrepofozása, aztán itt a szép idő, végigtekerem az országot és fotózás
Aztán később meg irány a nagyvilág. Lennének társaim, az biztos, csak hát nehéz elindulni...@zool1: Ááá, az pénz. Nem kevés méghozzá, amiből azóta sincs borzasztóan sok (mondjuk aki obit cserél az megérdemli ). Abból meg no. Balcsi körül megyek valamerre valamit valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #2045 üzenetére
A soldier-nek alap skillje a heal, ami nem csak magára hat, hanem mindenkire a közelben. Sőt! Minél többen vannak, annál többet gyógyít, és XP-t is kap érte. Tehát mindenképp érdemes a csapattársakat gyógyítani.
Ha rám hallgatsz minden ability-re teszel 1-1 pontot (ugyebár 2 szintenként kapsz 1-et). Így elég sokrétű lesz a karaktered.Van még widget-ek között gyógyító cumóból kétféle. Ez csak rád hat. Érdemes a Sarge stamina boostot minden nap megvenni, mert +10HP-t kapsz. Ez gunnernél és soldiernél nem sok (bár csatákat dönthet el így is egyenlő egyéb körülmények mellett), de commando-nál már nem mindegy, hogy 80 vagy 90 HP-d van.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #2044 üzenetére
Óóó azon már túl vagyok. Fél óra játékkal összekaptam kb 900 pontot, amiből vettem egy 1 napos nagyágyút. gyógyítani hogyan lehet? Egyelőre Soldier meg heavy a bejövős kaszt.
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #2039 üzenetére
Nagyon kevés különbség van ám az alap fegyó és a super/über változat (ezek a pénzesek) között.Egy kicsivel több lőszer, és minimálisan nagyobb kritikus esély.
Lehet VP-ből is venni jobb fegyókat, párat örökbe is. Ezek a Valour Point-ok küldetések teljesítésekor, nyert körök, gyilkolászás esetén termelődnek. Sőt, akkor is kap az ember, ha vesztett kör tud a háta mögött, vagy egy társa kinyírja azt, aki megölte...csak épp kevesebbet.
Érdemes csapatban menni, emote-tal kérni a gyógyítást a soldierektől, valamint minden nap a daily claw-ot elindítani, hátha kap valamit örökbe az ember. DE lehet örülni pár napos extra fegyónak, gyógyitalnak is.
-
spanyoll
addikt
Bármerre és mindenhova. Viccen kívül. Nézd, itt vagyok a 20 éveim derekán, még ezt kell kihasználni, én legalábbis azt mondom. Amúgy pedig első körben Magyarországot járom be most, hogy jön a jó idő, sok helyen nem voltam még "kis" országunkban, aztán Európa, utána meg irány kelet és onnan mindenhova. Világot akarok látni és pont.
@Necro: Köszi, pont azokért mennék ha mennék
-
Santiagain
őstag
válasz Real_Necro #2028 üzenetére
Toltam egyet úgy, hogy 3 gyilok 4 halál. Egyszer csak megszakad a játék. Nézem mi van. Hát ellenfél hatan van, én meg egyedül. Így is szereztem 2 zászlót.
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #2031 üzenetére
Hideg zuhany, két tasli, resziszámla és rájössz, inkább jobb, ha sehova nem indulsz...
(#2038) aleister
Készítettem egyből 3 karaktert. De már idegesítő a zenéje, meg bosszant, hogy az ingyenes verzióban csak szívsz, mert aki költ rá, az nagyobb csúzlit kap, ergo kinyír...
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #2028 üzenetére
Örülök, hogy tetszik!
Milyen karit indítottál? Ha bármi kérdésed van, tedd fel bátran!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #2030 üzenetére
Ilyen könnyen nem szabadulsz tőlem
Amúgy meg nem úgy megy az csak. Illetve úgy megy, de no. Csak így elindulni a nagy világba nem annyira könnyű, meg akkor már inkább valakivel mennék. Az meg akkor már szervezés, macera, stb stb. Ha "csak" a fotó vonzana vagy az utazás aszondom oké, de mindkettő bugyog bennem most erősen."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Sejj megint forr a vérem. Nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet, hogy csak engem hajt a fiatalságom, de random rám jön, hogy össze akarok pakolni egy táskát, elindulni és lefotózni mindent, mindenkit, mindenhol mindent, csak menni és fotózni és fotózni és fotózni. FOTÓZNI AKAROK MINDENT!
-
L4mie
veterán
válasz spanyoll #2023 üzenetére
annyi ilyen van már, hogy időm nincs ezekkel játszani :]
de majd lehet kipróbálom, accot is tudnék kapni havertól aki megunta, még a SCII-t is meg kéne nézni, mármint a Zerges részt, anno az alapot nagyon toltuk haverral, csak eladtam a WoW al együttDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
MODERÁTOR
válasz akela91 #2022 üzenetére
Nem, valószínűleg nem lesz fizetős. Micro paymentes megoldás, azaz a gyorsabb fejlődésért vagy jobb cuccokért fizetsz (gusztustalan összegeket ).
A classok bármikor változtathatóak (halálonként úgy éledsz újra, ahogy szeretnél). Mondjuk érdemes két-három szimpatikus karakterbe tolni a szerzett XP pontok után kapott CER pontokat, mert 7 class van. Nekem a kedvencek: Heavy, Infiltrator (sniper) és az Engineer.
De ezek mellett fegyvereket is fejleszthetsz, pajzsot, járműveket, tankokat, repülőket... Tényleg elég összetett játék.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
spanyoll
addikt
Tévednek kérlek, nincs sok baja, max az, hogy az open world pvp halott. Amúgy meg jó ám az nagyon, plusz lvling egy bizonyos szintig kivitelezhető f2playerként is. Azon kívül van bőven endgame content, pvp, ranked, ops, world bosses, miegymás. Próbáld ki
-
Real_Necro
veterán
-
L4mie
veterán
válasz spanyoll #2017 üzenetére
nyem, nyem, amúgy a bioware-t is szeretem, a SW-t is szeretem, a swotorral rengeteg WoW os cimbi játszott, de mind azt mondta, hogy szuper single player game lenne, de MMORPG nek nem túl jó, azóta eltelt 1 év, és szerintem meghalt, még ha azóta javítottak is a hibákon.
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #2018 üzenetére
Inkább ilyennel játszottam anno...
-
Real_Necro
veterán
BZflag Ki (nem) ismeri?
-
L4mie
veterán
válasz akela91 #2015 üzenetére
WoW ban kb 400 day playedem volt amikor abbahagytam ozt jól eladtam nehogy visszacsábuljak (egyetemi évek...+ utána második munka kéne toltuk)
azóta amúgy tényleg nem bírt elkapni hosszabban egy játék se.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
1.3-ban még aztec volt a menő. Nekem a Dust meg az Italy volt a kedvencem, valamint túszmentésben Militia
Később jöttek a surf és zombie mapok, ott azért lehetet tnagyon durvulni. Most már ha zombizásra vágyom, akkor L4d 2.
-
MODERÁTOR
CS-GO megvan, Steamen fillérekért lehetett megvenni.. Hát sehol nincs a régi CS hangulatához képest (szerintem).
Meg azt untam meg nagyon a CS-ben, hogy multiban egy féle pályát tolnak: dust2 (ez a legkiegyensúlyozottabb ugye).
Ezért is tetszik a Planetside2 amit írtam. Itt egy gameplay róla. Masszív csaták, végtelen tájak, rengeteg fegyver és 7-8 féle jármű közül választhatsz
Ráadásul ingyé van teljesen, persze aki előfizet az előnyöket élvez (gyorsabb fejlődés pl.).
Egy baja van, mocsok erőforrás igényes...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
spanyoll
addikt
Én is csztem anno sokat, de ráuntam, aztán most már nem cs-zek Na, csak hogy én is folytassam a sort... Amúgy megint elgondolkoztam manapság a stock fotón. Megint lecsapott rám ez a hullám
-
L4mie
veterán
Huh én is Cs-ztem sokat :]
amúgy van remake (ha nem lett volna válasz, de nem olvastam végig: ) , ugye volt az 1.6 az már pöpec volt a fenti videóhoz képest, meg aztán a HL2 engie-s, az szar volt, bár én élveztem, meg most van a CS-GO amit már nem tudom milyen.
Jah meg ugye megy a Battlefield 3 is, csak kb fél éve nem toltam, most vettem AirSoft hoz L96-ot azzal élvezkedtem.Most MassEffectelünk épp haverokkal meg WoT, meg kis TERA online.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Egyszer a székely összeveszik a feleségével. Nagy mérgében veszi a kabátját, és elmegy a házból. Az asszony várja, hogy mikor jön vissza. Eltelik 1 hónap. Nem jön. 1 év, majd 5. Még mindig sehol. Elmúlik 10 év, majd a 20. végén egyszer csak megjelenik a székely. Leveszi a kabátját, és leül. Az asszony csak nézi, majd hebegve megkérdi:
- De hát mégis hol voltál?
- Kint.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #2002 üzenetére
Háát, most hogy mondod... 2000-ben végeztem, akkor még a 486-os volt az általános, tankörtársamnak volt talán valami P1-ese(?), azon már jól surrogott a Need for Speed 1... De nagy általánosságban inkább pasziánszoztunk meg admirálisoztunk Ja, és az egész tankörben csak 2 srácnak volt számítógépe... Most meg? Otthon asztali gép, laptop, tablet, okosteló...
Holnap majd jól beletépünk...
-
zool1
őstag
A fiatal srác először füvezik, kimegy az erkélyre, gondolja csavar egy jointot, kíváncsi milyen lesz a hatása. Megcsavarja az elsőt, elrántja, egyszer csak 1 tűzgolyó elrepül előtte.
- Húúúú, ettől ilyen műsor van? Ez nagyon király! Tekerek még egyet, kíváncsi vagyok, most mi történik.
Megtekeri, elszívja, erre megint elrepül előtte 1 tűzgolyó.
- Már megint 1 tűzgolyó? Hát ezt már kezdem unni. Na mindegy, tekerek még egyet, hátha történik végre valami más is.
Megtekeri, ezt is elrántja, erre megint csak 1 tűzgolyó suhan el előtte.
- Elegem van már ezekből a tűzgolyókból, inkább be is megyek a lakásba.
- Hát te fiam hol voltál?!
- Kiültem az erkélyre.
- Jó, jó, de annak már 3 napja...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest